Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 9
julia16 spune:
Laura, poate pui niste poze de la carnaval!
julia
39+ + Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/user/julia_16
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 na ca imi adusai aminte voi ce ziceti sa fac sa imi iau pompa electrica? , daca da de care? este eficienta? doare la mulsoare? va rog niste pareri sincere merita sa mai continui in ritmul acesta...zau nu ma supar astept sugestii si opinii ...nah pe cuvant nu scot biciul...sunt in pauza de muls....deh sunt si eu om...si sunt deabea la 100 de ml....ufff cat mai am eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 |
Buna,
Daca te mai intereseaza subiectul eu iti pot spune ce am facut cand am avut o problema asemanatoare. Evident in cazul tau e mai grav. Insa ca sa poti scapa trebuie neaparat sa poti scoate tot lapticul din sani. Eu cand am avut problema sanilor umflati , am pus prosoape fierbinti pe sani(ajuta la circulatie si in plus dilata vasele de sange inclusiv canalele) si muls sistematic. Eu in noaptea respectiva am muls continuu timp de cateva ore(pompa manuala) si abia dupa prima ora a inceput sa iasa cate ceva. Dupa alte 10 minute a inceput sa curga ca la robinet, pur si simplu il lasam sa curga ca nu mai era nevoie de nici un vaccum.
Am folosit si pompa electrica la spital ; nu e mai dureroasa decat cea manuala insa e foarte buna...te scuteste de mult efort.
Sincer singura ta sansa e sa iiti iei inima in dinti, sa te pregatesti de dureri crunte si sa scoti lapticul. E singura ta sansa.
Bafta multa
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
anes spune:
babyzapi, ale, julia, multumesc! S va bucurati si voi de bebeii vostri!
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune Remus (10.10.2008)
anca_27 spune:
Multumesc pt urari fetelor , am cel mai frumos cadou de ziua mea, o bebelina dulce si sanatoasa, nu-mi puteam dori altceva. Ne muncim si noi cu colicile, dar privesc partea frumoasa, ca o am pe mine aproape tot timpul....stiu ca peste cativa ani o sa tanjesc dupa momentele astea.
Drept pt care, dau sampanie pt bebei la tot forumuuuuuuuuuuuuul!
Sa lasam aniversarile si sa revenim la de-ale bebeilor. Mame de fetite, cum le-o curatati pe pasa? MF a zis sa nu ma ating ca se curata singura, eu tot arunc cate-o privire si parca nu-mi convine chestia aia albicioasa. Citeam mai demult tot aici, ca dati cu betisoare de urechi, dar cu ce? Apa fiarta?
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
anes spune:
Fetelor, Catalina are o problema... sacul gestational este mai mic decat varsta gestationala. BB este ok dar sacul nu se dezvolta. Ar dori foarte mult sa auda experiente asemanatoare, indiferent de rezultat. Daca stiti sau ati auzit despre cazuri, sau daca aveti vreun link, dati-i de stire. A deschis si un topic cu tema asta
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune Remus (10.10.2008)
Amalia spune:
Anes exact la fel cum i-a spus Mirthei mi-a spus si mie doctora pediatra. Si la David am avut aceeasi problema si nu am facut nimic deosebit..a trecut in timp.
Am vazut pozicile! Pup dulce frumusetea mica! Pttiu ce mare s-a facut!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mirtha Pe mine pediatra m-*a avetizat din prima zi cind a venit sa o vada pe fie-mea ca bebii hraniti exclusiv la san au fata cu aspect grisat. Parca ai fi presarat gris pe fatza . Mi-a spus ca nu este cazul sa intervin nicicum.
Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Mirtha te-am admirat astazi cate ai reusit sa faci si sa si dai atatea raspunsuri! Am tras si eu o mancarica...i-am facut baie lui David..si putina curatenie..dar n-am reusit decat sa citesc pe aici..de scris...apoi acum reusesc putin.
M-am mai uitat o data la pozicile voastre. E ochioasa rau Eva voastra..o sa franga multe inimi!
Amalia spune:
Elilov taaare mult imi place de tine! Cu toate durerile tale de astazi, ai avut o stare de spirit extraordinara! Esti de admirat!
citat din mesajul lui elilov3 lume, lume intrebare de 100 de puncte...ia ghiciti voi ce face je acuma...variante ajutatoare a. joc sotronul b. ma mulg c. fac o baie lunga in fata calc ati ghiciti bravo...Ma Mulg... castiatorii sa trimita datele lor personale pt ridicarea premiului...deh ma fetele fac si eu haz de necaz...ce sa fac eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 |
Amalia spune:
Babyzapi te inteleg cu pozele ca asa fac si eu Doar ca nu m-a lasat sufletul sa-l iau la imbracat doar pt poze.....si pentru ca n-am prea avut ocazia, au inceput deja sa ne ramana mici lucrusoare taaare simpatice nepurtate (ca deh, erau pt afara)...asa ca de acum incolo i le dau si-n pat
citat din mesajul lui babyzapi Mirtha mersi...poi am disperat copilu' asta cu poze incerc sa-l tin ziua treaz cat de cat si asa ca ce fac? imbrac copilu cu diferite hainute si hai la pozat mamica! mai doarme pe el, mai deschied ochii, mai gangureste, pana o da in scancit ca pe urma gata joaca, il lasa mami sa doarma. Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS |
lauramiron spune:
Anca, si noua ne-a spus din spital ca nu trebuie sters deloc, ci doar cat se spala la baita, dar fara sa insistam. Asa ca n-am spalat cu nimik, desi nici mie nu-mi place chestia aia albicioasa.
citat din mesajul lui anca_27 Sa lasam aniversarile si sa revenim la de-ale bebeilor. Mame de fetite, cum le-o curatati pe pasa? MF a zis sa nu ma ating ca se curata singura, eu tot arunc cate-o privire si parca nu-mi convine chestia aia albicioasa. Citeam mai demult tot aici, ca dati cu betisoare de urechi, dar cu ce? Apa fiarta? Mami de Sara (8 dec 2008) _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)