Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
socrate spune:
Acuma chestia asta cu copii urati la nastere, eu nu stiu ce sa zic. Eu cred ca nu e asa si toti copii sunt frumosi, dar probabil din cauza depresiei postnatale nu apreciezi cum tb.
Mama plangea in hohote cand s-a nascut sora mea ca e ca o broasca.
Mie mi s-a parut cel mai frumos bebelus. Pana la copilul meu of course.
Azi ne-am vazut cu fetele adica cu Inais si Cleo, iar Mara a demonstrat un interes marit pentru Sebastian. La care al meu fiu a inceput sa planga. Asta e, sper sa nu vina acasa plangand: mami, m-a pupat o fetita.
Fetelor eu sunt obosita. Ce-i drept de cateva zile nu am mai luat vitaminele. tb sa le reiau, sunt franta. Ce-i drept nu am dormit prea bine, copilul dormea saracu, dar io ca mama constiincioasa m-am mai trezit ca poate se trezeste Dar cred ca intr-un sfert de ora ma bag la somn.
Am uitat sa comentez legat de olita. Pediatrul a zis sa il pun pe olita din momentul in care sta stabil in fundulet. Om vedea. Mie mi se pare repede.
AAA si nu stiu daca stiti asta : http://www.forever.ro/index/articole/afisare/Instructiuni-si-Sfaturi-pentru-Tanara-Mireasa_338.html
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anisiap salutare fetelor si sarbatori fericite!!! nu am mai fost de mult pe aici si am intrat sa va zic ca azi mi am facut test de sarcina a iesit pozitiv deci bebe 3 e pe vine si sunt mamica de mladita .... se va naste dupa calcule pe 20 august offfff ma apuca groaza..... http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132 |
felicitari!! prima mladitsa cu fratior/surioara mai mica!! sa fie intr-un ceas bun, multa multa sanatate si .... mult succes!!!
te rugam sa ne mai tii la curent, cu 1-2-3 cuv. cand apuci. e greu cu 2 cupii. d-apoi si cu burtica.
cum te descurci acum? cu 2 cupii, zic. Imi aduc aminte ca aveai o fetitza mai mare, de 6 ani,cred. Pup !!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Am venit si noi de la serbarea de Craciun la mine la serviciu si l-am culcat cu greu. avea o energie in curisor...mamamamma
La petrecere a plans la greu Mirci ca era prea multa lume in jurul lui si nu e obisnuit.Semn ca trebuie sa mai socializam...
Nu am multe pozici, totusi, din putinul pe care il avem vedeti AICI
Alysh daaa, facem, sigur, sa scapi tu cu bine de examene!!
Gabitzule superbe pozele, birouol, barul cu dulciuri
Ylari, Micaela la fel si eu, imi dadeam clar seama ca minte lumea care zice ce frumos e...pentru ca nu era...dar ce sa zica omul saracul daca a venit sa te vada in spital... Bine, eu il iubeam de nu se poate, desi semana cu un mic cimpanzeu.
Adidana, daaa, cum sa nu stiu ca suntem verisori de salon...si acum imi amintesc cand mi-a spus Sis ca e cu voi in salon... I-auzi si unchiul tot Mircea IOAN. Merg impreuna, se vede treaba.
Chinabulina taaare frumoasa s-a mai facut gogoasa noastra.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
DanaH spune:
Salutare fetelor,
Iaca bantui si eu pe aici. sunt racita cobza, imi curge nasul, tusesc, imi lacrimeaza ochii, ma doare gatul. zunt varza. si colac peste pupaza, sotul a plecat in romania pana duminica. era musai. asa ca sunt home alone, evident cu brotacii din dotare. o seara am bifat-o, deocamdata bine, m-am descurcat cu ei. sa vedem cum o sa fie maine. sper sa nu ma simt foarte rau si sa pot sa le tin piept.
azi am fost in oras cu teodora, ceva cumparaturi de ultima ora sa le trimit in romania. a dormit printzesa doua ore si cred ca ar mai fi dormit, dar nu stiam eu pe unde sa ma mai duc, asa ca m-am urcat in masina sa ma intorc acasa si atunci s-a trezit. oricum, se cam facea ora de mancare.
dar in afara de aceste doua ore, a mai dormit vreo jumatate de ora dupa amiaza. si nu a fost o exceptie, cam asa doarme ea. mie mi se pare ca este foarte putzin. de aceea am si culcat-o azi la 19:00, de obicei o culcam pe la 20:00. acums a vedem cum ma trezeste la noapte, maine dimineatza.
alexutzu este un dulcel, are mami baiat mare, stamd e vorba, imi povestese de colegii lui, de invatzatoare, facem planuri pe cine invitam de ziua lui (tocmai in martie), ne dragalim. este un dulce.
ieri am fost la scoala la el, unde au avut cina de craciun, colinde, plimbat cu un felinar pe stradutzele din jurul scolii. tare frumusel.
in rest, eu tot imi fac liste cu ce vreau sa gatesc de craciun. eu fac de obicei mancarea traditzionala de craciun, iar de revelion(atunci cand suntem acasa), ceva mai fistichiu. deocamdata incerc sa ma hotarasc la retzeta de fursecuri de craciun, din acelea cu forme, scortzisoara, zahar pudra. maine i-am promis lui alex ca facem impreuna, dupa ce facem curat in casa, ca sa pregatim casa pt bradutz. asta daca o sa fiu in stare, sa nu ma puna raceala asta la pat.
asa ca daca aveti ceva idei de meniu sau o retzeta incercata de fursecuri, bagati la fata.
Poze
Reallaura spune:
Anisiap felicitari, sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara, sa va dea Dumnezeu putere sa-i cresteti!!!
Piggy la mine inainte de vaccin il verifica, nu ma crede doar pe mine pe cuvant ca bb e sanatos. Depinde de dr, dar dr mea nu ti l-ar face. Oricum, poate mai bine mai amani cateva zile pana se face bine
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui socrate AAA si nu stiu daca stiti asta : http://www.forever.ro/index/articole/afisare/Instructiuni-si-Sfaturi-pentru-Tanara-Mireasa_338.html mami de Edvin Sebastian |
Vaaai de capul meu!! Pai e de 10 ori mai dezgustator decat dragostea ce vor astia aici!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
DanaH iar esti singurica...oooof of!SI bolnavioara pe deasupra... hai ca ai baiat mare si te ajuta....
Eu nu stiu sa fac fursecuri, din pacate.
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
DanaH spune:
voriam sa va mai spun ca am vazut pozele, jur, dar nu mai stiu care cum. ca deschideam pagina cu poze, mai vedeam doua poze, mai ridicam o jucarie cazuta, tragedie nationala, mai dadeam drumul la dvd pt alex, mai mestecam in cirbitza. asa ca nu am retzinut mai nimic, decat cel mai important lucru: avem cei mai frumosi copii, asta e clar. cum adica sa nu fie frumos, este minunat, doar este al tau, poate sa zica lumea ce o vrea.
mai vorbeatzi de olitza. cu alex am incercat de pe la un an jumate, mai mult pe post de jucarie, nu cred ca a facut mai mult de doi pish in ea timp de juma de an. de pe la 2 ani au inceput sa il puna si la gradi la ore fixe, si ii deadeau un sticker atunci cand facea pipi. acasa mergea mai greu. abia pe la 2,5 ani am renuntzat la pempers. am mers la amre si o saptamana l-am lasat toata ziua fara pempers (mai putzin cand mergeam la resturant). stateam la casutza, toata ziua afara, dormea pe sezlong in fatza casutzei, asa ca a mers. am spalat la pantalonasi.... dar se uscau repede. apoi acasa a mai durat o saptamana pana am renuntzat si la pempersul de noapte. asa ca a mers foarte bine si repde, fara sa ma chinui nici eu nici el. dar pt fiecare copil este un timp potrivit pt asta.
dordina, parca tu ma intrebai: teodora incepe gradinitza la 1 ianurie (bine, 5 ianuarie). luni ne ducem sa facem cunoshtintza, adica sa o vada si ele pe teodora, ca eu le stiu, este gradinitza la care a fost si alex. scumputz, dar mi-a placut.
mi-e cam groaza cand ma gandesc la raceli, dar asta este, trebuie sa trecem si prin asta. nu dureaza decat vreo 2 ani.
vad ca s-au mai insanatosit bebeii, ma bucur pt toti, si sa speram ca o tin asa mult timp.
nu stiam ce mai vroiam sa zic. dar daca imi aduc aminte, revin, ca trebuie sa fac ceva pana la 23, cand ii dau teodorei lapticul de noapte.
aaa, mai vroiam sa intreb: voi ce mancarica le mai dati? teodora mananca acum foarte bine cerelalele de la ora 10 (pe care la inceput nu le manca), a inceput sa ii placa mai mult fructele de la 13 (o amestecatura de mar-nelipsit, para, mango, ananas, cateva picaturi de mandarina, avocado uneori), dar de legumele de la ora 16, marea iubire initiala, nu se mai atinge. nu stiu ce combinatie sa ii mai fac. defapt eu ii le fierb pe toate si apoi fac piure din morcov, telina, brocoli, conopida, un pic de cartof.
am incercat si de la borcanele, cumparate. in primul rand este greu sa gasesti ceva fara carne (si mai stau asa pana luni, duipa aceea ii dau si carne), apoi uneori ii place, alteori nu. nici nu mai stiu care ar putea sa fie motivul sa nu manance legumele. paote ii fac eu combinatiile nereusite. ...
am vazut retzeta de pilaf a laurei, maine incerc si eu sa vedem ce iese, dar mai ales cum o primeste. cred ca o sa apelez si la carticica aceea de bucate pt bebelusi, sper sa gasesc ceva fara carne.
Poze
DanaH spune:
stiam eu ca mai era ceva:anisip, felicitari, sa fiti sanatosi cu totii si sa ai o sarcina usoara. e clar ca nu o sa iti fie usor cu trei copii, dar bucuriile sunt triplate. eu zic ca merita. noua ne-ar placea foarte tare al treilea, chiar am vorbit saptamana trecuta, avem nume si de baiat si de fata, dar cred ca ne trebuie secunda aia de "fie ce o fi, sa fim sanatosi este cel mai important, ca in rest ne descurcam". poate o sa vina, poate nu, nu pot sa zic acum, dar daca e sa fie, sunt sigura ca o sa ne bucuram.
mai intreba o fata de vaccin daca ii curge nasucul lui bebe. ce stiu eu este ca nu se face vaccin numai daca are temepratura (adica peste 38.5). in rest, nasuc curgator, tuse, nu conteaza. cel putzin aici.
Poze
Reallaura spune:
Dana H incearca sa pui mai mult cartof in supita de legume. Lui Mirci asa ii place. sau fa-i pilafiorul, a fost de mare efect la noi. Sper sa pape printesuca.
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE