Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Multumim Gabi pentru horoscop!
Nu mi-a priit partea cu sanatatea si cu banii, dar in rest e ok.
Mai ai?
Am trimis in albumul comun o invitatie de vizualizare a pozelor!!!

Deja suntem in 2 ianuarie!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Dany, intre timp am vazut si pozele de la tine!
Superbe pozele de la Busteni, la fel si finutul vostru si nepotelul, iar voua va sta bine impreuna!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O zi frumoasa va doresc si va poftesc la o si .

Noi suntem ok,doar putin necajita (eu) ca mai am doar doua zile de odihna si apoi o iau de "coada"iar recuperare,naveta,gradi....

Astrele spun:

Persoanele nascute sub aceasta zodie sunt sfatuite sa fie putin mai prudente si sa nu se lase prada primei impresii.

Aceasta poate fi inselatoare si te poate face sa suferi. Sanatatea este un punct forte pentru leoaice.

PS: Dariaaaa unde esti....???Ai ramas in 2008

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Saluty,

eu sunt atat de ocupata sa fac nimic, incat nu pot sa fac si altceva

Cam lenesa azi, ieri am fost mai sprintena , hmmm

Voi???

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi !
Eu nu prea am ce raporta, eventual o dispozitie de kko.
Sper sa nu ma tina tot anu`

Voi cum ati petrecut ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

LA MULTI ANI! pe noul an!

foarte pe scurt ca sunt singura cu scorpia mica acasa si nu ma lasa, vrea sa facem casute , copila asta nu stie sa se joace singura inca

Adriana , frumoase pozele tale dar mai ales frumoasa Catalina ta-mica dansatoare voi ce faceti, cum a-ti petrecut?

Daria , de ce esti suparata asa din primele zile ale anului?
(eu una sunt suparata ca ma cert cu Bia din primele zile si asta ma doare foarte tare, ieri aveam tensiune 14,9 )

Dany , superbe pozele de la munte, trebuie neaparat sa ajung si eu la manastirea asta anul asta! finutul tau are niste ochi superbi iar Teo e un scum si un frumos!

Katty , la pozele voastre nu mai spun nimic decat ca sunt superbe, tu si sora ta aratati foarte bine, Andrei e un ochios frumos iar Ana mica o dragalasa !

vreau sa vad poze de la Lilia, Daria, Gabi, Leditia, Annie, Adriana...

revin cu poze mai tarziu, va

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna seara fetelor!
Stiu ca o sa ziceti ca am venit la spartul targului, dar decat niciodata, mai bine macar acuma si din tot sufletul:
LA MULTI ANI!
Sa avem un an nou cat mai bun, plin de bucurii, impliniri si clipe frumoase! Ce a fost rau sa ramana in anul care a trecut si sa uitam tot ce e trist si neplacut!

Va pup pe toate si ce e cu depresie pe aici? Ia, capul sus si nu va mai ganditi la timpul pe care vi-l doriti sa treaca mai repede, mai bine ganditi-va cum sa il faceti sa treaca mai frumos si mai placut, da? Doar suntem alea care nu se lasa invinse niciodata, nu?

Vad ca in mare ati petrecut dragut cu totii.
Katty, imi inchipui ca ati petrecut foarte frumos in inima povestilor acolo, cu colindatori la geam. Eu una as vrea sa vad si celelalte scrisori ale luI Andrei( de la Mos)

Gabi, ma bucur tare mult cand citesc de Bogdanel care deja e baiat mare si are o logica perfecta.

Dany, daca pana la urma ati ramas doar voi, de ce nu ati dansat cum iti doreai? Cum a iesit salata fara rodie? Eu am impresia ca la salata asta anume rodia ii da tot farmecul, ca altfel, e o salata banala.
Pretul de la Sinaia, e super!! O sa vreau si eu numarul de contact daca nenea ala inchiriaza si in mod normal camere. Ca poate ajungem si noi la munte anul asta macar pe doua zile.
Sper sa rezolvati cu masina cat mai ieftin cu putinta.

Leditia, cat ma recunosc pe mine in ce spui tu. Si eu am ramas anticezariana inraita si m-am intrebat mereu de ce isi doresc femeile cezariana. Si eu am trecut prin acea senzatie ca paralizez cu adevarat... Of, sper sa treaca repede si sa uiti de toate. Cum mai merge cu suptul la san?

Copilutzu, imi place ca esti mereu optimista( asa pare din mesajele tale) Sa ramai mereu asa. Asteptam poze cu prajituri

Annie, a venit " anul viitor", deci nu mai miroase a tigara pe langa tine, nu?
Sa inteleg ca sotul tau nu a fost langa tine la trecerea dintre ani?

Adi, m-ai facut sa plang cu adevarat... in timpul sarbatorilor de iarna, mi-e dor mai mult ca niciodata de ai mei.. de Moldova.. de drumurile de la sat pline de zapada.. si cand am citit: " ninge pe Moldova, ninge..." mi-au dat lacrimile.
Ati petrecut foarte frumos de Craciun, sper ca la fel de frumos si de Revelion, abia astept impresiile tale.

Aaperju, ma bucur ca Andrei e mai bine.
Catutza, ce ziceai ca ati facut in seara de Revelion? Bine ca Bia e spre bine. Eu nu o sa iti zic ca ai scapat de raceli la gradi pentru ca nu ai scapat.. din pacate... mai urmeaza inca destule.. dar iti doresc ca sa fie raceli din ce in ce mai usoare si tu sa ai tot mai multa rabdare.

Mergi la inceput

Am vazut o parte din poze, dar recunosc ca mi-e taaaare greu sa descarc pe fiecare. Daca nu o sa deranjez prea mult as propune mai degraba sa ne facem albume private si sa facem invitatie doar noua leoaicelor pe mail.. e mai simplu de vizualizat, ca zau ca imi pierd rabdarea cu descarcatul fiecarei poze, dar sunt si tare curioasa, nu pot sa ma las si ma incapatnez sa le vad pe toate.

Am vazut pana acuma poze de la Katty( mai vechi): super costumul de crai in care a fost imbracat Andrei, am vazut pe Andrei la ziua numelui la gradi, cu o Andreea langa el, tare frumusica si care se potrivea perfect cu ochii lui albastri, o finuta tare simpatica...
Am vazut si pozele Dariei: cu cadourile de la Mos Nicolae, Mos Craciun, cu o Giulia tare fericita si multumita, cu o cocheta desavarsita care se machiaza foarte atent, cadouri foaaarte multe si un brad interesant
Catutza, am remarcat si casa ta frumos aranjata unde cred ca nu e pic de praf la cat de harnica esti, am vazut o printesa superba la serbare si tare fericita( cred ca ti-am mai zis)
Dany, la tine am reusit sa vad pozele cu motzul lui Teo care e un baietel superb, cu carlionti si ochi albastri!!! si poze cu elevii tai am vazut, se vede ca esti dedicata profesiei si copiilor.

Adi, ai o fetita superba! Si atatea activitati, vahaha! Cum de mai faceti fata? Interesante pozele cu spirala si sarbatoarea sufletului si frumoase poze de la serbarea de iarna. Catalina a fost cumva Fecioara Maria?
Cel mai mult m-a amuzat poza: 2 in 1.. super!!!

Cam aici m-am oprit, sper sa recuperez si cu celelalte poze si sper sa pun si eu de la Revelion.

Mergi la inceput

Iar ma intind cat o zi de post.. dar daca tot nu prea s-a scris, imi asum riscul.
La noi Revelionul a fost linistit ca in fiecare an de cand s-a nascut Amelia. Pentru ca ne dorim sa sarbatorim toti trei cat s-o mai putea( ma refer la faptul ca o sa vina momentul cand ea o sa vrea cu tineret, nu cu babalaci) am facut cu inca o familie de prieteni care au si ei doi copii. A fost dragut, copii au stat pana la 3 si noroc ca ne-am culcat noi ca altfel ei ar mai fi stat..
Meniul a fost usurel si desi nu au fost multe feluri de mancare, a fost ok.
Va pupic

Mergi la inceput

Buna,
Daria, nu vreau sa aud de nicio dispozitie de kkao! Pai noi pentru ce existam? Ce faceti? Giulia ce face?
Lilia, bine ai intrat in noul an pe aici cu minunatele tale epistole! Ma bucur ca ati avut un revelion linistit si frumos!
Sunt de acord sa creem un cont pe webshots undeva si sa avem toete userul si parola... Ar fi mai simplu!
Annie, ma alatur si eu Liliei si te intreb daca te-ai lasat de fumat?
Noi cred ca ne intoarcem maine in Bucuresti, intr-un fel abia astept, aici e prea multa leneveala,nu facem mai nimic.
Si, intr-un fel ma tem de ziua de luni cand va fi prima zi de munca la noul job... Brrr! Am nevoie de incurajare!

Celelalte Leoaice, nu veniti la apel?

P.S. Aici la Visi sora mea a facut paine la masina de facut paine si a iesit delicioasa, asa ca stau pe net si caut si compar modele. Voi ce parere aveti? Am vazut un subiect destul de elaborat la topingul de Bucatarie, dar e mai mult pentu retete...

varsta lui Andrei

Mergi la inceput