Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
piatra lunii spune:
NALLY, acu ca te vad mai activa pe aici :) - tu stai la casa, in Buzau,sau la bloc? ca parca la Buzau stai? intreb, ca ma gandeam ca daca auzi de vreo casa de vanzare ,casa normala,de locuit,nu de daramat, si la pret normal!-in jur de 100.000E- poate imi zici si mie. Na,daca ti-ajunge ceva la ureche, vreodata. Oricum asteptam sa scada preturile la normal,si asta va mai dura ceva timp, dar poate s-o gasi cineva mai intelept sa-si dea seama mai devreme ca daca vrea sa vanda, trebuie sa scada la un pret rezonabil.
Altfel, am fost acu la eco ala de 13 sapt.- de fapt am 14 azi- bebe e bine,dar dormea,n-a vrut sa fie deranjat. Pai Nally, mai avem de asteptat sa vedem daca vor fi 3 fete sau nu :) vedem la vara :) mersi de urari.
IRINUSHA,te pup! :)
si pe celelalte mamici! am un somn, dar degeaba, ca nu pot dormi :)
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Azi am fost hotarata sa rezerv timp pentru forum deci iata-ma:)
Am citit la zi:), multumesc mult pentru urari si sustinere!!!
Alus, felicitari, sarcina usoara! Probabil tati isi face griji pentru tine, dar sigur va fi foarte fericit cu 2 minuni in casa.
Pietricico sarcina usoara si sa fie... baiat, cred ca va doriti mult, de nu, ideea cu Nally este foarte buna:)
Irinusha, ti-am scris, sigur o sa vorbim. Am vazut si eu pozele sunt foarte frumoase, Cris si Melie au niste ochi superbi si foarte expresivi. Cred ca v-ati simtit foarte bine in 4 de anul nou, iar la sanius te invidiez...
Nico, Bia trebuie sa se i-a de mana cu Mihnea, in fiecare dimineata se suie pe fotoliu sa vada daca a nins afara. Zilele trecute cand a nins l-am scos afara si a fost foarte fericit. Nu iti face probleme de ce ti-a spus Bia, este clar ca a auzit la cineva, dar sunt sigura ca nu isi da seama ce spune.
Madutza, ma bucur ca fetele cucuietele sunt sanatoase. Complicata schema de imunizare, dar este bine pentru ea, sper sa nu mai aveti probleme.
Cami, ma bucur ca ai revenit asupra deciziei de a pleca de pe forum, ne-ai fi lipsit foarte mult. De engleza si eu cred ca ar fi o varsta potrivita mai ales ca ii place. Ma gandisem si eu pt Mihnea, dar mai amanam, deocamdata avem multe de rezolvat si platit:(. Am vazut si pozele nu imi vine sa cred ce mari sunt minunile!
Bertha, cred ca abia astepti sa vina si frumusete rara acasa. Ce santajist mic, pe mine ma uimeste ce imaginatie are, sigur ii va folosi in viata asta. Ioana este superba!
Mona, toate 3 sunteti foarte frumoase, cred ca tati este foarte mandru de voi. Chiar ieri vorbeam cu Mihnea de cazutul dintilor si il asiguram ca nu prea curand, dar acum ma mai gandesc inainte sa vorbesc:) Ce copii mari avem!
Iertare as mai scrie, dar trebuie sa scol baiatul altfel la noapte fac de garda.
Repede de noi, Mihnea a reinceput de azi gradinita cu protestele de rigoare, dimineata a sunat-o pe Nana(mama), ca sa se asigure ca vine la 13.00 sa il ia si sa fie neaparat prima:) Ma supara un pic ca tuseste de cam multa vreme i-am schimbat siropurile, la un moment dat nu i-am mai dat nimic si totusi tuseste in continuare.Doctorul spune ca nu are nimic la plamani, dar eu nu sunt linistita.
Eu sunt bine, ies foarte putin afara, ca sa nu ma expun si cred ca si dintr-o grija exagerata. Saptamana trecuta a fost bine ca l-am avut pe Mihnea, dar singura, ma i-au spaimele. De ce ma inteapa acolo, ma pipai sa nu am febra, verific tot timpul medicamentele daca le-am luat, ma dezinfectez continuu si tot asa. Un pic de paranoia in ce v-am spus, sper ca in timp sa ma linistesc si totul sa revina la normal.
E tarziu, trebuie sa scol baiatul
multi pupici
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laurina Ma bucur ca ne-ai scris. Bianca ca orice copil repeta tot ce aude si stie foarte bine ca nu are voie sa spuna cuvinte urate. De multe ori intreaba daca e bine sau sa spuna cuvantul respectiv. I-am explicat ca nu este frumos sa jignesti prin vorba sau fapta pe cineva. Vorbele pe care le-am auzit nu imi erau adresate direct, era o bombaneala ca am pus-o sa isi aranjeze hainele in dulap.
Cat despre tine si starea ta, cred ca este ceva normal post-operator. iti spun asta pt ca am stat cu soramea si sotul ei a facut un transplant de rinichi. Rinichiul l-a primit de la mama lui si dupa operatie faceau catine. Desinfectat, medicamentele la timp, regimul strict, efort deloc.
Soacramea dupa operatia de hernie facea tot asa. Deci nu-ti face probleme, incet-incet o sa treci si peste asta.
Mihnunitei si multa sanatate.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Salutare!
Laurina, mi se pare normal sa fii grijulie, dupa cat ai patimit. Sa stii ca Darius a tusit vreo 3 luni, l-am dus la 4 dr si nu avea nimic. N-am inteles de ce tusea, totusi. I-a trecut in final. La fel si la noi cu gradi, trebuie luat musai la 1.
Noi am stabilit botezul pt 14 feb. I-am spus si lui Darius la telefon si i-a zis lui tati "tati, ai putea face cumva sa pot veni si eu la botez?", "pai cum sa nu vii, tati, tu esti elementul de baza acolo, langa Ioana", "daaaa?" "da" si apoi a adaugat modest "nu vreau un loc in primul rand, e bine si mai pe la mijloc" . Asta-i ca faza dinainte sa mearga la gradi, ii povesteam mereu cum va fi si intr-o zi ma intreaba strafulgerat de idee "cum, mami, ma duci pana-n clasa?", "pai, normal", "ce bineeee, eu credeam ca ma lasi la poarta pe trotuar". Nu stiu de unde-i vin ideile astea.
Sambata vine acasa, abia astept.
Ieri am implinit 2 luni si i-am pus Ioanei cercelusi, a plans ff putin.
Pupici!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
anacami spune:
Buna!
Laurina,sper sa treaca repede perioada asta de angoase, of-of. Bine ca i-au dat dat dr. de acolo de cap problemei tale (ca aici ti-au dat diverse verdicte si diverse moduri de rezolvare).Cat timp ti-au recomandat de stat in casa(evident ca depinde si de reactia organismului tau)? Acum este si o perioada nasoala, ger si diversi virusi de care trebuie sa te feresti
La vara poate o sa stati mai mult prin parc, mai ales ca locuiesti aproape de Herastrau.Multa sanatate ! Imi cer scuze ca intreb, cu banii cum stati, a costat mult oiperatia? te putem ajuta cumva?
Nico,asa este; mai zic si ei una-alta din ce aud,inca nu stiu sa le filtreze; oricum sunt de parere ca nu trebuie lasati asa,sa isi dea seama singuri; trebuie explit ce si cum, daca ii lasam sa se maturizeze cine stie ce spun mai tarziu..
Bertha,la multe lunite si multi ani bebelusei tale! crestinare frumoasa sa aveti (de Valentine's Day , nu? ).Noi am botezat-o cand avea 1 luna, intr-o data de 1 decembrie
Piatra Lunii,sa fiti sanatosi in primul rand; in al doilea rand sa fie ce vrei tu
Alina,pupam nazdravanii tai! poate ne intalnim in parc cand s-o face cald; o luam si pe Laureta cu printesele ei si facem o gasca mare, ca tot stam aproape.
Apropo, ce-o mai face Laura? stiu ca avusese ceva probleme de sanatate, sper ca este bine acum!
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
vanessa ionescu spune:
intarziata ca deobicei.. LA MULTI ANI SI TOATA LUMEA SA FIE SANATOASA SI SA AIBA UN AN NOU BUN. Va pup pe toate si pe toti puiutii.
nu mai am timp de nimic si cand am timp zac.. noua ne-au terminat muncitorii pe 23 decembrie la 12 noaptea. suntem cu 2 camere nemobilate, lipsesc o parte din lustre si mai trebuie data"o mana" in dormitorul mic (de lavabila). Dar ce a fost greu s-a terminat. lipsesc usile de trecere dintr-un apartament in altul si cea de la bucatarie dar or sa vina si astea saptamana viitoare ca cei care ne-a facut mobila au inceput serviciul mai tarziu. una peste alta a iesit bine dar nu mai vreau sa trec prin asa ceva niciodata..
de sarbatori nu am plecat din casa decat o zi (in cele 2 saptamani de vacanta). Si Cipi a fost blocat cu serviciul dar eu cand am vazut casa goala fara muncitori am zis ca nu mai vreau sa plec nici pana la coltul strazii. Este inimaginabil ce poate sa insemne sa ai straini in casa 4 luni zi de zi...
Acum mai are Cipi un hop cu serviciul dupa care finisam.
o sa pun cateva poze de la Craciun sa vedeti cum a iesit livingul mare (este singurul in care am facut poze. Dar nu azi ca trebuie sa plec.
va pup inca odata si sa aveti un an minunat.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
laureta spune:
Ce fac fetili?
Noi suntem bine. Eu mi am revenit cat de cat, nu mai tusesc si urechiile s au mai desfundat.
Inisu sta cu mine si Bianca acuma deci va dati seama ce liniste am
Ieri am intepato pe Bianca cu vaccinul, n a zis niiiiimic am ramas socata
Am pus poze de la Galati de sarbatori
http://good-times.webshots.com/album/569610557RUVQLQ
Laurina ma bucur enorm ca scrii si ca esti bine, va pupam
Bertha unde i ai pus cercelusi fetei? Vrem si noi numai sa nu ne doara
pietricica felicitari pt vestile bune la echo
Anacami, sunt pe aci. Si eu vreau sa iesim dar sa fie un pic de soare pt bebelusi din grupa ( si pt mine )
irinusha ce au crescut pitici tai, si se iubeeeesc
iulia io am cont pe facebook cont dar nu a scris niciodata
revin
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Eu sunt acasa cu David, care are, saracutul, febra mare de trei zile. In dimineata aceasta, in sfarsit, a cedat febra, sa vedem daca nu revine.
Laureta, am vazut pozele voastre si v-am admirat pe toti. Micuta este atat de dulce... Ea seamana mai mult cu tati, nu? Nu ma prea pricep eu la asemanari, dar parca Inisa seamana cu tine, iar micuta cu tati. Cine este fetita blonda care apare cu voi in poze?
Irinusha, am vazut si fotografiile voastre si pozele de familie frumoase. Indragostiti, indragostiti, tu si Bobby, ia vezi cu bebe 3... O sa punem si noi imagini noi pe site cat de curand, promit solemn.
Vanessa, bine ca ati terminat. Acum sa va bucurati multi, multi ani de ceea ce ati realizat.
Bertha, sa va distrati bine la botez. Ce bine ca nu a plans micuta cand i-ati pus cercelusii.
Laurina, sanatate multa.
Piatra lunii, ma bucur ca totul este bine cu bebe. Indiferent ce este (baiat sau fetita) sa fie sanatos/sanatoasa, norocos/norocoasa si sa aiba o viata fericita.
Noi am cumparat biletele de avion pentru calatoria noastra de aniversare (10 ani de casnicie): la inceputul lunii mai ne vom imparti timpul intre Londra, Paris si sudul Frantei. Abia astept!!!! In ultimii 5 ani, de cand ii avem pe cei mici, nu am mai fost in nici o vacanta adevarata... Anul acesta insa, ziua mea de nastere ma va gasi la Paris
Va doresc o zi frumoasa.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/R51877
bertha spune:
Laureta, ma bucur ca esti mai bine!
Despre cercei: am fost la Medicover, clinica de pediatrie de pe Calea Plevnei, in zona Municipalului. Costa 65 lei, se dau gaurile cu pistol in care sunt asezati cercelusi medicinali care patrund chiar ei in urechiusa. Se tin 2-3 sapt, apoi se inlocuiesc cu cei de aur. I-au facut asistentele un semn cu maker pe lobul urechii, apoi au "executat-o" simultan, pe sistemul "1,2,3 SIIII". A plans f putin Ioana, cred ca mai mult de zgomot.
Se mai dau gaurici si la Medlife, clinica de pe Calea Grivitei, costa 90 lei.
Cam atat imi vine in minte. Daca mai e ceva, raspund cu palcere.
Vanessa, abia astept pozele! Nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 luni de cand tot renovezi!
Am pus pozici noi in album.
Pupici!
Edit: Laureta, am uitat sa-ti spun ca am avzut pozele, e f frumusica si dragalasa Nicole! De Inisa nu mai zic...suntem cunostinte vechi deja, e o domnisoara de-adevaratelea. Cum ti-am mai spus, bine ca a venit si bb2, sa aiba si tati copil, ca Inisa e numai a ta.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
MariaG spune:
Buna seara
La multi ani!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine :)
Am fost ffff tacuta in ultimii ani asa ca mi-am propus ca anul acesta sa ies oarecum din carapace si sa mai las lucrurile care nu se pot rezolva nerezolvate si sa ma ocup de cele rezolvabile.
Deci, ma primiti, nu ma primiti, iata-ma-s!
tuturor burticilor!
tuturor mamicilor!
Am citit capitolul acesta si am vazut ca multe din mamicile care au nascut prima data in aceeasi perioada cu mine au acum inca un bebe sau chiar inca un copil. Sa fie sanatosi! Sper sa ma molipsesc si eu :)
Maria
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/