Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 8
futuremother spune:
buna fetelor!
elilov am citit ca te intereseaza pomap ... eu am una cumparata de sotz de la apple, e pe sistemul celei de la avent doar ca e din plastic toata, are in dotare si doua recipiente cu capac pt stocat si a costa 35 ron ... eu ma descurc f bine cu ea, scot cat lapte vreau/am in max 10 min si nu e dureros deloc. e cumparata de la un magazzin specializat pe centuri, termometre, corsete ... tot felul de chestii medicinale - se numeste tehnofarm. sper sa te ajute info
felicitari tuturor pt copii si mai ales pt felul in care va straduitzi pt ei. mama- i mama
mama de Raisa Maria si Rares Florin
leeloo5979 spune:
Anes multumesc...incerc orice!
Si noi ne pregatim de pampersi 3, ca 2 ne strang rau...
Am tras cu ochiul la FIV, Catalina si-a auzit minunea...165b/min...da Doamne sa fie bine pana la capat!!!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
Olivia26 spune:
Anes, se vad pozele O fi pielica aspra da'-i frumoooosssss
Ce ma bucur pentru Cata, sunt convinsa ca de data asta va fi totul bine. Doamne ajuta!
Multumim Leeloo
Olivia de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Alé spune:
Eli, cit am dormit io+schimbat+hranit+aerisit copilu, ti-au raspuns fetele la intrebarile legate de pompa. Eu o folosesc doar o data pe zi (ieri am reusit sa n-o folosesc deloc), de obicei seara, imediat dupa masa de dupa baie, si scot ce ramine. In functie de cit maninca si de managementul sanilor de peste zi (adica din care i-am dat si cind) scot intre 100 si 150 ml. Pe care, ca o paranteza fie spus, le bag direct la congelator.
Nici eu n-am inteles exact de ce te mulgi de 100 de ori pe zi si imi imaginez prin ce dureri infioratoare treci... Poate e ceva ce n-am inteles eu din ce ai spus si atunci imi cer scuze... Dar mi se pare ca o faci prea des. Bebe nu suge deloc la sin? Ca el scoate cel mai bine...
Iar la inceput de tot, cind nu curgea mare lucru de la mine din pricina de canale infundate, am facut asa (sormea m-a invatat): imi dadeam cu apa fierbinte fierbinte pe sani, de jur imprejur, masam usor, ca ma durea tare, cind curgea apa aia fierbinte imi protejam mamelonul cu mina, ca era deja ranit si apa aia calda parca era acid, si puneam imediat pompa. Si ince incet s-au desfundat si a inceput sa curga mai usor. Oricum, iti recomand o pompa electrica, oricare ar fi ea, numa' ia-ti-o odata!
Cit de proasta ar fi, tot te chinui mai putin si macar nu mai faci scurta la mina.
Anes, da, se vad de data asta. Sa-ti traiasca uriasu'
anes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Anes, se vad pozele O fi pielica aspra da'-i frumoooosssss |
Multumiiiim! Suntem un scump! Iti imaginezi cum se umfla mami si tati in pene!
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune Remus (10.10.2008)
babyzapi spune:
Anes e tare frumos baietelul tau si chiar a crescut
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
malinas spune:
monicabo, saru’mana de info. Cred ca am sa merg marti.Tu cand vrei sa mergi?
Zaden, si eu am nascut pe 10.11 si nu am nici un raspuns de la cord blood center.Si bebe al meu plange la san, dar asta dupa ce trage cateva minute cu forta. De saturat, se satura, ca trec si 4-5 ore intre 2 mese fara sa faca scandal, parerea mea eeste ca laptele nu mai vine cu aceeasi presiune, el trebuie sa munceasca mai mult si lucrul asta il enerveaza. Eu mi-am luat ieri o pompa si ma gandesc sa ii dau completare tot de la san. Al meu face scandal doar la masa de la ora 10 si la cea de la ora 3. Dar vad ca nu ma descurc cu pompa, pana acum am reusit sa scot doar 5 ml din fiecare san dupa ce a mancat David. Fie goleste el tot, si nu ramane nimic, fie nu sunt eu capabila sa folosesc masinaria. Dar perseverez.
Amalia, din Sir de unde (sus, jos)? Ca de acolo mi-am luat eu cizmele si am tras o ocheada si la haine dar nu am vazut nimic interesant. Recunosc ca m-am uitat in goana calului (in maxim 5 minute am intrat si am si iesit). In alta ordine de idei...tu stai in zona?Ca noi stam peste drum, oarecum, de SIR.
Hera, ai fost la Tutunaru azi? Cum a fost controlul?
Apropo de ce zicea Mirtha si Anes, si David isi tine capul singur si unu-doua minute. Acum cand il pun sa eructeze sta doar cu capul ridicat si se uita in toate directiile cu orchii mari. Imi e tare drag de el...dar, cum zice si Anes, vorbeste cioara din mine.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
Simona73 spune:
Anes- eu am avut aceeasi problema cu bb imediat dupa nastere.La 2 sapt pediatra noastra de-a dat Ciclopast-o crema facuta de La Roche-Posay care actioneaza ca si accelerator pentru refacerea epidermei. Este un tub micut de 40 ml care m-a costat cam 20cad. Am folosit-o de 3-4 ori si s-a rezolvat.Noi aveam si pe manute si pe picioruse(plantele doar).
SIMONA
julia16 spune:
Anes, am vazut pozele. E foarte, foarte frumusel Remus. Bravo tie, ca ai asa baiat!
julia
39+ + Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/user/julia_16