Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie27.htm

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

am o mare rugaminte la voi.
prietena mea este diagnosticata cu scleroza in placi. moralul ei este foarte afectat.
rugaciunile voastre pot face minuni, sunt sigura.
va rog mult cateodata macar sa va rugati un pic si pentru ea sa ii dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe, sa o intareasca. numele ei de botez este MARINA, si este din Iasi.
va multumesc din inima.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Doamne ajuta!

happymum - Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa o intareasca pe prietena ta, sa ii daruiasca sanatate si putere sa treaca peste acesta incercare....

si..... f. important... ai zis ca este din Iasi...asta-i mare lucru...sfatuieste-o sa mearga sa se roage la Sfintele Moaste ale Preacuvioasei Maicii noastre Parascheva... o va ajuta cu siguranta... Cuvioasa Parascheva este "mult folositoare si grabnic ajutatoare"...si a savarsit atat de multe minuni...

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie28.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

asa e ne vom vom ruga si noi ptr pritena ta MARINA dar nui suficinet sa ne rugam noi daca ea nu se roaga.....

fetelor ce mai faceti???? buna dimineata, haideti la un ceut de cretisoara si de napraznic ptr cafea eu nu mai beau deci nu am cum sa va servesc

fetelor nu stiu ce sa zic dar nu mia venit ciclu de 33 zile si mia zis dct ca dupa laparoscopie imi va veni dupa 2 saptamani dar nimic....am intrat putin in panica..si nu stiu de ce..burta si spatele ma tot dor de vreo 3 zile dar nimic..iar sansa de a fi insarcinata de zero....asta stiu sigur ca noi am postit....

nu sunt disperata ca ma rog la doamne doamne sa fie bine si ma calmez dar tot nu stiu de ce , ca nu mia sa intamplat niciodata sa intarzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna dimineata, Pogonici!

Mai...prea multe nu stiu despre consecintele im materie de menstruatie, ale laparoscopiei. Ma intreb insa, s-ar putea sa fie o dereglare hormonala? Daca zici tu ca nu e sarcina, atunci nu inteleg ce ar putea fi...

In alta ordine de idei, sunt in cea de a 26-a zi de citit Acatistul Sfintului Nectarie.Este o mare placere sa citesti acatistul acestui sfint...te lumineaza, te incalzeste si te intareste. Eu asa simt.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Buna ziua la toata lumea.
Pogonici, am vazut ca tu bei ceai de cretisoara si de napraznic. Si eu am baut timp de 3-4 luni dar de cand am inceput sa le beau mi-a intarziat foarte mult menstruatia. Dupa ce am inceput sa beau mi-a venit menstruatia la 38 de zile, dupa care mi-a venit la 50 zile. Nu stiu sa iti spun daca este chiar din cauza ceaiurilor, dar eu asa banuiesc. Eu mai iau si un medicament pt PCOS,metformin,dar nu cred sa fie de la el. Acum am intrerupt ceaiurile si vreau sa vad cand imi vine luna urmatoare. Vreau sa iti zic ca nu cred ca imi venea daca nu luam utrogestan,nu stiu cat mai asteptam.
Te pup si Dumnezeu sa fie alaturi de toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor va multumesc de sfaturi..dar nu stiu ce sa zic..eu las in grija domnului totul..iar cu privire la ceaiuri le intrerup de astazi pana ma intalnesc cu doctorul si voi discuta si cu el...aceasta problema...respectiv treb sa merg in 12 zi de monitorizare...de la CM ..uf sa vina odata..desi spatele ma doare cumplit ovarele la fel..azi in timpul slujbei au inceput sa ma doara ovarul stang de numa numa si am rugato pe maica domnului sami ia durerea si fetelor sincer va zic o mininune nu ma mai durut..iam multumit apoi..vedetii ca nu ne uita Maica Domnului daca ii cerem ajutorul

in ceea ce priveste acatistul Sfantului Necatrie si eu il citesc zilnic de 34 zile..iar atunci cand il citesc ma transpun in timp ca si cum as fi acolo in Eghina...caci eu am fost in septembrie la moaste..doar o minune sa mai fie te rog doamne

astept minunea sa apara cu ajut lui sf Nectarie si a Maicii Domnului te rog doamne

Mergi la inceput

la fete.
obosite? cum ati petrecut de craciun?

multumesc din inima pentru rugaciuni.
fata merge la sf paraschiva in fiecare an, si imi trimite si mie busuioc de acolo. doamne ajuta si o intareste!

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri

Mergi la inceput

www.sinaxar.ro/29dec.mp3" target="_blank">sinaxar 29 dec:in aceasta luna, in ziua a douazeci si noua, pomenirea sfintilor paisprezece mii de prunci, ucisi de Irod.

www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie29.htm" target="_blank">sinaxar 29 dec. format audio

numai ganduri bune

viitoare , te DD

Mergi la inceput