Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani cu sanatate tuturor si noul an sa va aduca numai bucurii si multe realizari. Sunt si eu o leoaica, am 24 de ani si o minune de baietel de 2 luni.
V-am citit cu placere si as dori sa fac si eu parte din grupul vostru.

Pupici.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

Ce sa mai zic de Bogdi actorul...sau dansatorul ca nu mi-am dat seama...oricum f. expresiv tipu'.Si am vazut-o si pe mami cu burtik...- mi se pare mie sau burtikul e cam micutz?? Cate luni ai acum?Cand nasti exact?

Donu' dansator-i in acele pozici.
Burticae asa cum se vede ,am cca 61/2 luni DNP=10.04.2009]-=si totul e probabil

Lilia drum bun si sa ne reauzim cu bine.

Daria si gata cu starea de ....cum ii spui tu
Ani ti-a trecut;
Cata
Katty multa bafta la noul loc de munca;
Aurorra,Ledi sper ca-0s bine puiutzii vostri
Anca,Adi,Raluca...

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Isabela bine ai venit in ,daca vrei sa te trec in listutza de inceput da-mi te rog data nasterii
Copilutz...da-mi si data ta de nastere.

Al horoscop pe 2009

Avem un singur sfat pentru tine in 2009: nu te aventura pe teren necunoscut daca nu vrei sa ai de suferit! In rest, configuratia astrala iti este favorabila din toate punctele de vedere.

Daca ti-ai gasit sortitul, poti conta pe sprijinul lui neconditionat. Mai mult, astrele va indeamna si va ajuta sa realizati impreuna lucruri noi.

Daca esti inca singura, iti spunem de la bun inceput ca nu are rost sa cauti anunturile matrimoniale sau sa te inscrii pe site-uri de dating. Cele mai mari sanse de a-ti gasi iubirea le ai in mijlocul prietenilor sau prin intermediul relatiilor profesionale.

Nu mai stii ce sa crezi despre relatia cu un prieten vechi sau o prietena veche. Va cunoasteti de mult timp si ar trebui sa aveti multe in comun, dar anumite intamplari mai recente te fac sa te intrebi daca merita sa continuati relatia de prietenie.

In familie, refuzi sa participi la vechi discutii care nu duc nicaieri. Cei din jur sunt mirati, pentru ca nu se intampla prea des ca o Leoaica sa refuze o confruntare.

In a doua parte a anului 2009, incepi sa-ti pui anumite intrebari referitoare la relatiile cu cei din jur. Daca vrei sa nu fii gresit inteleasa, incearca sa te exprimi delicat si sa fii cat mai dimplomata! De asemenea, ar fi bine sa-ti stapanesti tendintele autoritare.

Dragostea te poarta la un drum lung, sau o intalnesti cu prilejul unei calatorii. In ultimul trimestru, s-ar putea sa calatoresti mult mai mult decat de obicei. Te intorci obosita, dar foarte multumita, ca sa petreci sfarsitul de an acasa, printre cei dragi, unde iti este locul.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Altul:

dragoste si cuplu

Pe 5 ianuarie 2009, Jupiter paseste plin de fagaduinte in casa cuplului: disponibilitatea romantica este in expansiune, iar oferta se imbogateste.

Daca esti solo, portile aventurii iti sunt deschise si poti intalni jumatatea visata.

Daca ai o legatura stabila, aceasta prospera, iar explorarea unor noi orizonturi fizice, geografice sau spirituale alaturi de omul drag iti aduce mari satisfactii.

Daca te afli intr-o relatie improprie sau restrictiva, 2009 iti favorizeaza eliberarea.

Iubirea poate veni de departe sau poate fi intalnita la drum. Indiferent de situatie, nu te ambala in cazul in care te-ai nascut dupa 12 august, fiindca ai tendinta de a te insela si risti o mare dezamagire mai tarziu.

familie si casa

Orientarea fiind mai degraba catre exterior, in prima parte a anului 2009 caminul nu apare intre prioritati, dar poate retine atentia prin conexiune cu situatia financiara in martie-aprilie 2009.

Situatia se schimba din toamna, iar casa, proprietatile si familia devin subiect de prim interes intre 16 octombrie 2009 si 7 iunie 2010.
cariera si bani

Gratie lui Jupiter, cercul de cunoscuti se mareste si apar noi posibilitati de colaborare. Ceilalti te privesc cu bunavointa, ai noroc de contracte avantajoase si castig de cauza in competitii sau confruntari.

Intrarea lui Pluto in casa muncii sporeste puterea de concentrare, dorinta de perfectiune si performanta, dar tensioneaza mediul de lucru.

Considerentele de ordin material iti impun sa faci eforturi suplimentare sau sa accepti conditii dificile.

Stresul financiar este reliefat: obligatiile sunt mari, iar viteza cu care se duc banii, asijderea. Nu este momentul pentru a face credite sau a te lansa in investitii.

sanatate

Axa sanatatii este afectata de eclipse si de tranzitul Lunii Negre, asadar cere o mai mare atentie. Asculta-ti organismul si la primul semn ca ceva nu este in regula, consulta medicul!

Evita excesele si imprudentele, fa miscare si adopta un regim de viata judicios!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Am mai gasit unul
In 2009 nativii din Leu vor fi foarte preocupati de relatiile personale, bazate pe sentimente reale, care par sa fi intrat intr-un con de umbra sau sa lipseasca.
Din fericire, cand vine vorba de viitori parteneri, veti sti ce va place si ce nu, iar in anul 2009 abilitatile dumneavoastra de perceptie vor fi mai ascutite ca oricand.
Datorita aspectelor pozitive pe care le aduce 2009, relatiile personale vor progresa si va vor aduce mai aproape de partener. Atasamentul fata de partener va fi in crestere si dragostea va inflori in relatia voastra. Va puteti chiar casatori pana la sfarsitul anului.

Cariera si viata profesionala sunt doua aspecte foarte importante pentru Lei in 2009.
Veti munci din greu si veti vedea cu siguranta si rasplata stradaniilor voastre. Va asteapta cresteri ale salariului, promovari si bonusuri, adica exact telul Leilor va fi atins.Spre sfarsitul anului aveti chiar sansa de a deveni o autoritate in domeniul in care lucrati sau sa obtineti macar o promovare si aprecierea generala.

2009 ii pune pe nativii din Leu in fata unor noi provocari carora le vor face fata cu succes si Leii vor accede pe noi culmi.
Vor fi timpi cand va trebui sa te ridici din pat si sa mergi la serviciu, desi nu ai nici un chef si probabil acelea vor fi datile cand esti pe lista cu promovati.
Rasplata voastra in acest an va fi rezultatul lucrurilor pe care le veti face desi nu simtiti nici un imbold in a le duce la indeplinire.
– Cariera
Pentru Leu anul 2009 aduce surse suplimentare de venituri, in special dupa luna Iunie. Horoscopul carierei pentru Leu aduce vesti excelente pentru afaceristii si investitorii acestei zodii. Afacerile profitabile vor bate la usa necontenit in acest an si se vor dovedi investitii bune de fiecare data. Increderea in sine si aptitudinile de comunicare sunt la cote ridicate pentru Leu in 2009. Asociatii, colegii si superiorii va vor oferi tot sprijinul de care aveti nevoie. Este posibil ca anul acesta sa primiti onoruri sau premii pentru performante uitmitoare, din partea unor autoritati in domeniu. In anul 2009 banii curg pentru Leu din toate partile si il vor ajuta sa isi imbunatateasca vizibil situatia financiara.

– Dragoste
Daca sunteti un Leu aflat intr-o relatie deja, sansele sunt foarte mari sa va casatoriti in acest an. Cei din Zodia Leu care sunt singuri au sanse mari ca in 2009 sa intalneasca barbatul sau femeia visurilor. Leu va exercita o atractie magnetica asupra sexului opus si va fi foarte curatat. In anul 2009, Leul este sfatuit sa isi tina temperamentul sub control ca o conditie de baza a pastrarii bunului mers al casniciei.

– Familie si Sanatate
Anul 2009 este un an favorabil pentru tot ceea ce tine de dragoste si familie. Leul va trebui sa isi arate grija si sustinerea fara de parinti si rude. Va trebui de asemenea sa se fereasca de certuri si resentimente pentru a nu tulbura linistea si armonia caminului. Cineva de la care va asteptati cel mai putin s-ar putea sa incerce sa va induca in eroare. Veti lega noi prietenii la petreceri si ceremonii de genul : nunti, botezuri, petreceri de logodna. Fiti cu bagare de seama si nu dezvaluiti altora secretele ce vi-au fost incredintate caci s-ar putea sa va castigati o reputatie proasta. Calatoriile in interes de afaceri sunt bine aspectate pentru Leu in anul 2009. Este recomandabil sa abordati o dieta holistica si sa va preocupati mai mult de sanatate.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo_pui mersi frumos de primire .
Data nasterii : 30.07.1984.
Foarte interesate horoscopurile, mi-a placut indeosebi cel postat ultimul.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Izabela- bine ai venit ! Vai ce tinerica estiiiii!Ti-am vazut si pozicile, am citit si povestea nasterii...ce sa zic...sa va traiasca baietelul luptator ,mancacios si scump!
Gabi- multumim pt. selectii...cam diferite pareri ca sa zic asa...deh...fiecare astrolog cu interpretarile sale...pe ultimul i-l citisem si eu!
Fetele... eu taman ce am terminat de vazut un film pe care vi-l recomand...sunt asa mai tulburata... se numeste Ducesa ( The duchess) dupa un caz real!Daca puteti sa vi-l descarcati...merita vazut!Desi sunt adepta comediilor ( caci ma binedispun) nu-mi pare rau ca am vazut ac. film...asa sunt eu mai bleguta si am dat si la soricei nitel!
Va urez o noapte frumoasa!
Katty- servici usor maine!Doamne ajuta sa fie bine!
Lilia & co- drum bun acasa!
Tuturor fetelor care de maine incep jobul pe 2009 : SPOR LA JOB!
Se pare ca ne asteapta un an greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, am ajuns cu bine acasa pe la ora 14.00, unde am gasit 12,5 grade, fiindca desi lasasem centrala sa tina 18 grade in casa cat suntem plecati, a pierdut apa sau presiune prin instalatie si am gasit-o lesinata!
Acum abia a ajuns la 20,5 grade, dar cam asta e temperatura noastra 21-22 grade!
Lilia, drum bun acasa, revedere placuta cu familia si petrecere frumoasa! Nu va intoarceti fara poze!
Merci de info cu masina de paine, am vazut si eu modelele de Moulinex, oscilam intre DeLongi si Moulinex... vad eu, oricum suntem hotarati, si eu si sotul! Mi-au placut pozele tale cu paine, si sorei mele i-a iesit bine...
Isabela, bine ai venit aici, iti uram sedere placuta, indelungata si ACTIVA (conditie obligatorie si necesara ). O sa merg sa vad si eu pozicile si sa citesc povestea voastra...
Dany, si eu sunt fana filme de comedie si romantice, rar vad filme plangacioase...probabil urasc sa ma exteriorizez la filme si nu pot sa nu o fac! Un film care m-a impresionat mult de tot a fost The Notebook (Jurnalul), l-ai vazut?

Va multumesc pentru incurajari, sper sa fie totul ok si sa nu ma plictisesc maine, nu's daca o sa am computer chiar din prima zi!

Pupiiciciic!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Danyalo mersi de primire si pt ca ti-ai facut putin timp si ne-ai citit povestea si admirat pozicile.

Katty iti multumesc si tie si din cate am inteles, maine incepi serviciul, deci iti doresc o zi cat mai usoara si placuta. Sper sa fiu cat mai activa pt a va cunoaste mai bine cat mai curand.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Catuta m-am uitat la pozele tale de la 'bucatareala'...mare greseala am facut...imi ploua in gura acum de nu se poate ...eu inca invat sa fac mancare, cateodata fac mancarica buna buna si cateodata o papa direct cutzuluica al meu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput