Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Ne-a cazut aseara buricul Sunt super fericita, am facut o baita mica, am papat la ora 9 fara ceva, si apoi am dormit bine toata noaptea....cu pauze de tzitzi binenteles, la ora 12.30 si 4.30, dar scurte si fara scanceli
Vroiam sa va intreb, la bebelushii vostri cand a cazut buricul, partea ramasa era inafara?!, sau direct bagat inauntru?? La Caty e inafara o bucata cam de jumate de centimetru, oare se retrage?[quote]citat din mesajul lui julia16
[

Felicitari pt buricut! Lui Stefanut o parte i-a ramas afara, dar s-a retras repde, cam intr-o sapt.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

am plecat!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Z-IULIA

Vreau si eu sa nasc!!!

Mada 39+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Z-IULIA

Amalia, multumesc.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Z_Iulia curaj mamico si nastere cat mai usoara!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Cherie ce mamicuta harnica esti! Soacra ta sta cu voi sau e acolo doar pentru moment?

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

alra, mai bag cate un ochi...ca...ori bat snitele..ori aspir...chestii casnice...io pregatesc de papa de 2 ori pe zi, ca asa i ;moda;...cred ca spal bucataria de cel putin trei ori pe zi..(e soacra mea care da cu nasu zilnic la mine acasa,si na...se intelege)...

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Bravoooo Eli!! Muuulta sanatate, sa reusesti sa le evacuezi pe toate si sa nu mai ai probleme!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

fetele s-a mai dus din roseata...si am reusit sa evacuez o mare cantitate din pungute...deci traiasca VARZA !!!!!!!

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Eu am dormiit pana acum si Elisa la fel. A fost exemplara, n-a plans la baita si nici cand am schimbat scutecul de 3 ori azi-noapte (a facut in somn si am deranjat-o cu schimbatul), nici cand am pus-o in patut ragaita dar cu ochii deschisi. Iar eu daca am luat 4 pilule de Galafor am facut o mare balta de lapte in pat. Asa ca acum pot spune ca sigur are efect ca prea sunt Milka, bb satul. Si am mai facut o schimbare. Am testat si e mai bine sa ii fac baie dupa ce suge, a fost linistita. Acum doua seri i-am facut baie flamanda si a plans mult iar dupa baie a fost obosita si nu a supt cum trebuie.

Sa va spun cum am reusit sa o punem in patut fara sa-si activeze sensorul si sa urle. A pus sotul o sticla cu apa fierbinte in patut sub paturica, in locul in care o pun pe ea sa doarma. Asa ca bb gaseste locul cald si doarme bine mersi.

IuliaAsteptam vesti!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Mersi Mirtha...

Iulia...fugutza fugutza la spitalllll...

Eli....mamica eroina

Mergi la inceput