Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

ANDREYUTZA SA-TI TRAIASCA BB-UL, SA FIE SANATOS! REFACERE RAPIDA!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Eli imi mpare bine ca incepe sa se rezolve problema sanilor!

Fuswi si eu in sfarsit la control si dr a zis ca am colul imflamat, darca nu-i problema. Oare chiar e ok daca ai colul imflamat?Sa ma ingrijorez?

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez

Nu ti-a dat tratament?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

ANDREYUTZA SA FI SANATOASA SI SA-TI TRAIASCA MINUNEA! MULTA FERICIRE!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

FETELOR, am nevoie de un raspuns urgent. Dop pierd de o saptamana dar in dimineata asta cred ca mi s-a rupt apa dar e putin cantitativ. A mai patit cineva asa?
Ma doare spatele ff rau si pe sub burta, deocamdata stau in pat dar cared ca trebuie sa ma pregatesc sa plec la spital, nu?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Julia, Otilia, multumesc pentru aprecieri Ma mandresc si eu cu creatza mea,ca orice cioara

Ne-a cazut aseara buricul Sunt super fericita, am facut o baita mica, am papat la ora 9 fara ceva, si apoi am dormit bine toata noaptea....cu pauze de tzitzi binenteles, la ora 12.30 si 4.30, dar scurte si fara scanceli
Vroiam sa va intreb, la bebelushii vostri cand a cazut buricul, partea ramasa era inafara?!, sau direct bagat inauntru?? La Caty e inafara o bucata cam de jumate de centimetru, oare se retrage?

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Laura, am vazut pozele! Rebeca a fost cu adevarat Alba ca Zapada, iar pozele cu amandoua printesele m-au topit!

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/user/julia_16

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Bravo Eli, tine-o tot asa!!!Doamne ajuta sa scapi repede si usor! Ziceai sa te mulgi la 4-5 ore...mie mi se pare cam mult sa lasi atata sanii plini. Eu la 3 ore musai sa-i dau suga sau sa ma mulg, altfel incep sa curga, parca-ar fi programati

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

fetele s-a mai dus din roseata...si am reusit sa evacuez o mare cantitate din pungute...deci traiasca VARZA !!!!!!!

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Mersi Alra Intr-adevar, Caty arata ca un bebe de 2 luni, are 5kg

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Madutza, prin cate ai trecut....sa va faceti bine repede Si Rebeca mea tuseste de vreo saptamana si are muci, abia reusesc s-o tin departe de bebe. Azi am trimis-o cu tati la doctor s-o asculte la plamani, se pare ca e ok, ar fi ceva viral, cu gatul putin rosu. Asa ca weekendul asta doarme la bunici

Am fost la carnaval, tare frumos, lume o gramada, nebunie mare, m-a obosit rau de tot, insa a contat mult pt. Rebeca Doar ca n-a fost in apele ei de la raceala, a tusit mult, ii venea sa vomite de la gatut.....din pacate asta a umbrit distractia ei.

Am reusit sa pun si eu niste poze cu noi, le aveti mai jos.
http://community.webshots.com/album/569285709BFfzVb

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

foarte frumoase poze, mi-a placut mult cum au fost costumati copiii la carnaval. si Caty mica a ta e maaareeee, cred ca asa o sa fie babutza mea pe la 2 luni

si noi am fost la serbare azi, au facut careu si au cantat 2 colinde de craciun vreo 400 de pitici, toata gradinita adica. interesant de notat faptul ca fi-mea statea incolonata, fara sa se zmuceasca si fara sa alerge prin toata curtea cum ar fi facut daca ar fi fost in jurisdictia noastra. deci se poate!

apropo de laura - dupa ce a studiat-o atent pe nicole vine si ne explica: "mergem a magazin, dinti a bebe cumparam!"

ALRA 10kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Cu problema cu sutienul nu te pot ajuta, dar vin cu o parere in cealalta problema. Si Caty ar sta la fel daca as lasa-o, eu cand vad ca nu mai suge si e pe jumate amortita/adormita, ii scot usor tzatza din gura, si o las langa mine, daca se trezeste iar ii dau tzatza, dar o scot din nou dupa cateva minute, dupa maxim 3 reprize dintr-astea nu mai cere tzatza si adoarme Nu stiu daca la tine da rezultat, dar ceva tre sa faci, e prea mult sa stai cu ea agatata de tine daca nu suge

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

alra, mai bag cate un ochi...ca...ori bat snitele..ori aspir...chestii casnice...io pregatesc de papa de 2 ori pe zi, ca asa i ;moda;...cred ca spal bucataria de cel putin trei ori pe zi..(e soacra mea care da cu nasu zilnic la mine acasa,si na...se intelege)...

Cherie 38+ Ale(xandru)

las ca-i bine ca te tii activa. si eu azi am alergat si la cumparaturi si la serbare la copchil, si sa distribuim cadouri la crese si am si alaptat intre plecari.
cu cadouri pentru ai casei am rezolvat de ieri, uraaa.
noi maine facem bradu si se umple casa la noi: vine sora lui tati in vacanta 2 saptamani, e si mama, eu si inca doua fete - vai de capu lu tati cu atatea femei in jurul lui.

mai, am o problema cam nasoala - doar ma plang ca nu ma puteti ajuta. caut sutien de alaptat marimea 75F si negru si nu gasesc. azi incerca sa imi vanda una 80E ca cica are cupa la fel de mare ca 75F (mersi de info, stiam si eu, da pe torace imi atarna!), alb si colac peste pupaza mai costa si 56€.
mai am un magazin unde au si masuri ciudate, daca nu gasesc nici acolo cam naspa.

in alta ordine de idei vin cu o intrebare - vreau pareri.
nicole in timpul zilei ar suge si o ora la un san daca o las. suge bine o parte din timp si apoi incepe sa faca pauze dar tot suge puternic dar numai din cand in cand. mama zice ca nu e normal sa o tin atata, eu insa daca am timp si chef ma lungesc pe canapea si uit de ea conectata acolo. ma gandesc ca stimuleaza sanul. voi ce parere aveti?

ALRA 10kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza
Nu ti-a dat tratament?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mi-a dat un tratament cu ovule pe care sa-l repet peste o luna.

Stefanut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

FETELOR, am nevoie de un raspuns urgent. Dop pierd de o saptamana dar in dimineata asta cred ca mi s-a rupt apa dar e putin cantitativ. A mai patit cineva asa?
Ma doare spatele ff rau si pe sub burta, deocamdata stau in pat dar cared ca trebuie sa ma pregatesc sa plec la spital, nu?
va pup

Eu zic sa fugi la spital.

Stefanut

Mergi la inceput