Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 19
isaelena spune:
Anes merci de urare! Si sarumana si de raspunsuri!
Alra sarumna de raspunsuri! Am epiziotomoie si incerc si eu ceea ce ai zis tu ca ai facut#8230;sper sa functioneze si la mine!
Babyzapi sarumana si tie!
Olivia sarumna si tie!
Mirthain fuga in fuga, insa mi-ai raspuns foarte detaliat si f pe inteles la fiecare nelamurire! Sarumana sa fiti sanatoase!
Julia16 merci mult! Sigur am sa va povestesc, sa o prind pe bebelina in toane bune sa ma lase!
Laura miion sarumana si tie!
Nu ma asteptam sa imi raspundeti atatea#8230;mai ales ca eu sunt npu venita!
Sunteti f importante pentru mine#8230;cred ca intram intr-o adevarata panica daca nu vorbeam cu voi!
Din pacate nu pot recuperea tot!
isaelena spune:
Mai am si eu inca doua intrebari:
1. ce cantar imi recomandati? de unde ilpot lua?
2. ce pompa de san imi recomandati? de unde si cu cat?
lauramiron spune:
Caterinas, felicitari si bebe sanatos si papacios!! Sa te refaci repede
| Citat: |
| citat din mesajul lui caterinas Dragele mele, Am intrat doar sa va anunt venirea pe lume a lui Andrei. Data nasterii 15.12.2008, greutate 3530, 55 cm, scor apgar 10. Nastere naturala fara epidurala. Sunt foarte mandra si fericita. Amanunte va voi povesti mai incolo pentru ca acum nu pot sta pe scaun. Imi pare rau doar ca am ratat majoretele. 38+ Andrei |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra Se pare ca nu s-a vazut mesajul meu, asa ca mai intreb o data. ![]() Dr meu pleaca din oras de sarbatori iar termenul meu e pe 24. Voi ce spuneti sa fac: sa incerc o baie fierbinte si poate nasc inainte de Craciun, sau sa il las pe bebe sa vina cand vrea? Pb mea e ca bebe are circulara de cordon iar eu am rh negativ. Daca nasc intre sarbatori voi naste cu dr de garda. Multumesc, Mada 39+ Cristianhttp://bd.lilypie.com/PN62p3.png AMR 1 SAPTAMANA |
Auzisem ceva de ulei de ricin dar mai intreaba ca sa fii sigura, cica declanseaza nasterea. Dar cel mai corect cdred ca trebuie sa il lasi pe bebe sa vina cand vrea. Parerea mea este ca trebuie intervenit doar atunci cand nu se poate altfel. Pupici
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
alra spune:
| citat din mesajul lui isaelena Mai am si eu inca doua intrebari: 1. ce cantar imi recomandati? de unde ilpot lua? 2. ce pompa de san imi recomandati? de unde si cu cat? |
eu nu folosesc nici un fel de cantar si am tot citit ca mai rau te stresezi daca il ai in casa.
relativ la pompe de san - depinde mult de forma sanului. la mine pompa avent manuala de ex, care multora le merge foarte bine, nu scoate mai nimica. eu cand am nascut pe laura am avut la spital una electrica de la medela care a mers mult mai bine.
ALRA 10kg+
Vacanta cu Laura in Romania
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui isaelena Mai am si eu inca doua intrebari: 1. ce cantar imi recomandati? de unde ilpot lua? 2. ce pompa de san imi recomandati? de unde si cu cat? |
Felicitari pt bebe!! Parca n-am vazut datele de la nastere, daca vrei sa le dai pt lista: numele, greutatea la nastere, lungimea in cm si scorul Apgar.
La cantar nu te pot ajuta, nu am.
Pompa am de la Primii pasi manuala, am folosit-o intensiv la furia laptelui. Mai am si acum zile cand sanii mei porduc mai mult decat ii trebuie lui bebe si mulg surplusul si il bag la congelator. Incerc sa nu fac prea des treaba asta sa nu suprastimulez sanii. La mine merge pompa asta mai ales daca la un san papa bebe iar la celalalt bag pompa, cuge ca la balamuc.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
spiridusul spune:
o venit bebe de z_iulia.... o grasana de 4.3 kg, cu nota 10

Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
mamiseli_11 spune:
Felicitari Andreyutza!!! Bine ai venit pe lume minune Matei!!
Felicitari Caterinas!!! Bine ai venit pe lume minune Andrei!!
Caterinas stai ca bag eu niste agitate pt tine![]()

Hai Caterinas!!

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
lauramiron spune:
Isaelena, eu ma descurc tare bine cu pompa Avent Isis manuala, dar cum spunea Alra, nu merge la fel de bine la orice forma de san. Eu am sfarcurile foarte bine formate si prinde bine si face vacuum....cantar inca nu am, daca iau va fi unul electronic.
Alra, va doresc din suflet ca tu si Nicole sa nu luati virusul
Sanatate Laurei si sotului, sa le treaca repede!!
Madutza, cum adica hernie ombilicala? Ar trebui sa ma gandesc la asa ceva daca are buricul putin iesit inafara??!!
Elilov, mersi
Inca dezbatem aprins cu cine seamana cea mica, io trag speranta ca va semana putin cu mine, ca Rebeca e leit tat-su.
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
mamiseli_11 spune:
Mada si Andutza ce or face? Cred ca au deja minunile in brate.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele

38+
Andrei