Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

MariaI bine ai revenit. Ce mai face Alex, vrem poze cu pitic frumos

Bertha e bine la Medicover acolo mergem noi de obicei ca avem card si si imi place. Tb sa imi iau inima in dinti so fac si pe asta.

Iulia imi par rau pt David, dar care este dignosticul? A racit?
Bianca da seamana cu tati care e tare mandru Pitica blonda din poze este verisoara din Galati care e topita dupa Bianca si Inisa este topita dupa ea
Ce super, vei avea o vacanta de vis

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu si repejor, incepe nebunia la munca

Iulia Sanatate lui David. Wow, se anunta o a doua luna de miere la voi. Distractie placuta.

Berta Distractie placuta la botez.

Cami Mai filtreza din ce aude si in general foloseste cuvinetele care nu trebuie atunci cand crede ca nu este auzita. Deci, cateodata, chiar stie ce face si o face intentionat.

Vanesa Super ca ati terminat si mesterii din casa. Mai aveti un hop si veti avea un camin asa cum vi l-ati dorit. Ce mai fac baietii?

Maria Bine ai revenit. Te asteptam cu povesti despre voi.

A si ca mi-am adus aminte. Cami ziceau dim la radio ca la International House vor incepe din 20 ian. cursuri de limba engleza pentru copii de la 4 la 14 ani. Intra pe site la ei sa vezi www .ih.ro

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Am intrat repede-repede de la munca sa pun un link cu poze cu noi din decembrie poze
Aseara Alex mi-a facut o surpriza placuta si si-a facut ordine in camera fara sa-i spun nimic si m-a chemat sa vad, era foarte incatat de el si eu foarte mandra de el, evident :)

Maria

http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!

repede,repede si eu, ca am multa treaba...si am si program scurt, trebuie sa alerg sa il ieu pe Sebi de la gradi..sper sa termin la timp

Maria,ma bucur mult ca ai revenit, te citeam cu maaare placere la odiseea sarcinii, cat si in perioada in care ai scris la bebelusie.
Waw, a invatat sa schieze,ii place? felicitari pentru ordine, nu-i asa ca este taree incantat sa fii mandra de el ??? asa este si Sebastian

Nico,multumesc mult! o sa ma uit diseara

Iulia,distractie placuta,astept pozele! cine stie, poate la Paris va mai apare un nou membru (stiu ca ti-ai mai dori..)????
Si eu ma gandeam ca anul acesta sa mergem la Disneyland Paris,in gasca completa; nu stiu insa, sa vedem daca ne vom mai permite, trebuie sa facem niste calcule la noua situatie data de criza financiara..
Laura,ma bucur ca esti mai bine! ai niste scumpici de fetite, asa mi se pare si mie dpdv asemanarea: bebelusa mai mult cu tati! mi se pare mie, dar i se deschide culoarea ochilor pe zi ce trece???

Bertha, Ioana are ochi deschisi? dupa nuanta, cred ca asa ii vor ramane (sau verzi?)!

Aseara, Sebastian s-a uitat la filmul animat "Colt Alb". Dupa, l-am auzit plangand (el doarme cu tati,eu cu Stefania- deocamdata..cand va mai creste putin Stefania, revin la patul conjugal.).Se ruga de tati sa ii citeasca o poveste, tati deja trecuse pe taramul viselor si maraia la el sa se culce, ca nu ii poate citi. Am facut schimb de locuri cu sotul meu, i-am citit copilului "Degetica"; imediat dupa ultima propozitie, s-a intors cu spatele si s-a culcat. Mi-a fost asa mila de el ca tati nu i-a indeplinit cerinta; se ruga suspinand de el, tati nici gand . Am schimbat din nou locurile, toata lumea a ramas fericita
Of,of..
Voi le cititi in fiecare seara inainte de culcare? (sotcul meu cica doar s-a uitat la desene,ce ii mai trebuia...)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/Craciun#

poze. cateva, amestecate. sunt de asta vara din concediu (o parte), si din ajunul Craciunului la noi acasa, "mosul" a fost nasul.
pupici

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Am pus poze noi cu Julia.

Eu nu ma simt prea bine, stau mult in pat intinsa, am mare grija de mine, in rest nimic nou. Am sa incerc sa va scriu mai mult data viitoare, acum ma duc sa ma intind putin.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Hai ca-s epuizata, am avut o zi de efort intelectual, e greu dupa 3 luni de pauza sa gandesti. A trebuit sa-mi fac autoevaluarea pt 2008, indicatiile erau sa fie cat mai stufoasa. Debitez de azi dimineata. Dupa-aia, m-am gandit sa scriu si povestea nasterii, ca tot sunt doar cu Ioana acasa, cand o veni Darius, e jale, nu mai pot face nimic. Am pus linkul cu povestea la semnatura, pt cine vrea sa citeasca.

Raman restanta cu pozele, promit sa le vad in zilele urmatoare.

Laureta, nu mai amana cu cerceii, e bine sa fie cat mai mica. Fa-ti curaj, mami!

Iulia, ce calatorie frumoasa veti face! Ma bucur mult pt voi! Ce mai face David?

Maria, bine ai revenit! Promit sa ma uit curand pe pozici.

Cami, da, are ochi albastri Ioana si am rog sa-i ramana asa. Sunt f frumosi. Sa nu am intrebati cu cine seamana...dilema mare, bunica sotului avea ochii verzi si strabunicii mei albastri...habar n-am, da' nu conteaza. Si noi ii citim lui Darius. Pana in toamna ii citeam in fiecare seara. Am mai rarit-o pt ca pe el povestile mai mult il agita decat il adorm. Dupa ce terminam de citit, mai urmeaza o juma' de ora minim de parlamentari...nu neaparat legat de poveste, tot ce-i trece prin minte. Si asa se culca f tarziu. Maxim la 10,30 e in pat si adoarme pe la 12. Am incercat sa-l bagam in pat la 9,30, sa-i citim incepand cu ora 9, nimic...orice am face, inainte de 23,30 nu adoarme. Maxim la 8 dimineata e in picioare. La pranz doarme 2 ore. Daca nu doarme, ceea ce se intampla rar, adoarme la 11 Ne-a disperat. El insa e in forma, vioi si vesel, cred ca asa e el. Eu il inteleg pe sotul tau!

Alus, ai grija de tine! Te chinuie rau greturile? Julia ce zice de bb?

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Maria Am vazut pozele voastre. Distractie mare, frumosi foc. baiatului ordonat.

Cami Si eu ii citesc cand cere. Mai nou ii pun o poveste sa asculte. Am gasit pe net din cele vechi de pe vremea cand eram noi copii.

Berta Legat de cercei, parca o luna dupa vaccin nu e voie sa faca alte injectii sau intepaturi. Ca noi i-am pus Biei cercei la 5 luni din cauza vaccinului. Poate s-a schimbat de atunci.
Si Bia adoarme greu seara. O bagam in pat pe la 9.00-9.30 si adoarme abia peste 10-10.30 cateodata chiar mai tarziu. Cu tot cu mie sete, fac pipi, fac caca, mie foame. Si cu trezitul dim e cam greu. Pe la 7.30 incep sa trag de ea si cere de fiecare data inca 5 sau 10 min sa mai doarma.

Aseara ne-am jucat vreo 2 ore cu Stefan. A inceput sa mearga singurel dar nu foarte bine. Asa ca aseara steam in spatele lui sa nu cada sau sa il ridic si el mergea dupa Bia sau Alex. Distractie mare pana s-a suparat Bianca ca pe ea de ce nu o gaseste Stefan prima, numai pe Alex. Asa ca s-a pus pe plans si a tot tinut-o asa. Sau o prindea Stefan de haine si o tragea pe jos apoi se urca pe ea si vroia sa o muste. Si uite asa alta serie de plans. Cand o intrebam de ce plange zicea ca nu stie de ce, doar ca ii vine sa planga. Asa ca am stabilit impreuna ca este foarte obosita si am bagat-o in pat. Bineinteles cu un alt recital ca eu si tati vorbeam si ea nu auzea povestea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Cami, Alex n-a invatat sa schieze, ba mai mult, la 10 minute dupa ce l-a urcat tati pe schiuri a inceput sa planga de se auzea in toata valea (m-am suparat pe tati atunci) si cand am fost sa ducem schiurile inapoi i-a zis nenea de acolo ca:
- de ce plangi?
- ca nu-mi place sa schiez!
- lasa ca data viitoare n-o sa-ti placa si mai tare
si pe mine m-a bufnit rasul
Acum i-am mai explicat eu ce si cum se face (cel mai amuzant e ca eu nu stiu sa schiez si nici nu-mi place) si i-am promis ca mergem in februarie din nou la schi si il invata un nene sau o tantie care stie sa invete copii sa schieze (a vazut si el ca erau grupuri de copii pe acolo care invatau). Acum imi spune in fiecare zi ca nu-i mai e frica si ca vrea sa mergem.
Si eu noi ii citim lui Alex, acum incerc sa-i scot televizorul din program ca mi l-au zapacit bunicile una-doua top in fata televizorului, daca nu ajung eu acasa repede-repede pot sa fiu sigura ca el nu s-a miscat 2-3 ore din fata televizorului. Ba chiar inainte de vacanta ma certa matusa mea care il ia de la gradinita ca de ce nu-l las sa se uite la televizor
Saptamana asta am incercat sa-l invat cateva litere dar mai mult de litera C nu reuseste sa treaca. De fapt le recunoaste si pe celelalte dar nu stie ce sa faca cu ele. Daca il intreb un cuvant care incepe cu litera A stie sa-mi zica, la fel si cu B si cu C. La D ne blocam. Am zis ca pana la urma sar peste D si merg mai departe si l-om intelege si pe D.

Vanessa foarte frumosi baietii tai, sa-ti traiasca

Alus si Julia e o mica smechera si tie si sper sa te simti mai bine cat mai repede

am ajuns la 9 la munca si am lalait-o pe net pana acum, nu se mai poate tre' sa muncesc si eu ceva

Maria

http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Am terminat sedinta de vizionare poze de poznasi

Maria, ce fotografii frumoase si ce bine va incadrati in peisaj! Alex a crescut f mult, e un baietel f frumos! Ce mi-a placut replica "nu-mi place sa schiez" si raspunsul domnului respectiv! Darius a invatat literele jucandu-se cu un laptop care ii arata diverse cuvinte care incep cu litera aceea (ex: la t arata un tren si un telefon).

Alus, ce mult a crescut Julia! Ai zice ca are 6 ani! E f dragalasa, desi pare o smechera...

Vanessa, f frumos ati decorat, atat cat mi-am dat seama din poze. Te asteptam cu poze multe cu casuta ta reamenajata. Baietii au crescut mult, parca nu mai pare diferenta atat de mare intre ei. Tu arati f bine!

Nicoleta, asa era cu vaccinul antipolio, nu trebuia injectat copilul timp de luna dupa vaccin. Acum vaccinul nu mai esub forma de picaturi, e tot injectabil si e permis orice tratament dupa administrarea lui. Partea proasta e ca sunt 2 intepaturi acum, in ambele picioruse. Maine mergem la vaccin.

Irinusha, unde ai fugit?

Irinel, nu mai bagi un ochisor pe la noi?

Pupici!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana"

Mergi la inceput