Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor azi au venit rusiiii e mare ma dor toate de numa numa ..ce bine ca stau azi in patuttt

dar e o probl ma inteapa acolo unde au fost facute inciziile de la operatie..nu stiu de ce..

sa te bucurii ca au venit uratii ai mai auzit..eu sunt aceea..si sper sa fie ultima ca apoi sa vina ala micu

doamne ajuta,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Salutare fetelor,

Citesc demult postarile voastre dar nu am simtit pana acum nevoia sa scriu. Nu stiu daca veti avea timp sa cititi povestea mea, dar eu simt nevoia sa ma confesez. Eu si sotul meu incarcam de 4 ani sa avem un copil. Eu am 26 de ani si el 41. De fapt el isi doreste cu adevarat de vreun an copil, pana atunci spunand ca vrea doar de gura mea. Asa a fost el intotdeauna, nu a simtit nevoia de copii. La inceput, am suferit foarte mult ca nu pot ramane gravida, mi-am facut fel de fel de investigatii, am stat prin spital. Diagnosticul a fost o usoara problema la spermograma (nu ceva care sa ne impiedice sa facem copil). La mine a fost mai problematic. Acum un an am aflat ca am niste leziuni pe col iar doctorita la care ma duceam mi-a spus ca sunt "leziuni precanceroase". Va dati seama ca am turbat. Ma si vedem cu cancer la col. Dar dr. Tutunaru, la care m-am dus dupa aia mi-a spus ca in niciun caz nu trebuie sa-mi fac probleme. In fine. Nu am terminat inca investigatiile la capitolul asta. Dupa aceia, in urma unei laparoscopii, mi s-a gasit un inceput de endometrioza si mi s-a reocmandat Diphereline. Am fost atat de speriata de acest tratament (cum sa stau la menopauza cateva luni la varsta mea), incat am spus ca nu mai fac nimic. Ca nu mai vreau copii. Devenisem foarte deprtimata. Asta era in primavara acestui an. Asa ca m-am sucit la 180 de grade si am luat decizia sa nu ma mai gandesc la copii, sa-mi traiesc viata, sa devin egoista. Si asa am facut. Am slabit, am inceput sa ma preocup numai de "cum sa arat bine", am inceput sa vreau sa cluburi, sa ma imprietenesc cu oameni mai tineri decat mine, cu preocupari adolescentine, si pana la urma am culminat prin a ma simti foarte atrasa de un tip. NU vreau sa comentez prea mult pe tema asta dar bine ca m-a ferit dumezeu si ca nu s-a intamplat nimic intre noi doi. Dar parca devenisem posedata. Va dati seama ca sotul meu a turbat. Pentru ca stia toate lucrurile astea. Si incerca sa tina pasul cu mine si sa-mi dea apa la moara numai de frica ca-l voi parasi.
Recent m-am oprit, m-am analizat si m-am ingrozit. Unde eram eu cea din trecut, femeia cuminte si cu frica de dumnezeu? Ce facusem cuq ea, unde o pierdusem? Aicum imi vine sa plang in continuu dar partea buna este ca vreau sa ma schimb. Si sper sa o fac, cu ajutorul sotului meu, a oamenilor care ma iubesc, al vostru si al lui dumnezeu.

Sper ca nu v-a ingrozit foarte mult povestea mea si va rog sa va rugati pentru mine. Numele meu este Silvia.
Va pup pe toate si Doamne Ajuta. Sper sa ne ierte Dumnezeu pe toate pentru toate pacatele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Pogonici daca ai facut laparoscopie e normal sa te doara inciziile. Si pe mine m-au intepat cateva luni dupa operatie.

Mergi la inceput

draga silvia..sa stii ca am citit cu atentie povestea ta, sunt impresionata ca ai avut curajul sa ne spui ceea ce simti, dar ai facut un bine descarcanduti durerea si oful...
dar ptr a scapa de acest cosmar PACATUL LA CARE ERA SA CAZI roagate la Maica Domnului si spunei sa te ierte..incearca sa citesti in fiecare seara paraclisul maicii domnului.....si mereu spui sa te ierte ptr ceea ce ai facut

toate aceste ispite ce apar in calea noastra sunt incercari de la Dumnezeu sa vdaa cat suntem de tari si cat rezistam pana nu cartim si cadem in pacatul desfraului..sa nu uiti ca atunci cand te spovedesti sai zici preotului DAR ATENTIE FARA RUSINE ....

iar in ceea ce priveste toate diagnosticele ce ti leau pus doctoriii sa nu uiti niciodata aceste cuvinte
CE NU E CU PUTINTA LA DOCTORI E CU PUTINTA LA DUMNEZEU...sa stii ca sunt si minuni in zilele noastre..eu personal am simtit f multe in casa mea, fam mea, si eu personal...dar mam rugat mult..si continui sa ma rog ca Dumnezeu sa faca o minue cu noi si sa ne aduca un bebelus si noua..ca tare e trista e casa fara un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Domane ajuta!

silvia - bine ai venit la rugaciune... cred ca ai facut bine ca ti-ai descarcat sufletul... nu te gandi ca povestea ta ne-a ingrozit... aici nimeni nu judeca pe nimeni... toata lumea este unita in rugaciune si fiecare dintre noi ar trebuie sa dea dovada de intelegere si dragoste fata de celelalte...

fiecare om greseste... important este ca ai constientizat ce se intampla cu tine si ca vrei sa repari gresala.... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute! si roaga-te cat poti de mult; rugaciunea te va apropia de Dumnezeu si iti va aduce liniste sufleteasca...

si daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva poti sa ne mai scrii....

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

draga silvia, bine ai venit. sa stii ca nu se putea sa nimeresti mai bine. aici, noi nu judecam ci ne ajutam. fetele sunt minunate, si faptul ca suntem impreuna la rugaciune aduce bucurie Domnului. am credinta ca mai devreme sau mai tarziu, Dumnezeu ne va aranja viata fiecareia pe fagasul ei de drept. caci oricat ne-am zbate noi pentru ceva, daca e cu placere Domnului, atunci se face, daca nu, atunci nu se face.

Doamne ajuta-ne pe noi!

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

draga pogonici, da-mi voie sa iti spun FELLICITARI PENTRU RUSI!
sa fie cu folos.

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri

Mergi la inceput

la mine e Z47 si tot nimic. asta ar trebui sa fie primul CM dupa chiuretaj. si uite ca nu mai vine odata. si eu imi facusem atatea sperante.
ca sa nu mai zic k iarasi fac greseala sa imi masor zilele in scopuri. pentru mine lunile pana dupa sfintele pasti, nu au nici o valoare. le-as sterge cu buretele daca as putea numai sa ajung odata mai repede la liber la bebe.

viitoare , te DD

Mergi la inceput

va multumesc din suflte ptr incurajare

gata ptr azi ma duc sa fac rugaciunea si la somn..ma doare spatele si burta rau de tot ca de am musafiriii poftiti de data asta

va pup si doamne ajuta

doamne te rog trimitemi si mie un bbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Domane ajuta!

Fetele.... sinaxarul pt. maine

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie30.htm

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput