Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 17
lauramiron spune:
Gynie multumesc de raspuns
Sper si eu sa i se retraga.

Z_Iulia

Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
Olivia26 spune:

Z_iulia

Brie
sunteti bine, da?
Eu sunt tare bucuroasa, luni vine mami meu desi initial am convenit sa nu mai vina la botez ca e iarna in tara, poate drumuri blocate bla bla si mai bine sa vina toti 4 parintii la vara (bine, intai fixasem botezul pe 10 ian si deja erau la serviciu si era mai greu)...n-au rezistat si s-au hotarat sa vina mama si socru sa ne faca o surpriza, au cumparat biletele de avion fix la limita.
Eu stau c-o cafeluta decaf in fata, cu colindele in boxe si cu bebe sforaind si indata o taiem prin oras sa-si cumpere mami si tati hainute frumoase pt botez...ce viata
Va pup si s-aveti un weekend linistit.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 

Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
brie spune:
olivia 26
....intr-un fel da.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
Amalia spune:
Brie ce mai faceti voi?
N-ai mai dat nici un semn...Sunt bine papusile tale?
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
elilov3 spune:
ziua buna fetele
z-iulia 

brie ai PM cadem cumva la o intelegere ![]()

lauramiron bb papa la 4-5ore insa eu trebuie sa am lapticul gata cand se trezeste el...deci tot pe la 3- 3.30 h ma mulg...ca e belea de rau la foame 

Mirtha, da ai dreptate tare pretuite...vedeti voi tot mai destepti oamenii de la tara 
fetele ce ma bucur ca si-au mai revenit sanii (ptiu , ptiu sa nu mi deochi
)...oricum fac si acum toate variantele apa calda, muls, gheata, varza dureaza mai mult procedeul in sine insa sunt multumita de rez 
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Ne-a cazut aseara buricul ![]() ![]() Sunt super fericita, am facut o baita mica, am papat la ora 9 fara ceva, si apoi am dormit bine toata noaptea....cu pauze de tzitzi binenteles, la ora 12.30 si 4.30, dar scurte si fara scanceli![]() Vroiam sa va intreb, la bebelushii vostri cand a cazut buricul, partea ramasa era inafara?!, sau direct bagat inauntru?? La Caty e inafara o bucata cam de jumate de centimetru, oare se retrage |
Se poate si in afara si inauntru, la mine e diferit la fiecare fata. Dr. iti poate spune daca e sau nu hernie ombilicala.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
elilov3 spune:
am vazut si eu pozici
izabela imi place4 iepurila al tau mult de tot 

alexa si baietii tai cu sticla sunt totali...a si imi plac comentarile la poza ....deschideeeeooooo!!!!! 

laura da semanati ![]()

alra ff. frumoasa prezantarea nasterii
...cat despre conditii vleau si euuu 

cherie am vazut si minunea ta imi place cum sta pe burtika ta...atata dragoste ![]()

ginye sanatate..neaparat sa faci tratamentul 

si de bb
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Si am mai facut o schimbare. Am testat si e mai bine sa ii fac baie dupa ce suge, a fost linistita. Acum doua seri i-am facut baie flamanda si a plans mult iar dupa baie a fost obosita si nu a supt cum trebuie. Iulia Asteptam vesti!Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Otilia, eu mereu ii dau sa suga inainte de baita un pic, sa o calmez si mai las dupa baita o tzitzi mai plina. Mishto si faza cu paturica. Eu pe a mea o fac sarmaluta si asa doarme cel mai bine. Ii place foarte mult la caldura.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
elilov3 spune:
brie chiar ca sunteti o familie fericita...cat despre poza cu talpitza 

loren@ pai e frumos..scoate limba la noi, nu?
....smecheria mica zici 

oceanborn ce mai ganditor are mama 

si de bb
madutza spune:

Iulia

Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community