Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Azi va citesc pe fuga fiindca ma pregatesc sa plec la petrecerea angajatilor...coafat, machiat, bla-bla, am de gand sa chefuiesc la maxim sa-mi ajunga mult timp de acum incoclo.
Ieri am fost o mare gospodina :curatenie, supermarket, mancare, brad impodobit, avut grija de bebe...deci merit petrecerea de azi. Sotzul o sa aiba grija de bebe

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

eli, ti-am trimis PM. Sa-ti fie toate de folos!! daca la mine nu au avut parte macar sa se bucure altii de ele. Te sarut.
amalia, va sarut pe toti, toate cele bune.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Madutza multa sanatate Anei, cum e cu hernia asta la bebelusi? ca habar n-am...

Eli dulce si ma bucur ca incepe sa dea rezultate varza.

Otilia ce bine ca Elisa doarme noaptea

Z_iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Dragele mele,
Am intrat doar sa va anunt venirea pe lume a lui Andrei. Data nasterii 15.12.2008, greutate 3530, 55 cm, scor apgar 10. Nastere naturala fara epidurala.
Sunt foarte mandra si fericita.
Amanunte va voi povesti mai incolo pentru ca acum nu pot sta pe scaun.
Imi pare rau doar ca am ratat majoretele.

38+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Caterinas FELICITARI pentru bebe Andrei! Sa-ti traiasca, sa va bucure si sa fie sanatos! Refacere cat mai rapida tie si mult laptic!
Chiar daca este tarziu, scot cu drag agitatele pentru tine!

Citat:
citat din mesajul lui caterinas

Dragele mele,
Am intrat doar sa va anunt venirea pe lume a lui Andrei. Data nasterii 15.12.2008, greutate 3530, 55 cm, scor apgar 10. Nastere naturala fara epidurala.
Sunt foarte mandra si fericita.

38+ Andrei

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca minunea de bebe Andrei! Sa fie sanatos si necolicos si sa va umple casa si sufletele cu bucurii.

Citat:
citat din mesajul lui caterinas

Dragele mele,
Sunt foarte mandra si javascript:insertsmilie('')fericita.

38+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Se pare ca nu s-a vazut mesajul meu, asa ca mai intreb o data.

Dr meu pleaca din oras de sarbatori iar termenul meu e pe 24. Voi ce spuneti sa fac: sa incerc o baie fierbinte si poate nasc inainte de Craciun, sau sa il las pe bebe sa vina cand vrea?

Pb mea e ca bebe are circulara de cordon iar eu am rh negativ. Daca nasc intre sarbatori voi naste cu dr de garda.

Multumesc,

Mada 39+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Madutza_bra daca bebe are circulara de cordon nu nasti prin cezariana? intreb numai, nu sunt eu cunoscatoare in d-astea. Poti incerca sa faci dusuri fierbinti, daca bebe e pe drum se poate declansa nasterea, daca el are de gand sa mai stea...o sa stea indiferent de ce faci tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Madutza_bra, am vrut sa-ti raspund dar am ezitat, cine stie cand vrea baiatul sa vina pe lume. Eu nu sunt pro fortat situatia desi mi-am cam pierdut si eu rabdarea in ambele dati. Circulara simpla de cordon stiu ca nu-i indicatie de cezariana, parca Anes a trecut prin situatia aceasta. Oricum circulara poate s-a dus intre timp. Iar cu doctorul ce sa mai zic eu, prima data am nascut cu doctorita mea si nu a iesit bine, acum am nascut ca 3 ture de moase si uite ca s-a terminat bine, e chestie de noroc. Macar intreaba-l daca iti recomanda pe cineva, cine e prin spital. Ii spuneam si Andreyutzei, nu mi se pare deloc aiurea ca pleaca si ei in vacante, au si ei viata lor. Daca simti ca se apropie momentul poti incerca o inducere dar sa fie ceva semne ca altfel risti sa nu tina figura.

Caterinas, felicitari, sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos, norocos si cuminte. Pe tine te simt cu un tonus excelent. Felicitari pentru nasterea naturala si asteptam cu interes povestea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

felicitari caterinas!!

mirtha sa iti traiasca familia cu sfatu cu hartia creponata! asa reusesc si eu sa ii bag areola in gura.
am gasit varianta la muls ca tot nu reusesc sa scot nimica cu pompa: port niste capace de la avent care tin sfarcurile la aer si adun laptele din ele. le lasai cam mult si s-au umplut de lapte de am varsat si pe mine. acu cu sterilu nu stiu cat de bine stam, sterilizez chestiile alea dupa fiecare colecta, sa vedem cat m-o tine asa.

madutza_bra, eu nu am ce sfat sa iti dau sa nasti mai repede caci eu am incercat tot ce se putea si nu a mers.

in alta ordine de idei laura are diaree si tati a avut si el un virus stomacal, probabil acelasi adus de laura. sper ca eu si bb sa scapam, macar bebe daca eu nu, dar sincer nu imi fac mari iluzii.

azi facem bradul!!!

ALRA 10kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput