Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (25)
Raspunsuri - Pagina 10
pogonici1977 spune:
buna dimineata fetelor..
poftiti la ceut de napraznic

..atat avem astazi...mam apucat iar de but ceai ptr nu cred ca din cauza aceaiurilor mia intarziat ciclul si faptul ca op a fost afcuta in timpul cat ovulam ceea ce a dereaglat putin , oricum a intarziat doar 7 zile si nu mai mult...
azi merg sa fac acele analize ce se fac in ziau 2 de CM, respectiv: FSH, LG, PRL, ESTRADIOL, eu le fac ptr mine nu mia zis dct sa le fac, sunt curioasa cum vor iesi ptr nu leam facut niciodata
astazi am simt mai bine
georgia_c spune:
buna dimineata dragutele mele
uite ca a trecut si Sfantul Craciun , cu mosulica
cu tot si acum , tiptil tiptil intram in nou an cat de repede
sa va povestesc ce am facut io (de data asta noi)
va spuneam ca am reusit sa facem sfestanie in casa , a venit un calugar de la Manastirea Radu Voda si ne-a facut o slujba asa de frumoasaaaa, de nici nu ma gandeam ca exista asa ceva ; bunn.. in aceeasi seara , am vorbit sa mergem la spovada , zic sa mergem , caci am tinut cu sotul , post atat alimentar cat si trupesc ,si desi sotul meu nu s-a spovedit niciodata , ma gandeam ca cine stie , poate totusi o sa vrea ... si am vorbit cu calugarul , si chiar el i-a zis ,stai linistit ca nu este asa greu precum crezi ..mi se parea un vis .. au aparut piedicile .. a doua zi seara nu am putut ajunge , insa marti pe 23.12.. am oprit totul , desi am avut 4 musafiri care au stat 5 zile la noi , ziceam ca am oprit toata treaba si ne-am dus amandoi la spovada ... o spovada lungaaaaa , de vreo 30-45min ...ne-am spus toate pacatele, ne-a ajutata f tare parintele nostru spiritual ( desi io am fost in vara la altcineva la spovada , am citit ca daca este spre folosinta iti poti schimba duhovnicul)... ei si asa , e primul an de cand suntem impreuna , in care am fost pregatiti nu numai trupeste ci si sufleteste pt sarbatori ... ne-a dat parintele o carticica (pe care v-o recomand cu caldura .. "fereste-te de rau si fa bine" de teofil paraian )
ce ma incanta cel mai tare ... faptul ca dupa ce a trecut Craciunul , sosulica a avut rabdarea sa treaca si celelate zile de sarbatoare ca sa putem sa ne jucam de-a mami si tati
...si ca , acum daca gresim cu ceva spune .. si asta cred ca trebuie sa o spunem la spovada
...el care fugea de biserica de numa
e primul an in care nu ne intereseaza unde facem revelionul , ci unde mergem de 1 ian ![]()
pt asta m-am si rugat in primul rand .. intoarce-ne Doamne fata catre Tine , ajuta-ne sa mergem pe calea spre Tine.. nici nu speram sa primesc asa repede ajutor
vreau sa va mai spun ceva ce mie mi-a placut fff mult (spus la spovada de catre parintele duhovnic)... rugaciunea este un act de perseverenta ..ca si raul , (azi furi un ou maine un bou--chiar asa mi-a zis) ,azi spui o rugaciune , peste un an vei face acte de caritate ... ruga , ruga , multa ruga si apoi o sa vina si implinirea sufleteasca
in alta ordine de idei , anaomaria ... ai PM.....
va doresc micutele , ce imi doresc si mie , sa ne tina DD langa El , ca acolo e cel mai bine .. restul dupa voia Lui
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
speranta2008 spune:
Vreau sa va multumesc pentru toate sfaturile si postarile pe acest subiect!
De cand v-am cunoscut, ma simt mai bogata si mai linistita!
la multi ani cu multa sanatate si cu multi
in anul 2009!
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
pogonici1977 spune:
fetelor mai avem o zi si gata pe anul acesta...la noi sau anuntat musafiri ne vin nasii diseara si stau de rev la noi..ok..
nu stiu ce simtiti voi.dar in sufletul traiesc si simt ca anul 2009 ne va aduce cel mai de pret cadou bb..stiu ca doamne doamne ne aude rugaciunea si nu ne va lasa singureii, ne va umple casa cu un puisor de om...
doamne ascultami rugaciune 
si trimitene si noua 
happymum spune:
sa dea Domnul pogonici.
petrecere frumoasa de anul nou.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un
la fiecare... va
si va
... 

viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
speranta2008 spune:
buna dimineata si LA MULTI ANI!
Am o rugaminte, stiti vreo biserica in centru Bucurestiului unde se tine slujba in noaptea dintre ani?
Multumesc si pup toate fetele...
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
happymum spune:
BUNA DIMINEATA SI LA MULTI ANI DE AJUN DE AN NOU!!!!!!!!!!!!
SA VA DEA DOMNUL SANATATE, FERICIRE.
SI
SA VIE DOMLE ODATA SI LA NOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIII!!!!!!!!!!![]()
VA PUP DULCE PE OBRAZ SI VA DORESC SA AVETI O PETRECERE STRASNICA LA NOAPTE.

sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un
la fiecare... va
si va
... 

viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
marijan90 spune:
LA MULTI ANI FETELOR! VA DORESC UN AN NOU PLIN DE SANATATE,BUCURII SI CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU POATE SI CU MULTI BB

! DOAMNE ASCULTA-NE RUGA SI DA-NE SI NOUA COPILUL MULTDORIT. VA PUP SI SA AVETI PETRECERE FRUMOASA INTRE ANI.
laurraa spune:
LA MULTI ANI FETELOR SI SA VA BINECUVANTEZE MAICUTA DOMNULUI IN 2009 PE FIECARE CU CATE UN BEBE IN BURTICA SI IN BRATE.
DISTRACTIE PLACUTA DISEARA, SA INTRATI IN 2009 ZAMBIND, PLINE DE SPERANTA SI TOT CE A FOST RAU SA LASATI IN URMA
18 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB