Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 plici - exact setul asta l-am primit si eu de la nishte prieteni si la fel am zis: gata!am scpat de tot ce imi trebuie pt spital. cum sa ne plictisesti dragutza cu cumparaturile???? pai asta e partea cea mai frumoasa ![]() alina.n - eu am luat multe cearceafuri pt saltea. dinalea tip husa, cu elastic de jur imprejur(6bucati)de la ikea. paturi nu cred ca mai cumpar, am una dar mi se pare cam groasa, probabil ca o sa mai cumpar doi saci de dormit si gata. am vazut la chicco un fel de perne speciala ca sa nu se intoarca in somn. 26+![]() Poze |
saci de dormit de unde ai luat?
23+ cu
MariaVine barza!
millie spune:
MAYA nici eu nu stiu cum e cu tickerul,poate se indura si ne explica si noua vre-o burtica![]()
monica
30+
Lara
Eseea spune:
| citat din mesajul lui millie MAYA nici eu nu stiu cum e cu tickerul,poate se indura si ne explica si noua vre-o burtica monica 30+ Lara |
ce prenume frumos pt bb ! Pe fetita mea, iubirea vietii mele, o cheama asa, nume la care visam de ani de zile!!
Mami de fetita
si de baietel
26+
millie spune:
Si mie ami place foarte mult.Am facut o listuta de 10 prenume de fetite si i-am aratat-o sotului meu sa aleaga unul,noi asa am hotarat unul el unul eu.Dintre toate el a ales Lara si e foarte incantat,acum a mai ramas sa ma hotaresc eu la al doilea prenume
.
monica
30+
Lara
Eseea spune:
noi pt fetita nici nu am mai facut liste, stiam dinainte care vor fi cele 2 prenume.
Acum la al doilea bb, am facut si lista de nume de fetite, dar nu ne placea niciunul indeajuns de mult......si a iesit si baiat pana la urma.![]()
Mami de fetita
si de baietel
26+
plici plici spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Buna fetelor! Noi tot cu alergatura sarbatorilor, nu ne mai cumintim odata ![]() Olga, ne rugam pt tine sa fie bine ![]() Plici, pune si tu un link la cosul ala de rufe, ca am innebunit cautand pe bebelusultau si nu l-am gasit. Felicitari pt achizitii! Eu tot sper sa il mai pacalesc pe tati sa mai luam una alta, ca deja am intrat in panica si el insista ca le ia el dupa ce nasc ![]() Pupici si spor la treaba burticilor ![]() 27+ Ana Bianca |
pisik am scris cos de rufe? am luat cos de pampersi folositi
uite asta e:
http://reclama/detalii.php?cod=AN03
pupicii
Maya25 spune:
Millie, am gasit un site cu tickere atat de dragute, am respectat toti pasii, a iesit nemaipomenit dar, cand sa-l pun pe site la noi, in loc de ticker imi apare un lung sir ciudat de cuvinte si caractere. Tot am incercat in fel si chip sa-l fac sa mearga dar nu vrea nicicum O fi vreo smecherie... Nu stie nimeni a ne ajute? Please...
Maya25
27+ cu 
Ciresica5 spune:
Dragi burtici,
Iata ca sarbatorile se apropie tot mai mult, iar noi trecem prin cea mai minunata perioada din an, dar mai ales din viata noastra
!
Eu plec din Bucuresti pana dupa Revelion si nu voi mai avea acces la net! Asa ca va doresc tuturor un Craciun fericit, un an nou cu multa sanatate pentru voi si pentru ghiocei, impliniri si sa nu uitati ca 2009 este anul mult asteptat, acela cand ne vom tine minunile in brate si vom trai cea mai mare implinire a vietii: aceea de a deveni mama!
CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!!! 
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de puiutii vostri! 
27+ cu
Albert Nicolas