Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 16
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Ne-a cazut aseara buricul ![]() ![]() Sunt super fericita, am facut o baita mica, am papat la ora 9 fara ceva, si apoi am dormit bine toata noaptea....cu pauze de tzitzi binenteles, la ora 12.30 si 4.30, dar scurte si fara scanceli![]() Vroiam sa va intreb, la bebelushii vostri cand a cazut buricul, partea ramasa era inafara?!, sau direct bagat inauntru?? La Caty e inafara o bucata cam de jumate de centimetru, oare se retrage?[quote]citat din mesajul lui julia16 [ |
Felicitari pt buricut! Lui Stefanut o parte i-a ramas afara, dar s-a retras repde, cam intr-o sapt.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez
ginye55 spune:

Z_IULIA

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez
madutza_bra spune:

Z-IULIA

Vreau si eu sa nasc!!!
Mada
39+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
AMR 1 SAPTAMANA
malinas spune:

Z-IULIA

Amalia, multumesc. 

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
Amalia spune:
Z_Iulia curaj mamico si nastere cat mai usoara!

Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Cherie ce mamicuta harnica esti!
Soacra ta sta cu voi sau e acolo doar pentru moment?
| citat din mesajul lui cherieactiv alra, mai bag cate un ochi...ca...ori bat snitele..ori aspir...chestii casnice...io pregatesc de papa de 2 ori pe zi, ca asa i ;moda;...cred ca spal bucataria de cel putin trei ori pe zi..(e soacra mea care da cu nasu zilnic la mine acasa,si na...se intelege)... Cherie 38+ Ale(xandru) |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:

Bravoooo Eli!! Muuulta sanatate, sa reusesti sa le evacuezi pe toate si sa nu mai ai probleme!
| citat din mesajul lui elilov3 fetele s-a mai dus din roseata...si am reusit sa evacuez o mare cantitate din pungute...deci traiasca VARZA !!!!!!! ![]() ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Otiliav spune:
Neata! Eu am dormiit pana acum
si Elisa la fel. A fost exemplara, n-a plans la baita si nici cand am schimbat scutecul de 3 ori azi-noapte (a facut in somn si am deranjat-o cu schimbatul), nici cand am pus-o in patut ragaita dar cu ochii deschisi. Iar eu daca am luat 4 pilule de Galafor am facut o mare balta de lapte in pat. Asa ca acum pot spune ca sigur are efect ca prea sunt Milka, bb satul. Si am mai facut o schimbare. Am testat si e mai bine sa ii fac baie dupa ce suge, a fost linistita. Acum doua seri i-am facut baie flamanda si a plans mult iar dupa baie a fost obosita si nu a supt cum trebuie.
Sa va spun cum am reusit sa o punem in patut fara sa-si activeze sensorul si sa urle. A pus sotul o sticla cu apa fierbinte in patut sub paturica, in locul in care o pun pe ea sa doarma. Asa ca bb gaseste locul cald si doarme bine mersi.
Iulia
Asteptam vesti!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Dimitrie Gabriel 12.11.2008