Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
Andrada79 spune:
Anisip felicitari si sarcina usoara!
Ne-am inscris si noi la concursul Milupa! Daca aveti timp ne votati si pe noi??? dar trebuie sa va faceti cont! Multumim!
http://video.mami .ro/video/Andrei_Tiberiu
Nicole1980 spune:
Hop si eu somnambula.
Daviduta al meu, dupa vaccin a inceput sa tuseasca, pana la vaccin a tusit razlet vreo 4 zile… Nici nu stiu ce sa-I fac, sa-I dau ceva siropel…parca am notat ce sirop recomanda doctorul…
Voi ce dati pentru o tuse seaca ?
Miss – ma bucur ca si-a reglat Dviduta somnicul.(vezi ca am ti-am mai scris si mai jos)
Leeloo- draga mea, ce dansator am vazut eu acolo in poze, de melodii pop u l are…iar Tudorica are un par asa mare, parca-I fetita, déjà vad ca are codite. Ideea de intalnire a fost a lui Alysh. Felicitari pt dintisor.
Gabitzam – super spatiul de la firma unde ati facut bradul, este asa mare…iar cat despre buffet, as fi mancat si eu vreo 10-15 ciocolatele
Chinabulina – am vazut poze cu gogoasa superba
Laura – nu mai stiu dc ti-am zis felicitari pt Mirci plimbaret. Aaa si uite ca vad o colega de liceu la tine in poze…Ana Maria Balan (dupa numele sotului), nu am mai vazut-o de un car de vreme…Surpriza sa o vad chiar in pozele tale. Ea are bebe ?
Ylari – vazut cele 2 papusele Eva si Emily , placut mult
Anisiap – felicitari, esti o mamica tare curajoasa
Miss – folosim aceleasi anticonceptionale, la noi au aparut de vreo 2 luni, insa eu am luat prima pastila ieri…
Piggy – doctorul va decide. Al meu avea mucisori si tusea foarte rar, dupa vaccin tuseste des…nu mai inteleg. Si al meu doctor tot doar daca are febra nu-i face.
Si pentru ca maine nu cred ca voi intra, ca suntem in deplasare la soacra, vreau sa urez :
la multe lunite bebelusilor nascuti in zi de 20:
ROBERTELUL, ANDRA, DELIA ELIANA,BEATRICE, DANIEL CHRISTIAN,
sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi !!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
simonacip spune:
Neata fetelor.
Sunt superbucuroasa. M-am cintarit de dimineata si... 57,9 wow. Asta in conditiile in care martiaveam cam 61...Macar asta bucurie am avut si eu din enteroviroza lui Matei. Oricum, regimul il voi tine pana joi, ca sa fie 10 zile, si lui bb tot inca ii mai dau regim, desi face acum doar o data pe zi si tare...Poate pina joi ajung la 55. Nu-mi vine sa cred, stiu ca e repede, dar o sa incerc sa nu pun la loc kilogramele si sa maninc ca si acum numai fructe si legume...si seminte de dovleac. Lapticul s-a imputinat simtitor...Asta e, poate de joi va accepta si bb biberon cu lapte cu lactoza..Sper sa accepte ca pe asta delactozat nici sa nu-l vada.eri am avut si serbarea la david, a fost o nebunie, copilasi plingaciosi, al meu insa a spus toate poeziile
Ieri m-am intilnit cu scumpa mea cuscra Elenuca si cu nora mea cumintica care doarme tot timpul afara, ce invidioasa sunt...Mergeau la brad la sot, abia astept sa vad pozele ca m-a promis ca se imbraca in fusta si cu cizme lungi cu toc mare...Wow. AM primit si o caciulita si un body superfrumoase de la Mosul care a venit la ea..Trebuie sa ne revansam..
Trec la conspect.
Doloress, bine ca mi-ai spus, c ama ingrijorasem cu urechiusele!
Andrada, imi pare rau de durerea ta de spate..Of si paznicul ala nu putea sa te ajute sau nu s-a simtit barbat??Bine ca mai ai pozele pe alt hard si eu am patit-o de curind, noroc ca s-a descurcat un coleg de-al lui CIp si a rezolvat cu pozele, mi le-a salvat!
Bratafel, ce blondina frumoasa ai tu acolo!!!
Leeloo, unde plecati in concediu?? felicitari pt primul dintisor. la noi nu s evede nimic si miercuri are 8 luni.
Miss, felicitari pentru noaptea buna. DOamne AJuta! La cit mai multe asa, Referitor la ciclu, ai luat bine pastilele?? De regula sunt deregleari dupa sarcina dar dc spui c aiei pastile poate n-ar trebui..
Gabitzam, super la serbarea de Mos, ce copilasi cuminti ai avut de data asta!
Belleane, ce bine ca ati gasit bona, sper sa vi se potriveasca!!!
Chinabulina, e scumpa foc gogoasa balerina...Chiar ca-i o gogosica
Ylari, te-am ginit eu ca-ti plac clamutele d epar, si culorile mai traznite...Asa-i??Bravo pt runda de vizitat magazinele de pe Mosilor.
Adidana, pai m-am muls in timpul zilei, iar seara i-am cam dat cind a cerut, ca n-a fost chip, doar ziua nu i-am dat. Acum ii dau cind vrea ca deja s-a reglat, doar 2 zile a fost mai greu...Oricum cu regimul asta mi s-a imputinat si laptikul bine de tot.Ai dreptate cu lucrurile in comun
Fetele,ca si miss si eu cred sincer ca e cam devreme pentru olita, dar fiecare face cum ii dicteaza sufletelul.
Ylari, f frumoasa papusica Emily, la cit e de colorata cred ca s-ar juca si Mati meu cu ea
Anisiap, wwwoow, nu pot sa cred. DOamne AJuta, Sa va bucurati d eei, lasa ca va fi bine, ai incredere in DUmenzeu!
Piggy, mergi sa o consulte dr, oricum doar el iti poate da okul.Eu i-am facut un vaccin lui david cind avea muci, dar f putini, nimic patologic..Si dr a dat okul.
Alysh, ti-a facut cumva pofta gravidutza noastra de bb 2??
Socrate, misto faza cu mami m-a pupat o fataBa sa stii ca mie David al meu mi s-a parut nu urit, fff urit la nastere. Sincer. Acum il vad cel mai cel.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Siis, tare dragutza ai fost la petrecere, sa-mi dai si mie hainele, pentru marti, la petrecere la Cip, ce zici?Si ciorapii, te rog
dana, sa te faci bine repejor si s anu contaminezi puiutii. Oof, cred ca ti-e greu singurica!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Nicole, eu zic sa-i dai sirop d etuse sa nu te trezesti ca incepe mai tare. Eu i-am dat ambroxol pina acum, iar la bronsiolita asta i-am dat eurespal 5 ml de 2 ori pe zi (dar el cred ca cintareste mai mult decit David, trebuie sa consulti medicul, sau ii dai 4 ml)
Sanatate multa va doresc.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Socrate, am citit si eu articolul
No Comment
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
gabitzam spune:
Azinoapte a fost randul nostru la febra, 38.5. Tuse si haraiala in piept. Noroc ca i-a scazut totusi destul de repede, cu Nurofen si sosete cu otet schimbate de vreo doua ori. Dar a dormit practic cu tzitzi in gura. S-a trezit bine dimineata, vesel si galagios. Dar tot haraie.
DanaH, imi imaginez activitatile tale zilnice Ce dragut cu facutul biscuitilor impreuna cu baiatul. Uite www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/16833/Fursecuri-si-prajituri-pentru-Craciun/#entry399477" target="_blank">aici tot felul de fursecuri si biscuiti de Craciun.
Nicole, poti sa-i dai Stodal pentru o tuse seaca. Noua ne recomandase 3ml de 3 pe zi.
Simona, felicitari pentru kilogramele in minus, desi cred ca ai fi preferat alta metoda de slabit
Laura, ce s-a mai dragalit Mirci cu toate colegele tale. Si ce barbatel e el cu camasuta aia
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
Neata fetele
Sis felicitari iubita, ai grija ce papi acum!!! Iti dau ce vrei sis, daca reusim sa ne vedem
Gabitzuleooof ce rau imi pare de febra...o fi de la serbarile astea? o fi contactat un virusel?? Sanatate multa
Ylari am uitat sa-ti spun ieri de dulcica Eva cu Emilica...mi se pare ciudat ca eu nu pot lua jucarele- papusi..
Nicole da, mai, ca sunteti din ALexandria amandoua !!
Ea lucreaza la noi la departamentul financiar-contabilitate. Nu are inca bb, dar planuieste. Am sa-i scriu de tine.
Andrada nu merge linkul pe care ni l-ai pus ca sa te votam. Ia mai incearca odata
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
Gabitzam, asa e preferam alta metoda. Ce ma bucur e ca s-a intimpalat acum cind Mati are 8 luni ca dc pierd laptele sau se imputineaza, macar stiu ca l-am alaptat exclusiv pana acum. Nu stiu insa cum il voi convinge cu biberonul..
Imi pare rau d efrbra..o fi luat ceva d ela petreceri??
Aoleu, mi-e frica sa mai merg si eu marti...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
gabitzam spune:
Cu Andrei in casa care basculeaza zilnic virusei de pe la gradinita, n-am de unde stii de unde a luat ceva. De la el, de la serbarile astea cu multi copii, nici nu mai conteaza. Cred ca pina ajunge Raducu de gradinita are imunitatea gata, cu ajutorul lui Andrei
Azi au sosit cadourile baietilor de la matusa din America, e asta mare in extaz. Trebuie sa mai fac o razie prin jucarii, sa dau toate maruntelele si cele cu care nu se mai joaca. Nu mai am unde pune jucarile noi primite. Va sfatuiesc ca sa faceti cu piticii la fel, pe masura ce cresc, ca se strang tone de jucarii. Cat sunt inca mici mai bine le mai puneti bine pe cele noi, le scoateti pe rand, ca daca primesc deodata multe nici nu le apreciaza, nici nu ajung sa se mai joace cu ele toate. Eu mai faceam altceva, i le mai ascundeam pe unele, si le roteam. Cand le vedea din nou dupa o vreme erau ca si noi, asa se bucura de ele.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla