Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Intram si noi, sa va transmitem inca o data sa aveti un an nou fericit, mai bun, mai frumos, mai plin de lucruri pozitive ...
Si sa va multumim pt ca steti aici cu noi 
Laaa muuulti aaani 2009

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Leditia spune:
Un An Nou fericit cu multe bucurii si dorinte implinite!
La multi ani 2009!
POZE CU NOI
de David Christian
Aurorra spune:
Un an nou fericit plin de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi si tot ce nu ati realizat in 2008 sa reusiti sa faceti in 2009!!
LA MULTI ANI 2009!!!
Aurora,mamica fericita de delfinas iubit!!
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
Annie80 spune:
Un an Nou
FERICIT!!!! Si plin de bucurii!
Acuma sarbatorim/-esc si pt voi Noroc sanatate si numai bine! si pt cei dragi din tara
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
La multi ani!
2009
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Annie80 spune:
Welcome into 2009! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
katty spune:
LA MULTI ANI, 2009!!!
Sa aveti un an minunat plin de impliniri si realizari!
Am stat pana la 4 dimineata, am fost 12 persoane, cu tot cu copiii, 2 la numar, adica Ana si Andrei.
Un frig de ingheata pietrele, au venit colindatori cu capra, cu sorcova, a fost frumos, mancare multa multa de tot.
Azi dimineata au sorcovit copiii si au primit banuti!
Acum va sorcovesc eu pe voi!
SORCOVA VESELA,
Sa traiti sa infloriti,
Ca un mar, ca un par
Ca un fir de trandafir,
Tare ca piatra iute ca sageata
Tare ca fierul iute ca otelul
LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
danyalo spune:
Sorcova vesela si de la noi
Sa fiti sanatoase si la punga groase, sa va umpleti de fericire!
cam zombilici dar tot am intrat sa va salut pe noul an ! Anul bivolului/boului! Cica munca multa bani putini...asa zisera astrele !Ata ete!
Baui redbul, sampanie...si la mine e efectul invers...la 4 taiai lemne pe mine...
Acum suntem acasuca..astept sa prajesc pesticul sa-l papam si sa mergem la nany!
Va pup!
Cum ati petrecut?? Noi... cam cum am prevazut...
numa ca nu am mai ramas decat noi , fina si bb care bineinteles ca a facut rev.-ul la nany.![]()
Nu a venit nimeni cu sorcova... poate vin diseara la noi ceva uratori!
Pisica cred ca a murit de frica de la petarde...ca am gasit ceva deranj prin casa...bine ca nu a rasturnat pomul... in rest toate bune!
Inca o data LA MULTI SI FERICITI ANI!
Dodo-pui spune:
Uitati ce spun astrele pe 2009:
In anul 2009, vei rade, vei glumi si vei vedea doar partea buna a lucrurilor.
Lasa-i pe altii sa se consume, tu fii relaxata.
Viata, pe cat e de frumoasa pe atat e de scurta. Prietenii tai zic ca esti copilaroasa. Tu esti motivul pentru care ei si toate persoanele din jurul tau sunt bine dispusi.
Ai multe calitati, ofera-le intr-o maniera simpla si vesela tuturor.
Dragoste
Esti fericita. Esti sigura ca persoana pe care o ai in fata este cea cu care vrei sa iti unesti destinele. Fie ca vreti voi, fie ca este sugerat de parinti, fie ca vine un copil, nu aveti nici un dubiu ca trebuie sa va casatoriti.
E timpul sa iei aceasta decizie mai ales pentru ca esti foarte sigura de ceea ce iti doresti. Ai noroc ca partenerul tau sa fie si prieten si iubit si un sot si tata de exceptie pe viitor.
Sanatate
Mare atentie la sanatate. Este un an delicat pentru cei nascuti in aceasta perioada, existand riscul unor boli, crize sau agravari ale celor deja existente.
Nu treceti cu vederea simptomele care apar, luati foarte in serios tratamentul, mai ales pentru persoanele trecute de prima tinerete.
Bani si Cariera
Aparent este un an in care sursele de venit se limiteaza la salariu. Nu uita insa de partenerul tau care nu va ezita sa te ajute.
Nu cheltui sume mari pe lucruri scumpe mai ales daca stii ca esti legata de banca cu credite. Exista posibilitatea sa mai apara niste bani pe parcurs dintr-o mostenire sau redobandire a unui teren, dar nu te baza decat pe ceea ce stii ca ai.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!