Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Reallaura nu merge direct pt ca am pus o pauza dupa cuvantul mami, altfel mi-l ia ca reclama!
Il pun din nou pt cine vrea sa ne voteze!

http://video.mami .ro/video/Andrei_Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Noi suntem pe drum spre soacra, nu prea este semnal pe autostrada, dar sper sa pot trimite mesajul

Noaptea trecuta nu a dorimit bb, se ineca cu mucii si tusea. S-a trezit de 4-5 ori plangand, i-am scos cu pompita mucisorii si parca a dormit mai bine. Sa vedem diseara ca va dormi cu soacra, daca e linistit, altfel nu i-l dau.

Simoncip, Gabitzam – merci de info,i-am luat sirop Eurespal si Sterimar pt nascuc. Stodal aveam si in casa, dar n-am stiut ca pot da la bb, eu il luam in sarcina. Acum stiu.
Laurita – hai ca am vazut-o pe Ana si am uitat sa-ti zic ca ai fost foarte frumoasa la petrecere. Mi-au placut ciorapii (de unde ?), vreau si eu…iar culoarea este cewa a sezonului, super tare ai fost. Mirciulica a fost si el foarte smechereste imbracat si vad ca a facut deliciul doamnelor….
Gabitzam –iar febra , sper sa treaca repede. Super idea cu cadourile. Si eu I le tin intr-un saculet si scot la 2-3 saptamani cateva, le rotesc.
Simoncip – oau 57 kg…doamne ce vremuri, am avut si eu 56 kg la nunta , acum 1 an cand am ramas gravi, dar cred ca va mai trece 1 an pana sa ajung macar la 59 kg imi doresc. Felicitari si daca tot esti la regim, poate reusesti sa te menii la greutatea astea.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

laura, dana, nicole va multumesc mult penru raspunsul ref la vaccin...azi am chemat-o pe dr sa o consulte si sa luam o decizie...oricum nu o mai vazuse de la 4 luni si acum are 6 si o sapt...trebuie sa imi mai spuna si de papa ce mai avem voie, sa o masoare, cantareasca etc

vroiam sa plecam de craciun la parintiimei la clung dar daca nu se poat asta e...ilinca e cea mai importanta acum

parca dana intreba de mancarica - eu ii mai dau branzica de vaci facuta de mine cu banana amestecata, azi am incercat sa ii dau nepasat si dupa ce s-a inecat de cateva ori nu a mai vrut sa poape...mai asteptam

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

am gasit ceva pe net...pare interesant http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000ro1.pdf

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Sa nu zic inca hop, ca poate n-am sarit de tot gardul, dar Daviducul a dormit si azi noapte pana la ora 2, apoi l-am schimbat si l-am alaptat si a mai dormit pana la 5:30. Ptiu-ptiu-ptiu, sa nu-l deoache mama pe el... La 23:00 – cand eu ma chinuiam sa adorm, el a gemut de 2 ori a plans, il vedeam dar nu m-am miscat deloc, si-a cautat degetelul, a supt, s-a intrerupt, a gemut iar (de nervi), si l-a gasit din nou, apoi a inceput sa dea din cap in stanga si in dreapta si a adormit la loc... Se pare ca acum invata sa adoarma singur la loc si inainte plangea fiindca nu putea... Doamne ajuta sa fie asa!!!

anisiap, felicitari si multa putere!!!!!!! Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi cu 3 copii... Bogdan al meu s-a trezit transpirat dintr-un cosmar in care eu il anuntam ca-s iar gravi si el a urlat in vis: „NUUUUUUUUUUUUU!!“
piggy, in nici un caz vaccin pana nu se insanatoseste!!
socrate, mama mea imi povestea ca a fost taaare dezamagita cand m-a vazut, ca as fi aratat ca o maimuta... Ea voia o papusa de portelan... Si eu, ca si tine, m-am trezit constiincioasa de 2 ori azi-noapte, mirata ca David nu se scoala... Sper ca ne va trece in timp si ne vom reveni cat de cat cu odihna, ca tare e rau sa fii nedormit... Articolul m-a amuzat copios...
Ylari, unii copii sunt nu urati, dar putin neformati la nastere, au trasaturi ceva mai nefinisate, ca sa zic asa... Eva poate ca era asa, dar intre timp s-a „maturizat“ si e frumoasa si expresiva foc!!! Eu am avut noroc ca David a fost frumos foc de la bun inceput, uneori ma uit si acum la el cand doarme si nu-mi vine sa cred cat e de frumos, parca e desenat, ireal... Sper sa ramana asa si cand creste... Prin clasa a VI-a eram indragostita de un coleg blond cu ochi albastri, frumos rau, care dupa pubertate, pe la 19 ani, era oribil, nu mi-a mai placut deloc!
Laurita – Mirci al tau se face pe zi ce trece mai frumos si mai scump, imi place la nebunie de el!!
DanaH, sanatate multa si un virtual (mai mult nu, ca sa nu ne trimiti virusii)...
Simo, bine ca macar cu kilogramele ai scos si tu ceva pozitiv din enterocolita lui Mati... felicitari pt. slabit! Eu nu reusesc sa renunt la dulciuri, iar Mutti a venit azi cu o cutie plina de fursecuri cu ciocolata, delicioase...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ROBERT, DELIA ELIANA, BEATRICE, DANIEL CHRISTIAN,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

chianbulina scumpica foc fetita ta!!
Buna fetelor.
Bianca din nou s-a frichinit toata noaptea dar nu am mai luat-o in pat decat dupa 7.30 cand a papat. legumele le-a papat chiar bine dar la urma s-a innecat cu ceva si a vomat tot. sa mor nu alta. am mai lasat sa treaca o ora si i-am dat un bibe pe care l-a papat pe tot. acum doarme. e prima data cand imi vomita mancarea solida.

Ylari naspa cu dentistul. iti doresc sa termini cat mai repede. si eu tb sa incep dar astept 2009. fructul preferat al Biancai este mango. ananas inca nu i-am dat, stiu pe cineva care ii da la bb suc de ananas. scumpica foc papusica ta cu papusica ei!!

anisiap felicitari pentru bb3 si sarcina usoara!!

Reallaura ce pletos e micutul tau!!

POZE NOI !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Reallaura nu merge direct pt ca am pus o pauza dupa cuvantul mami, altfel mi-l ia ca reclama!
Il pun din nou pt cine vrea sa ne voteze!

http://video.mami .ro/video/Andrei_Tiberiu

am votat si eu acum pt feciorasul tau dragutz!

POZE NOI !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

RobertDelia Eliana, Andra si Beatrice!

Andrada v-am votat! Dar habar nu am cate stelute v-am pus ca astia au un sistem de kk.

piggy noi luni vrem sa facem prevenar baietelului...multumim ptr info!

anisiap felicitari si sarcina usoara!

bratafel nu stiu daca ajungem la unguri pana in Craciun...cred ca numai dupa! Vrei sa-ti iau ptr anul viitor?
Am vazut eu azi ceva la 35 de ron f dragut, dar avea mar 56 si 62...au avut si 68 dar se daduse

Fetele va multumesc mult ptr aprecieri si urari...o sa revin mai tarziu cu mesaje ptr fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

fetele, cat timp si la ce temperatura se lasa marul la cuptor?

Mergi la inceput