Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Neata fetele,

Plici super cumparaturi, ai luat si lenjerie de bebe?
Fetele care intra in concediu si nu vor avea acces la net le urez Sarbatori fericite si la multi ani!

23+ cu Maria
Vine barza!

alina, daca te referi la lenjerie de patut...nu, asta n-am luat nu stiu unde sa ma duc...si nici cate sa iau...si nici de care....tot ce stiu e ca vreau bumbac si cu elastic (cearceaful adica)...dar perseverez si-ti zic :)

hainute nu ma grabesc sa iau ca pleaca sora mea la bruxelles pe 3 ian si o pun pe ea sa-mi ea de la un h&m ceva, astea de inceput ...

corina 31+ robert andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

plici - exact setul asta l-am primit si eu de la nishte prieteni si la fel am zis: gata!am scpat de tot ce imi trebuie pt spital.
cum sa ne plictisesti dragutza cu cumparaturile???? pai asta e partea cea mai frumoasa

alina.n - eu am luat multe cearceafuri pt saltea. dinalea tip husa, cu elastic de jur imprejur(6bucati)de la ikea. paturi nu cred ca mai cumpar, am una dar mi se pare cam groasa, probabil ca o sa mai cumpar doi saci de dormit si gata. am vazut la chicco un fel de perne speciala ca sa nu se intoarca in somn.

26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

uite asta e perna de care ziceam:
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/somn-14/salteluta-pernuta-dormi-usor-pt-nou-nascut-555.html
fetele cu experientza poate ne spun si noua daca e buna

aaa, si mai am si eu o problema, caut o cada de facut baie. dar vreau sa fie pe un stand inalt(cam cum e masa de calcat). am gasit unele dar au si masa de infashat, iar eu masa am. ash fi vrut o caditza simpla si ushoara sa o pot muta si singura.daca a vazut cineva undeva....ajutor!

26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Fetele multumesc mult de raspunsuri si incurajari. Stiam eu ca aici sigur gasesc sustinere Astazi sunt mult mai optimista. Sper sa fi trecut si peste depresia asta si sa mearga totul bine pana in aprilie.
Va pup pe toate

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 24+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetelor
despre draci ce sa va ziic... am citit udneva ca de pe la sfarsitul trim 2 , prietenii nostri hormonii se intorc.
Eu incep sa resimt aceleasi stari de killing mode de a inceputul sarcinii. Acu 5 minute le-am dat afara pe administratora blocului si baba sefa de scara care venisera sa le semnez o lista pe care mi-au mai adus-o la semnat de 2 ori
In plus imi vine sa-l ucid pe viitorul tatic mai ales ca m-a laat singura acasa. Ca deobicei eu am concediu el nu. Inca un pic si ii dau concediu definitiv si-l trimit la masa
Asa ca draga shasa se poate si mai rau decat o mica depresie

24+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Florinela feliciari pt bebe sanatos si placenta care s-a ridicat! Esti o fericita!
Millie .

Maya 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Noi tot cu alergatura sarbatorilor, nu ne mai cumintim odata

Olga, ne rugam pt tine sa fie bine

Plici, pune si tu un link la cosul ala de rufe, ca am innebunit cautand pe bebelusultau si nu l-am gasit. Felicitari pt achizitii! Eu tot sper sa il mai pacalesc pe tati sa mai luam una alta, ca deja am intrat in panica si el insista ca le ia el dupa ce nasc

Pupici si spor la treaba burticilor

27+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetelor
despre draci ce sa va ziic... am citit udneva ca de pe la sfarsitul trim 2 , prietenii nostri hormonii se intorc.
Eu incep sa resimt aceleasi stari de killing mode de a inceputul sarcinii. Acu 5 minute le-am dat afara pe administratora blocului si baba sefa de scara care venisera sa le semnez o lista pe care mi-au mai adus-o la semnat de 2 ori
In plus imi vine sa-l ucid pe viitorul tatic mai ales ca m-a laat singura acasa. Ca deobicei eu am concediu el nu. Inca un pic si ii dau concediu definitiv si-l trimit la masa
Asa ca draga shasa se poate si mai rau decat o mica depresie

Mie parca mi-a mai trecut un pic. Acum vreo 2 saptamani ma lasasera nervii rau de tot... ... nu stiu sigur daca era de la hormoni sau de la aparitia problemelor cu sarcina (placenta jos inserata, contractii, col deskis...). acum parca nu mai mushc asa de tare.

Denisa-Madalina 22+ cu Adela

Mergi la inceput

Oh, daca e vorba despre nervi, nu va bucurati prea repede fetelor, ca inca nici vorba sa fi trecut. Eu sunt in sapt 28 si tot la cateva zile imi ies din pepeni din te miri ce...
Adevarul e ca sunt si stresata ca sunt internata din 28 nov si aici raman pana nasc, mai putin o permisie pe proprie raspundere de 2 zile de Craciun. Mai am si placenta praevia, uter hipercontractil si in antecedente o sarcina tot cu placenta praevia si copilul a murit din aceasta cauza. Asa ca am tot dreptul sa mai fac crize, sa plang si sa fiu dificila. Saracii membrii familiei mele... Cate imi indura bietii...

Maya 27+ cu

Mergi la inceput

As vrea sa-mi pun si eu un ticker, din ala cum evolueaza sarcina. Va rog, ma puteti invata?

Maya 27+ cu

Mergi la inceput