Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 17
catutza spune:
hello si pe seara!
Katty , nu am masina de facut paine asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar ma tenteaza si pe mine ....cu toate ca-mi spunea cineva ca a folosit-o la inceput si acum zace in dulap ca cica nu mai afce paine la ea. Dar mie tare mult mi-ar place sa miroasa a paine calda in casa 
Lilia , tare draguta esti tu dar la mine in casa acum mai e si praf nu mai e cum era cand stateam acasa
dar ma fac ca nu il vad ca e mai bine asa ![]()
Revelionul l-am facut la nasi, am fost 12 adulti si 4 copii si a fost super! Ieri am fost la sora soacrei azi la fini si tot asa numai petreceri ![]()
Incarc poze acum de la revelion

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
Sal'tareeee
Am dormit muult!!In final ieri ne-au colindat niste copii cu sorcova mai mult pe Edy l-au sorcovit...![]()
Azi am fost la socrii la masa ...am papat ciorba de burta, ficatei pane si copanel.Desert...din torturile mele...2 la numar.
Raportez muulte kg plus da nu ma stresez azi...mai e si maine o zi nu????
Maine am in program o supa de galuste... asa mai de regim!
Gabi- multumim pt. horoscop!
Daria pai se poate??? Uite un
sa treaca starea! Duca-se pe pustiuri... Vb. Liliei nu te stresa !Un big hug de la mine!!!
Esti o leoaica puternica...altfel...scot bata!
Ledi - voi cum mai sunteti...
Aurorra, Anca
Adiiii-asteptam intoarcerea si pozeleee! Da si eu am vazut toate pozele din contul comun!
Katty- mai are vreu rost sa-ti mai zic ce baiet mumos ai...si ce ochi?? Nooooo.... da' sa stii ca s-a cam lungit ( sau asa-l percep eu) e baiet in buna regula!!
F. fumosi toti, ambientul tot-tot!
Ce sa mai zic de costumatia kinderilor...totul mi-a placut!Inclusiv coronita de la usa!!
Lilia- mda...eeehh pai cum am ajuns pe la 9 ...am intrat direct sa-i facem baita lui bb...cam pe la 10 am terminat cu toate ale lui...inclusiv adormit! Deja eram leoarca! Deh asa e cu bb mic...Mi-e mila de ea ca e super slaba...offf... apoi mai ceva pregateli pe la bucat. ne-am mai sucit noi...am privit la teveu... sincer nu avea nici unul chef de dans...si uite asa am ciocnit la 12 noaptea...apoi am mai servit ceva...dar fara excese...am mai pove' / privit prin teveu...pana pe la 4 cand subsemnata a cazut rapusa!![]()
Ca facui o combinatie periculoasa...un paharel de redbul( cica sa stau treaza ) 2 degete de sampanie ...dar eu cum nu consum niciodata nimic...m-a furat peisajul...de m-am trezit la 9!!!![]()
Da noua ne-a placut...a iesit mai dietetica asa... dar i-am pus suficiente muraturi( gogosar si castraveti) o sa pun cateva poze sa le vezi!!!![]()
Daaa pt. Sinaia pretul e f. bun... noi i-l cunoastem pe domn de prin 2001 la dansul ne-am petrecut cele 3 zile de miere.... atunci avea doar garsoniera ( e separata de restul casei) apoi a dat drumul si sus. Daca vrei iti dau nr. de tel. Merge numai pe recomandare. Locatia e langa biserica de la intrarea in Sinaia.Cum adica in mod normal daca inchiriaza ca nu am inteles??
Raspuns...da inchiriaza...pastreaza si camerele daca le rezervati in avans da sa fie anuntat cu 2-3 zile inainta daca e vreo razgandeala.
Cu masina.... sper sa nu fie decat bujiile momentan... oricum ea trebuie "maritata" in curand caci cam devine carutza...offf... si creditele sunt blocate...
Ma bucur ca-ti plac pozele ... inca nu ai ajuns la pozele cu Teo tuns...am eu acolo cateva in care mor dupa el...da si finutul e un scump.
Aaaa... prenumele cele 2!!!
Hehe ...istorie mai veche...cica prin 2003 cand am intrat noi la idei ca nu vine bb...ne apucam sa scriem in carnetel niste prenume de fetite si de baietei.Cum am convenit la aceste prenume de comun acord..m-am si apucat de i-am facut id de mess... te-as ruga sa stergi tu numele respective...plizzz! Pe mine ma cheama ...cum stii...ma rog si numele e inclus cumva in acest nick de forum!
Intre timp mi-am cam schimbat optiunile...as vrea ca pe fetita ( caci fetita as dori... sa o cheme Daria -Maria ) desi sotulica tot la primele prenume e hotarat! dar ce probleme ne facem noi...cand nu suntem siguri daca om reusi sa" creem si noi alt personaj"
Eeee...dar visatul si sperantele sunt gratis nu????
te pup
Annie
iti doresc din suflet sa ai un an mai bun decat cel din care tocmai am iesit!
Suntem aici sa stii...desi departe ...totusi aproape!
Cata
-hai nu te mai supara pe ea... offff...
Fetele pe mine ma doare rau in gat...ma duc sa iau niste lamaie cu zahar si sa-mi fac un ceai...Sper sa nu mi se unfle ganglionii ca am sfeclit-o! Eu cand cad la pat...bolesc...nu gluma!!!
Si eu m-am intins ca o zi de post!Scuzati greselile dar nu mai stau sa corectez textul!
va doresc sa aveti o noapte frumoasa!
Dany
Edit...ca pana scrisai io pomelnicu' ati postat si voi!
Katty...nu stiu de masina de paine nimic nimic... eu nu prea pap dar tot ma ingras..asa ca nu stiu..si pt. sotz iau paine feliata care nu face frimituri...ca sunt obsedata sa nu fie mizerie de la frimituri!
Nu stiu cum zici cu invitatia si alte cele...la ora asta nu procesez... dar ma conformez cum ziceti voi...numa sa-mi spuneti pas cu pas tot ce trebuie... ca la copii!![]()

Cata---ohohoo...da multi ati fost! Asa si noi da de maine suntem at home deci trec iar la bucatereli dar usoare!Supe si orez!![]()
catutza spune:
Dany , i-mi pare rau ca nu se mai poate face mai nimic pentru masina voastra
cu cat o vindeti, adica cat a-ti vrea sa luati pe ea. Ce va luati apoi?
Multa sanatate, baga ceai cald sa treaca gatul ca tare rau e sa te doara, eu am gatul sensibil rau si mai mereu iarna ma plang de durere.
Fetelor sunt tare agitata, ma gandesc cu groaza la ziua de luni ca incepem gradinita. Bia acum zice ca vrea la gradi dar sunt sigura 90% ca va face urat luni dimineata, vaide mine si de mine 
gata, trimit acum invitatie la poze in contul comun, vizionare placuta si sper sa va placa !

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Dodo-pui spune:
celor mai si mai...
Daria lasa bey starile "ciudate" ,
si orcand vrei sunt aici
;
Lilia 
Cata ma bucur ca ati petrecut frumos;
Dany nu te stresa ,ca o sa fie si BB cat despre nume...eu in afara de Eduard(Edy)-care-i pus de Bodo cred ca nasc si abia atunci o sa ma hotarasc ce nume(complet) o sa aiba
.
Anca,Katty,Raluca,Aurorra,Copilutz,Ani,Nicolle_t..
si 
PS:Ledi te-am lasat la urma intentionat
pentru cateva intrebari...
- -ce-ti face puiutzul?
- -trebuiesc hainute pentru bebe de acasa?
- -mai era o traditie (in afara de bani)-pentru moasa prosop si sapun ...mai exista?
La Navoadari a nins superb pana acum iar Donu' striga prin casa "mige,mige"..."adi mami omu' pada"=ninge,ninge...haide mami sa facem om de zapada
Poftiti de la noi
si 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Annie80 spune:
neatza si
de la mine
eu coalizez cu Daria...stare de kko, depresie, deja urasc anul asta si vreau sa se termine, probleme...
poze cu noi de la reve..nu avem nici una
eu am recuperat la vazut poze superbe toate
puiutii vostrii, sunt deliciosi
O zi cat mai buna

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:

A dat DD si-am pus si eu
cateva pozici de la craciun
in contul comun

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Leditia spune:
Neatza.Eu ma rezum la citit,ca de obicei cum ma apuc sa raspund cum aud un uoaaaaaaa....de apoi uit ce mai voiam sa zic.![]()
Noi am petrecut printre uoaaaa uoaaaa,schimbat scutece si biberoane.La 12 fara 10 a terminat taica-su de bibilit copil agitat,ca vreo 2 zile mi-a fost agitat de n-am stiut ce-i ala somn..apoi la 12 fara 2min ne-am dus si noi in bucatarie unde am ciocnit un pahar,ne-am pupat si ne-am uitat la artificii..nu pt mult timp insa ca a inceput showul iar.Din fericire i-a trecut agitatia intre timp si am dormit si eu nitel ca eram zombiii rauu de tot.
Dodo,sa-ti raspund la intrebari:
1.puiutzul face bine,acum nani,ca tocmai i-am dat sa pape,deci pana pe la 1-2 sper sa doarma.![]()
2.da,eu am avut haine de acasa..si culmea nu mi-au ajuns,ca il schimbam des.Initial ei ti-l aduc intr-o paturica sau scutec si apoi ti-l imbraci tu in ce-ti aduci de acasa.Eu l-am si imbracat,dar l-am si infasat,ca era mai linistit asa infasat..desi culmea,eram impotriva infasatului rau de tot.
Deci am avut o gentuta numai cu lucrusoare pt bb...
3.Nu stiu de nici o traditie..eu nu am dat sapun si prosop la nimeni ci bani...multi bani.Cred ca daca dadeam prosoape si sapunuri imi dadeau cu ele in cap![]()
O zi faina va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
katty spune:
Neata, sunt cu o cafea
mare in fata si niste fursecuri, sorela face clatite, dupa care ne pregatim sa plecam spre Bucuresti.
Catutza, merci de info cu masina de paine, mie mi-a intrat in cap sa iau si o sa luam cat de curand. Eu m-am convins ca e buna in casa.
Am vazut poze cu familia voastra frumoasa.
Intre timp am mai pus si eu poze recente tot in linkul de revelion.
http://picasaweb.google.ro/catalina.balaban/Reve2009#
Leditia, cam asa a fost si la noi primul revelion dupa ce s-a nascut cu deoasebirea ca la voi puiul e mult mai mic, la noi avea deja 5 luni. Chiar si asa, cred ca a fost cel mai minunat revelion de pana acum ptr. voi!
Annie, te-ai luat dupa Daria? Ntz, nu e bine!
Dany, ti-am zis mai devreme ca mi-au placut pozele, dar de ce ziceai ca n-a mai coborat parintele Gherontie?
Celelalte fete, nu veniti la apel?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
LiliaToma spune:
Salutare
Catalina, drum bun spre Bucuresti.
Cat despre noul serviciu pe care il incepi maine, cu siguranta te vei descurca de minune, doar esti o persoana inteligenta si descurcareata.
In legatura cu masina de paine: eu am acasa un Moulinex. Am primit-o de ziua mea, vara.. Vreau sa zic ca de atunci nu concep alta paine decat cea de casa. Ni s-a intamplat sa cumparam foarte rar, cand nu reuseam sa punem la timp sa facem. Si deja nu imi mai place asta cumparata.
Eu sunt in totalitate pro!masina de paine, nu as mai vrea sa traiesc fara ea ![]()
La mine in poze, sunt si doua poze facute la masina: aici. Astea asa, ca sunt mai speciale, dar de fapt fac mereu, dar nu le-am mai pozat. Cumpar faina de la Plafar( integrala de grau, de secara, de soia, de hrisca...)
Asa ca, eu iti recomand cu caldura.
Catutza, ce te mai chinuie Bia. Eu zic ca nu tr sa te enervezi, sa incerci sa vorbesti cat mai calm si daca nu intelege sa o lasi... cand esti nervoasa, e si ea nervoasa.
Dany, eu cred ca desi a fost obositor la Revelion, a fost placut sa te ocupi de bebe. Esti slaba la bautura, draga! Noi am baut cockteil de vodca cu suc de mere( plus sampanie, vin si bere) si nu ne-a ajuns nici un pic la cap... chiar ma intrebam de ce..
O sa ma uit si la pozele cu Teo tuns.. inca nu am apucat.
Ai dreptate ca visele si sperantele sunt gratis. Eu mai cred ca gandurile pozitive atrag lucruri pozitive.
Asa ca, Annie, capul sus! Si Daria! Pe unde esti? Ce inseamna asta? Va trimit cate o nuielusa acuma, sa va bateti singure, sa plangeti nitel si gata: ia uitati-va in jur, viata e frumoasa... unii si-ar dori viata voastra..
Referitor la invitatia cu pozele, ideea era : sau sa facem un cont comun de poze si sa punem poze acolo. Sau sa ramanem fiecare cu contul ei, dar daca careva dintre noi, vrea sa nu stie tot poporul de poze, trimite doar linkul spre un album privat sau invitatie de a vedea albumul ala privat, pe mailul nostru comun.
Acus o sa incerc sa ma uit la poze.
Noi maine seara plecam in Moldova, daca cumva nu reusesc sa va mai scriu, va pup pe toate si ne vedem cand ma intorc.
danyalo spune:
Sal'tareee pe la pranz.
Raportez: nu am net la calc. din caauza caa iar s-a stricat windowsul( de la virusaci cred)acu's pe LP sotului dar merge netul ca naiba! 
Am vazut pozicile voastre Cata si Gabi...suuuper .Are si Bia niste ochisori ...de ... s-o mananci nu altceva!
Ce sa mai zic de Bogdi actorul...
sau dansatorul ca nu mi-am dat seama...oricum f. expresiv tipu'.
Si am vazut-o si pe mami cu burtik...
- mi se pare mie sau burtikul e cam micutz?? Cate luni ai acum?Cand nasti exact?
FETELE CU STAREA DE KKO V-ATI REVENIT SAU SCOT CIOMAGUL??/
PAI SE POA'????

Noi am primit bani de la socri sa ne schimbam aragazul vechi(vb. vine vechi are 10 ani dar ma cam supara cuptorul) i-l dau unei maicute la o manastire de pe langa Zimnicea ca nu are de nici unele pe acolo!
Katty
ohh ce-as mai papa o clatita... Dar tre' sa dau jos nici mai mult nici mai putin decat 5-8 kg. Cum???? Greu de raspuns!!!
Parintele ni s-a spus ca e bolnav si nu a mai coborat de 1 luna!Sa-i dea DD sanatate!
copilutzule tu pe unde te ascunzi puiule??Gata serv.?
Ledi-
sunteti amandoi obositi...dar o sa vezi ca la anul o sa va amintiti cu drag de cum ati petrecut acum sarbatorile cu puiul vostru iubit!!!
Lilia -am cam inteles ce zici tu acolo ...dar sa stii ca intre pozele de le-am pus eu gasesti un link ce te duce la albumele mele cu poze din site-ul in care le-am postat!
Mai...asa-mi laudati masina asta ca parca as lua-o si eu...dar daca nu iese nimic ce ma fac??? Eu ma gandeam mai bine sa mai punem noi un banutz si sa luam cuptor electric la aragaz...offf... nu stiu!
Daca nu mai intri ...iti urez de pe-acum drum bun ( va urez ca plecati toti trei nu??) si petrecere frumoasa ACASA!)