Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mamagiuliei ce fetitza frumoasa ai...o zanisoara si imi place mult cum ii sta imbracata cu rochita de Alba ca Zapada cred si in poza cu diadema pe cap, exact ca o printesa...si ochii asa patrunzatori...ce sa mai zic, frumusica foc.

Leditia si Aurorra am admirat niste bebici mici si scumpici si frumosi. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei...cat au, 2-3 luni?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Poftiti la si .

Va doresc o saptamana usoara si cu chef.
Astrele spun azi:

Conjunctura astrala te ajuta sa analizezi situatia profesionala.

Apar discutii despre viitorul carierei tale si ti se arata noi oportunitati de angajare.

Atata timp cat ai un obiectiv de atins trebuie sa iti gestionezi timpul si sa iti orientezi comunicare catre telul propus.

drag sufletului meu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Sunt la servici, ca nu am fost de sambata
Dodo, merci tare mult pt horoscop, am citit aseara tot M-am mai inseninat oleak !
Lilia, drum bun sa aveti !
Babyzapi, bine ati venit !
Catutza, cum sunteti ???

Voi fi prin zona azi ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Neatza !

Sa aveti o zi frumoasa si usoara ...eu dorm pe mine asa ca incep treburile prin casa un pic mai tarziu...mai lenevesc pe forum pana ma trezesc.
Dodo-pui multumesc de cafea.
Mamagiuliei mersi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Dodo, merci tare mult pt horoscop, am citit aseara tot M-am mai inseninat oleak !

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Isabela,bine ai venit.
Povestea ti-o stiu de la fetele de nov-dec,eu fiind la odiseea de ian-febr...Am vazut pozici inca de cand ai pus prima data ,cum spuneam va citeam mereu.
David are 2 sapt si 4 zile:)
intreaga gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

gata, de azi sunt oficial angajata asa ca va sevesc cu

Isabela , bine ai venit la noi in grup si multumesc pentru aprecieri

Katty , cum e la noul servici?

Daria , tot necajita esti? hai descarca-te noi suntem aici sa te ascultam

fetelor va , revin de acasa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mnoah sa vin si io la semnat raport.
Catutza, felicitari pt job, oficial
Dodo, cand mai mergi la eco ?? Te rog mai pune pozele ca eu nu ma stiu uita in cont, uit mereu parola, contul
Dany, altfel cum stati ?
Ledi, sa-ti traiasca juniorul
Katty, plsss, mai pune si tu link cu pozele !
Adriana ... pe unde esti ?

Eu raportez ca am petrecut niste sarbatori de tot rahatu`. M-a lovit depresia, dar crunt. Depresie care se reflecta in comportamentul Giuliei, sa ma simt si mai bine
M-am trezit eu ca sunt singura ca frasu`. Adica n-am frati, surori, n-am parintii cu mine (taica`mio a plecat cu iubita la Timisoara, ca deh, sunt tineri la 69 de ani, deci chiar si ei s-au chefuit), nu am rude, nu am pe nimeni; vara`mea cu finul meu au uitat de noi, deh, am predat cadourile constiincioasa din timp, n-a mai fost nevoie sa ne vedem, nu ?! Booon, m-am gandit ca-si vor aminti de mine prietenele, alea de ne iubim si ne vedem tot anu`. Ciuciu. Imi povesteau ce se mai chefuiesc, ce de vizite de la neamuri, cumnati, etc ... Booon si asta. M-au lovit depresiile din cauza ratelor ca ma plictiseam, din cauza casniciei esuate, toate astea in conditiile in care birtul pretendent facea carare intre camera mea si camera Giuliei, eu bocind de supararile ce mi le-a trantit Giulia, ea bocind in crizele de nervi si personalitate Crize care au culminat cu "il vreau pe tati sa ma mut la el"; mi-am calcat sufletul, i-am facut bagaju` si l-am chemat pe tati al ei ... care a vrajit-o si a convins-o ca locul ei e acolo cu mine
So, din toate astea am invatat un lucru: sunt singura cu Giulia si cine ne mai iubeste, alias pretendentul (un tip de milioane de altfel, care demult fugea in lume daca nu ne vroia cu adevarat, ca stem doua capre, nu feline), asa ca n-am decat sa organizez eu sa ne simtim bine noi de noi si atat. Asta e. Sper sa ma ajute DD sa fim fericiti si sa mai fac un bb, peste vreo 2 ani, sa nu ramana Giulia singura ca cucu`, cum sunt eu !

Asta fu` povestea. Pe scurt. Pe lung ... va zic ce a facut ieri Giulia ? Si-a taiat ciorapii sa-si faca tatuaj pe picior; a carat apa cu galetusa sa-si spele biroul, si-a desenat pe pereti desi n-a mai facut-o, si-a rupt marginea mobilei. Toate astea cat eu am bucatarit, dushalit, spalat haine ... Mnoah cam atat despre copilul-leu, care era cel mai cuminte copil dp Terra, da` mi l-au schimbat extraterestri peste noapte In conditiile in care am crezut cu tarie in AP, adica daca raspunzi nevoilor copilului neconditionat, comportamentele negative nu se mai zaresc ... HAHAHA, de caracter n-au zis cartile, parol !

Gata, ca umplu un capitol de lamenteri si`apoi ma apuca rusinea .

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Leditia deci si bebe tau s-a grabit sa vina ceva mai repede pe lume...un pt amandoi.

Mamagiuliei imi pare rau ca ai fost asa suparata de sarbatori ...cel mai adesea oameni sunt dezamagiti in aceasta perioada pt ca se asteapta la prea multe...cand iti doresti ca ceva sa iasa bine si frumos cel mai bine este sa te ocupi tu de tot...parerea mea.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

mamagiuliei, idem. Ma straduiesc sa incerc sa-mi revin.copilul il am bolnavior, racit, tuseste.....naspa, nu?

emma

Mergi la inceput