Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Ciresica, Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii si impliniri iti doresc si eu! Distractie placuta acolo unde mergeti si sa ne "vedem" cu bine la anul!

Maya25 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Plici plici, stiam eu ca apari cu ceva cumparaturi asa da !!!!
eu mi-am propus sa ma apuc de targuieli serioasa la anu' , ieri am cumparat o paturica foarte draguta

Maya, cred ca ti-e greu sa stai in spital dar rezista si gandeste-te ca va veni ziua cand vei strange puiutul in brate !!!

Va

29+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Millie, am gasit un site cu tickere atat de dragute, am respectat toti pasii, a iesit nemaipomenit dar, cand sa-l pun pe site la noi, in loc de ticker imi apare un lung sir ciudat de cuvinte si caractere. Tot am incercat in fel si chip sa-l fac sa mearga dar nu vrea nicicum O fi vreo smecherie... Nu stie nimeni a ne ajute? Please...

Maya25 27+ cu

Trebuie sa scrii un cuvant sub care sa fie link-ul, ti-as fi spus cum, dar nici eu nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Va doresc tuturor un Craciun fericit , sa petreceti aceste zile minunate alaturi de cei dragi cu multa bucurie in suflet iar de la mosul sa primiti...ceea ce va doriti! Si nu in ultimul rand multa multa sanatate atat voua cat si copilasilor, aveti grija de voi si de ei!

Olga, suntem alaturi de tine, si ne rugam ca sarcina sa decurga asa cum trebuie, bebe sa stea cuminte in burtica ca sa creasca mare, puternic si voinic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, dupa ce ati ales si facut tickerul, puteti scrie un cuvant in locul lui, daca faceti asa ca in acest subiect, unde au explicat fetele :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222

Mami de fetita si de baietel 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata, ce fac burticile? Il asteapta pe mosul ?

Fetelor eu am o leneeee ,nu-mi vine sa fac nimic si sunt atatea pregatiri de facut...trebuie sa facem si bradul azi .
Va pup si va doresc spor la activitati .

23+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Am fost luni la eco morfologica, ne-a spus ca bebeii arata foarte bine, ca nu are ce sa le reproseze si ca vom avea o fetita si un baietel.
Singurul lucru despre care a zis ca tb sa vorbesc cu doctorul meu este colul care are 3.3 cm. Voi ce ziceti este prea mic? Maine fac 22 sapt.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

alina.n - susbscriu...ma tot uit in jurul meu si nu am chef sa ma apuc de nimic. deh, cand am facut casa ne-am gandit doar sa avem destul spatiu, nu ne-am pus problema cat timp si energie iti trebuie sa dai cu mopul in hardughia asta. sac de dormit nu am cumparat inca dar am vazut la mother care. cred ca de abia dupa sarbatori o sa ajung.

iuca - felicitari! o sa avetzi pereche...ce veste frumoasa. despre col, dimensiunea in sine nu spune mare lucru, pare normala, dar stii cum e, depinde de la om la om la fel ca lungimea nasului. trebuie vazut cum evolueaza, daca se scurteaza pana la urmatoarea eco sau nu. oricum tu trebuie sa ai mai multa grija de tine si sa te protejezi mai mult, e normal, sunt totushi doi....dar si bucuria e dubla

edit: am uitat sa schimb semnatura. sunt oficial in trimetrul 3

27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Iuca ai primit un super-cadou de Mosh'! Unul cu fundita roz si unul cu fundita albastra! Felicitari mamico!

Dragelor eu va urez multa sanatate, liniste si bucurii mii! Si pt. ca ati fost foarte cuminti, sa va aduca Moshu' tot ce va doriti! Craciun Fericit!

Mady23+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Nasterea Domnului isus Hristos sa va aduca, sanatate, bucurie in suflet si in familie, copilasi sanatosi si o nastere usoara!
Mosul craciun sa va puna sub brad....tot ce va doriti mai mult!
Mie mi-a pus Mosul in burtica "cel mai drag dar".
Asa ca va urez sarbatori frumoase, petreceri vesele, un an nou mai bun, La multi ani si la multi bani!
Maya sa ai grija sa nu faci efort, sa fii cumintica si linistita si o sa fie bine.
Iucacea mai cea mamica de baietel si fetita , mai ai timp cu colul......nu te ingrijora. Al meu la 26s si 6zile, s-a cumintit.
Eu nu plec de sarbatori, nu ma impac bine cu calatoriile deloc (imi este rau si am dureri de genunchi si spate de nu pot merge).
27+Albert

fbruma

Mergi la inceput