Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Dupa mult "chin" am reusit :D ...
- de aici tot felul de tampeniute ...
- de aici Craciunul si Revelionul ... si-mi lipsesc o groaza de poze de la Revelion, am impresia ca le-a pus Boby doar pe computerul lui Opa ... trebe sa-mi intreb omu cand vine de la munca.

Si ca sa intelegeti de ce sunt asa somnorosi copiii la desfacut de cadouri ... noi desfacem cadourile pe 24 seara. Si dupa experienta proasta cu Mosul (adica s-a speriat de moarte de el (Opa mascat in Mos) cand avea 1 an si ceva), nu-l mai chemam sa-l vedem la fata ... vine si lasa cadourile cand dorm copiii la pranz ... si de data asta au fost asa rapizi ca erau sa se trezeasca pana sa aranjam noi totul. Asa ca ei erau somnorosi, noi infometati ... ca le-am desfacut repede pe ale lor, noi am papat, dupa care am urmat si noi ... ca oricum nu suntem asa importanti ;)

Iulia, tu ce astepti ... vrem poze! Si da, eu sunt la facebook, dar nu activa ...doar sa ma bag si eu in seama :D (ID: alina popescu)

Bertha, ca pe tine te-am uitat ... sa vezi ce negativa sunt, dar sunt patita de aceea: ai grija ca o sa se intoarca schimbat. Noi tragem la reeducat copil cand vine de la bunici. Si-mi place la nebunie poza cu printesa zambind larg ... m-am indragostit :)

Nico, nu pune la suflet ... si eu aud vorbe din astea dulci ... ii trece repede cand are nevoie de "mama lui buna" :D Pupici

Gata, ca mi-a venit "sefu" de la servici si ma gaseste pe net :D ...
va pupicesc, multa sanatate!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha,am vizionat cu mare incantare pozele voastre, sunt super; ilustreaza o familie implinita si tare fericita!!!

Mi-a placut mult si poza asta - sunt tare eleganti si seriosi ; ce mai, doi omuleti siguri pe ei!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Irinusha, m-am delectat cu pozele voastre, ce frumosi sunteti! Am remarcat si eu aceeasi poza ca si Cami, ce frumos se tin ei de mana, m-au topit de tot! Ca sa nu mai spun ca mereu ma mir ce mult seamana Melie cu tine! Amandoi au niste ochisori f expresivi. Abia astept sa creasca si Ioana sa-i vad si eu tinandu-se de manuta.
Despre Darius nu-mi fac iluzii: cand revine, clar program de reeducare Si ca sa vedeti ce escroc e si ce-i da prin cap: nu prea mai vroia la bunici, ar fi stat acasa mai degraba. Si noi si tataie i-am zis sa mearga si, daca se plictiseste sau ii vine dor, sa ne sune, ca se duce tati sa-l ia. Acum ii place acolo, da' ii santajeaza in felul urmator: "tataie, daca nu faci ce zic eu, sun sa vina tati sa ma ia". Si bunicii se executa rapid

Se trezi gainusa, poate revin.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI, DRAGELE MELE !!!

LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE ION/IOANA !!!

Uff...am scris o gramada si mi-a dat eroare...asa ca incerc sa fac un rezumat

Noi suntem bine.
Amalia este de aseara la bunici pt ca cei de la gradi au hotarat sa faca renovari pt ca au primit niste fonduri, bla, bla..
Asta am descoperit aseara cand am luat-o pe Amalia de la gradi in ce conditii au stat bietii copii(nu ne-a anuntat nimeni). 6 grupe de la etaj comasate in 2 clase. Nici acces la baie nu aveau mititeii pt ca se punea alta gresie pe holuri. Asa ca am dus-o la mama.
In rest, Amalia creste, e super cuminte si iubitoare, si-si doreste un bebe.
M-a intrebat de Sarbatori cand il scot pe bebe din burtica ca ea numai are rabdare . Si bebelul meu nu zice sa mai vina odata. Luna asta sper sa fie cu ochi
In Ajunul Craciunului i-a pus mosului sub brad un desen facut de ea cu mamai, tati, ea si surioara ei . Si de Craciun a fost f fericita cand n-am mai gasit desenul sub brad...asta insemna ca mosul i l-a luat ca sa-i indeplineasca dorinta

Pupici la toate , va iubesc, va citesc zilnic, dar uite ca numai apuc sa mai si scriu.

Alus, felicitari pt bebe !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Iupiii, a nins afara spre bucuria copiilor si a Biei, evident. Dar... nu-i destul, mai vrea
Cred ca o s-o duc la Polul Nord sa se sature de zapada.

Acris Timem pumnii sa fie cu ochisori luna asta. domnisoarei desepte si cuminte.

Irinusha Sunteti o familie minunata si frumosi foc.

Berta Iti doresc nervi de otel la intoarcerea lui Darius acasa. Ioanei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna,fetelor,

ma bag nitel sa va zic la multi ani cu sanatate!
si felicitari ALUS, pt. sarcina,ma bucur pt . voi! lasa ca se va bucura si sotul cand va vedea amandoi copilasii, si la urma urmei,doar nu ai ramas insarcinata singura,asa ca se putea astepta la asta,nu? eu nu inteleg,ai ramas din intamplare,sau pt.ca ati vrut?

ACRIS, eu habar n-aveam ca trebuie sa vina bebe si la voi,si chiar asa curand :) asa ca va doresc sa fie sanatos si sa fie totul bine si cu tine.

Na,ca ma uitai acu nitel pe lista de inceput- cine a scris acolo la mine DPN iulie,cu fetita?? :)) na,speram si noi la un baietel, haha :)) acu,serios, nu ne-ar deranja,desigur, sa fie inca o fetita, numai ca eu nici n-am fost inca la ecograf aici, si in plus,nici nu s-ar vedea inca, si mai mult de atat, nici n-o sa stim pana nu se naste,asa ca cine a scris acolo o fi vorbit cu fetele mele,ca si ele zic ca va fi fetita- sau cel putin,asa si-ar dori :)

gata, v-am pupat si numai bine la toate mamicile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Pietricico Pai si daca o fi tot fetita te incuscresti Cu Nally. Ea 3 baieti cu 3 fete, gata v-ati socos. Cand jucam la nunta??

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Pietricico, cred ca informatia cu fetita se referea la Bebebeca. Da' are dreptate Nicoleta, aranjam cu Nally, daca-i fetita!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!
La multi ani!

Abia am sosit acasica... desfac bagaje si am pus deja masina de spalat in functiune!

Alus feliciari pentru sarcina! Sa dea DD sa fie bine, tie sanatate multa si o sarcina usoara!

Pietricico felicitari pentru sarcina! Multa sanatate si un bebe sanatos! Cum spun si fetele eu am nevoie de nurori ... nu ma supar daca ne incuscrim!

Fetile credeam ca am mai mult timp la dispozitie ... se pare ca iezii mei nu sunt de acord cu asta!

pupici

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

'Neata buna!

Slaba activitate... se vede ca s-a terminat vacanta!

Va pupacesc si va doresc o saptamana la excelent!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput