Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 20
adi69 spune:
Sorcova vesela..
Sa ninga,
Sa ploua,
sa picure roua,
Si grau sa-ncolteasca,
Bogat sa rodeasca,
S-aduca nadejde,
Trecand de primejdie.
Copiii sa creasca,
Multi ani sa-nfloreasca,
Ca merii,
Ca perii,
In mijlocul verii,
Si-n timpul primaverii.
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!
Cum e in noul an?
Mai buni?
Mai voiosi?
Mai sanatosi?
Noi am fost la munte,la sanie si la patine,la foc de tabara cu gratare facute pana-n miez de noapte pe -20 grade,la vin fiert cu scortisoara ,tuica fiarta cu miroase si palinca perlata..
Am uitat slana si ceapa de la micul dejun..:)si focul din lemn de brad trosnind in camera..
Deocamdata santem bine,unul mai mucos,altul mai ragusit(de la cantat langa foc) altul cu dureri de sale..de la sanie..dar bine .
Partia de sanie era toata numai damburi si plina de gheata,prima si ultima data cand ne-am dat pe ea am ajuns jos numa cu juma de fund pe sanie si spatele cioburi de la atatea hopuri hopuri hopuroaie..,apoi am incercat alternativa din marginea partiei..printre copaci.
Cel mai mult ne-a placut la patinoar.Trei zile la rand ,cate aprox o ora,a invatat fiimea sa stea pe patine si sa-si mai si faca vint din cand in cand..insa dupa prima repriza de patinaj a ramas cu niste vanatai de toata frumusetea de la cat de tare a tinut-o taica-su de maini..sa n-o piarda .
Incerc sa pun poze si revin..
Ce voiam sa mai spun..
Daria..mai mamica frumoasa de copil destept si frumos,lasa frate supararile si timpul trecut deoparte..
Ai o printesa de copil,un om bun langa tine care va iubeste pe amandoua(tu spuneai ca si-ar fi luat-o-n cap daca nu era asa)..ce mai vrei?
De ce nu esti multumita de cat ai?
Lasa,fostul..si taticul si prietenele de peste an..aduna-te si vezi ce oameni buni si frumosi ai langa tine.
Scoala din butoi,uita-te in oglinda si zambeste!
Ai toata viata inainte ..sa-i faci Giuliei o " fratioara" cu "omul de milioane" care e alaturi de tine la greu (si fara acte dupa cum vad..
),si sa te iubesti pe tine si pe omul de langa tine.
E normal ca Giulia sa faca toate prostiutele astea,e raspunsul negurii ce pluteste ce ceva timp la voi..cam de pe la Craciun daca nu ma insel..iart-o ,e copil,cand sa mazgaleasca peretii daca nu acum?
Cand va fi mare?Atunci iti va face alte "surprize" ..![]()
Hai ,capul sus si zambetul pana la urechi,viata aste e o "....." cateodata ,sa n-o lasam sa ne arunce la pamant,sa vedem partea plina a paharului..
si o imbratisare de la mine!
Emma,e valabil si ptr tine "teoria" de mai sus.
Nu stiu multe amanunte despre ce "te doare " pe tine ,insa..trage aer in piept,zambeste,da o "tusa" de parfum fa-ti cu okiul in oglinda si mergi mai departe.
Multa sanatate lui Andrei..
Cata,multam de sampanie!Sa fie cu noroc noul job!
Isabela,bine ai venit!
Dodo..nu ma prea multumesc "horoscoapele" astea..asteptam un an fara boli si cu mai multi banuti,cam suferim de astea doua de vre-o doi ani.Vom vedea ce va fi.
Multa sanatate la voi la Constanta!
Din cate am citit nu prea v-ati facut de cap de revelion..sa fi fost singura care am dansat ,cantat si distrat ?
Lilia imi pare rau ..sper ca nu ai plans prea tare.
Mi-e draga Moldova,imi place zapada ,iarna si-mi iubesc orasul..chiar daca nu e cel mai frumos din lume..e orasul meu,e plin de poezie si amintiri frumoase.
Da ,Catalina a fost fecioara Maria si a fost tare emotionata.
Katy sa va fie de bine distractia dintre ani!Si mult noroc in noul job!
Cum a fost prima zi de munca?
Danny,si-a mai revenit pisica?
Ti-ai mai revenit cu sanatatea sau n-ai scapat de ganglioni umflati?
Iti doresc din suflet sa aveti un nou membru in familie anul acesta,ca fetita ,ca baietel..nu cred ca mai conteaza..
Annie..
si pupam baietel frumusel.
Ledi..e cel mai frumos revelion pe care o sa-l petreceti vreodata..![]()
vei vedea..
Aurora,pupam si la voi la Piatra.
Azi m-am tolanit de pe un pat pe altul la tv,am si motait putin timp in care fiimea a "facut curat in dormitor",am citit tot din urma insa n-am vazut poze ..de lene de stat la verticala.
Va pupacesc pe toatele,ma duc sa pun si sa vad poze c-am auzit ca-s cu copii frumosi..
Annie80 spune:
cu intarziere azi, caci am alergat toata ziua
pus copilu care cu greu s-a trezit la prima zi de gradi pe anul asta, am inregistrat masina ( si am lasat niste banuti la politie - radarele se platesc cand iti reinoiesti inmatricularea) asa ca no sai mai scot ochii lu al meu ca plateste prea mult pt un computer, dar nici asa tot nu l-am intrecut....imi pare rau, promit ca voi conduce mai incetisor
Bun venit Isabelei
asteptam poze cu puiu tau
Daria te inteleg perfect, si pe mine ma apuca din aceeasi cauza, desi eu mai am doi frati...dar degeaba, asa ca capul sus, Ai o mandrete de fata, care are nevoie de o mama sanatoasa ata fizic cat si mental...si anul urmator stii ce ai de facut

Cata felicitari pt job-ul oficial, acum tre sa dai de beut din prima leafa (sa fie cat mai mare) Bia nu face nazdravanii ca Giulia Dariei? Ca si al meu se apucase sa deseneze picturi abstracte pe pereti, si niciodata nu s-a intamplat
Dodo ce face bb ? deja te interesezi de ce trebe la spital ?![]()
chiar {b]Ledi ai nascut la municipal?
Dany, Ady, Katty, Anca, Lilia, Copilutz, Nicolet... va pupic, credeti-ma ca sunt rupta..si asa ce ma oftic de amenzi...puteam sami iau ceva (desi numi dadea al meu aceeasi suma sa o am numai pt mine...dar) 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Daria ti-am trimis PM cu contul comun si parola
;la eco daca totul e ok sper sa ajung cel tarziu luna viitoare...sa vedem cum stam cu finantele
cat despre depresie sincer te inteleg si sa dea DD ca pretendentul sa fie asa cum ti-l doresti ,atat pt tine cat si pentru Giulia.Iar BB2 sa vina ....asta-i tot ce conteaza
Ani ma intereseaza
caci asa cum ma cunosc ,daca vremea o sa tina cu mine
o sa ma opresc din "alergaturi",recuperari,gradi
in ziua in care voi naste.Asa cel putin sa le am gata pregatite sa "tip" dupa ele![]()
Adi mie una imi plac "hororscoapele
" pentru ca de regula nu le citesc
,iar daca o fac pe o ureche imi intra si alta imi iese![]()
Katty cum a fost prima zi la noul job?
Cata cum a fost Bia azi la gradi?
Isabela,Anca,Raluca,Ledi,Aurorra..... 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
hello si pe seara!
Gabi ,
Bia a fost cat de cat ok azi la gradi, adica sa trezit fara sa planga doar a intrebat de cateva ori de ce mergem la gradi, DAR a plans acolo ca de ce nu mai stau eu cu ea ?!? a vrut sa faca pipi dar sa o sterg eu, a vrut sa manance snitel ca aveam la mine (iau cate ceva de mancare in caz ca i se face foame pana ajungem acolo si ea stie ca am si cere numai ca sa stau cu ea mai mult acolo) , apoi a vrut apa dar din sacul ei nu apa din calsa
si cand si-a dat seama ca nu mai are ce sa ceara a inceput sa planga dar a luat-o ingrijitoarea in brate si sa calmat cat de cat.
Tu ce faci, cum te mai simti...mai poti ?:D
Daria , tu vrei sa vin la tine cu
pai cum se poate asa ceva? hai fii optimista si zambeste ca ai de ce! ai o fata frumoasa si care te iubeste si sanatoasa in primul rand, ai langa tine un om bun si iubitor asa ca nu ai de ce sa cazi in butoiul cu melancolie! un mare buchet de
sa-ti inveseleasca ziua!
Annie , Bia mea inca nu face picturi pe pereti...inca
sper sa nu faca curand. Tu cum stai cu moralul?
Adriana , sunt geloasa pe revelionul vostru, vreau si eu! dar mai intai vreau sa vad poze de la tine ![]()
Katty , cum a fost? hai nu ne mai fierbe!
Emma , multa sanatate la baiatul tau!
ma duc sa pregatesc pentru maine gentile ca maine dimineata iar umblu buimaca prin casa si nu stiu dupa ce!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Leditia spune:
Da,Isa,David s-a nascut la 36 de sapt si 4 zile.A fost o sarcina f grea si ma asteptam sa nasc mai devreme,mai ales ca numai ce-mi scosesem si firul de cerclaj...In mod normal ma programase la cezariana pe 25 dec,dim,dar n-a mai stat galusca pana atunci.Si abia pe 11 ian ar fi trebuit sa nasc..dar ma bucur ca e bine,papa,a luat in greutate..asa ca e bine.
Multa sanatate va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
Dodo-pui spune:
Poftiti la capitol (28)

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!