Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

"La Multe Lunite,sarbatoritilor de azi!!!" si Doamne ajuta ca sunt bine cei bolnaviori!!!

Fetele noastre dragi,stiti ceva de Iulia,ca vad ca nu mai apare,sper sa nu fie bolnavioare,speer doar sa fie plecate in vacantza pe undeva,dar ea era mereu prezenta,nu ca mine chiulangioaica.

Ne chinuim sa ne facem somnicul,dar ne baraie o bormasina,asa ca slabe sperante.Am fugit si sper sa mai pot intra,sa va spun "Sarbatori fericite!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

gabitzam mii de am reusit intr-un final. Am downloadat de pe calculatorul care e pe cablu. Se pare ca wireless-ul nu e o solutie pt download.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

am pus poze noi!!

POZE NOI !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Bratafel - ce dulcica e, si ce ochi, mama ce ochisori ...

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Mihaser cat costa un costumas de Mos? vreau si eu unul daca ajunge pana la Craciun.
ma bucur ca va place fetita mea.

POZE NOI !!

Daca ajung iau...ptr 6 luni? De mos sau de elf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!
Evident ca nu am putut sa ajung la zi cu ce s-a intimplat in capitolele trecute - nu puteam tine eu pasul cind stateam acasa, d-apoi acum cind sunt la servici...
Am vazut insa citeva poze postate la capitolul asta - de bratafel cu ochioasa mica (mama ce bine ii sta in rosu!), de mihaser (mi-a placut mult poza, se vede ca e facuta profesionist, dar conteaza mult "materialul" care e super! ) si pui de adidana pe olitza si adormit in leagan...

In rest ce sa va mai spun si de noi - crestem, in curind facem 7 luni si de ieri suntem mindrul posesor al primului dintzishor!!!
Din cazua asta a cam fost miriit in ultima perioada - eu nu stiam de ce, dar aseara din greseala i-am atins gingia si am simtit primul dintisor - probabil ca a erupt chiar ieri. Astept sa fie mai vizibil ca sa-l pot poza...
In paralel fac pregatiri de Craciun - pe 25 vin la noi parintii mei si familia sorei mele - sper sa am timp sa pregatesc tot ce vreau pentru ca eu lucrez inclusiv pe 24 dec ...simbata seara mergem la niste prieteni unde vine Moshul (de vreo 3 ani facem asta - Moshul care vine e tatal unui prieten si e super in rolul asta!), si abia astept sa se faca 28 dec si sa plecam in concediu!!!!

Cam asta ar fi, va salut si va pup pe toate si promit sa revin cu urarile de rigoare in ajunul Craciunului!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru MARIA ELIANA, ANA MARIA si pentru BOGDAN

Sa va ofere viata tot ce e mai bun si frumos, sa fiti fericiti!!

Fetelor, ziua de azi trebuie trecuta in calendare cu ROSU si glorificata ca fiind ziua Sfantului David Sa va spun de ce. Aseara l-am hranit pe pitic la ora 19:30, era rupt, a adormit beton. La 21:30 m-am bagat si eu in pat langa el, a inceput sa se mai frichineasca... la ora 23:30 m-am intors pe partea cealalta si l-am trezit usor, a dat un geamat si ... miracol... apoi si-a regasit degetelul si a adormit la loc... si a dormit in continuare pana la fantastica ora de ... 3 dimineata!!!!!!

Numai Felicia capiata se trezeste la 1:30 mirata ca David inca doarme, se duce si la toaleta, dar el continua sa doarma, mai bine (atentie) cred ca e pe cale sa invete sa adoarma din nou atunci cand se trezeste. Chestia asta o citisem pe undeva: copiii nu plang din cauza ca se trezesc noaptea (toti oamenii se trezesc noaptea), ci fiindca nu stiu cum sa adoarma la loc. De aceea orice ar face o mama pentru ca al ei copil sa doarma mai mult noaptea fara intrerupere este frectie la piciorul de lemn ghipsat... Cred ca e o capacitate pe care fiecare om o invata in etape diferite ale vietii, unii copii o au mai devreme, altii o capata pe parcurs. Ah, poate fi si din cauza ca am lasat caloriferul mai mic azi noapte si am dormit pe la 18° (avea manutele cam reci, dar a dormit bine!). In seara asta incercam acelasi lucru.

Ah, si mi-am amintit si de ce spunea Lorich, ca atunci cand doarme mult si bine ziua doarme la fel si noaptea: incepe sa se verifice si la noi

Azi am avut onoarea de a vedea pentru prima oara kk de diversificare: e ca o bucata de plastilina intarita, maronie cu putin verzui si putin portocaliu... Mi-a fost putin scarba, recunosc, dar am reusit sa mi-o inving... Bine ca sunt iar putin infundata, ca nu mi-a mutat nasul la spate

Mai fetelor, eu am avut ciclul pe 30 nov., de atunci am inceput sa iau anticonceptionalele alea Cerazette si de ieri mi-a venit iar ciclul Ce-o mai fi si asta?

Nicole, nici eu nu auzisem de pomelo, dar o sa-l incerc si eu cand voi epuiza legumele si fructele obisnuite, noi mai avem cale lunga, abia am inceput cu al doilea aliment. Grisul l-am incercat o singura data (de la Milupa, e gata pregatit, tu pui doar apa – lapte de vaca nu-i voi da cel putin un an de aici incolo!!), i-am dat foarte putin, vreo 8 lingurite mici, si mi-a varsat totul, semn ca era prea devreme, fiindca el inca nu stie sa manance cu lingurita ca lumea... Asa ca mai asteptam vreo 2-3 saptamani...
Laurita, si noi vom introduce cam tot pe la 8 luni carnita, pana atunci ii mai dau din cand in cand si cate un borcanel (Bogdan de ex. a cumparat doua de morcovei cu cartofi si tre’ sa le consum), acolo este fier adaugat... Mai, innebunesc, Mirci sta deja in picioare?? Of, ce bine ca David inca nu se poate deplasa, sta doar pe burta si da din picioare... mai am un pic de respiro...

Lorich, si tie un Craciun la fel de fericit, cu sanatate, bucurii, noroc si multa fericire la anul si in toti anii care vor veni!!! La fel pentru toate mamicile de M&M!!!

Doloress, si mie mi-au zis moasa si pediatra la fel ref. la urechiuse, sa nu bag betigase acolo. Eu ii scot ceara cu unghia cand iese ea si o vad la marginea urechii, atat. Ei prin supt si mestecat o scot singurei afara din ureche, iar restul e de protectie... Oricum, David aude mult prea bine daca si cel mai mic fosnit il deranjeaza in somn...
andreap – la mine scuza cu „balena“ nu mai tine, Bogdan e departe de a face misto de mine, el zice ca sunt sexy si arat perfect asa si ma doreste si ... of... nu stiu cat il mai pot intarzia, ca nu ne nimerim niciodata pe aceeasi lungime de unda, unul din noi tre’ sa stea cu ala micu’, iar seara suntem amandoi franti de oboseala...
Alysh, si eu mor de nervi cand aud „dna Felicia“. Bey, ori imi spui dna Popescu, ori Felicia... ca dna Felicia e taranie curata!! Ah, cu poza cu Craciuneii va puteti inscrie chiar pe DC la concursul Clipe de viata 2008, ce ziceti??? Hai, ca votam toate si cu siguranta prindem un loc bun
Adidana, scump foc Vladi al tau!! Si tie sarbatori fericite!
mihaser, vaaaai, m-a terminat poza cu Eliuta modeluta Craciunita!!!!! Cat poate sa fie de dulce!! Doamne, cata frumusete si inocenta... La multi ani, sa-ti traiasca 100 de ani si sa apuci sa te bucuri de ea tot atatia ani
stefany, ai gustat din morcovel ca sa vezi daca are gust mai dulce? Ca pe noi aici ne-au avertizat sa-i gustam noi inainte, sa nu nimerim cate unul mai amarui, ca la bio se mai intampla... Bafta si persevereaza!
ca eric, eu zucchini i-am facut ca si morcovii: fierti la abur si apoi blenduiti cu morcoveii sa iasa piure... i-au placut lui David...
bratafel, superbe pozele!! Ce ochi frumosi ca cerul are Bianca...
Virginia, si tie sarbatori fericite!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am postat si eu citeva poze mai noi cu ariciul Tudor pe albumul de picassa, ocazie cu care am vazut pozele de la intilnirea cu Craciuneii - mi-au placut mult, mult de tot!!!!! Super pentru cine a avut ideea si super ca v-ati putut intilni cu bebeii! Bravo!

MissP - felicitari pt David - inteleg ca v-ati mai reglat cit de cit cu somnul de noapte!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Mihaser ti-am trimis PM
Miss felicitari pt somnic!!!!
Elenuca e ok cu mailurile? le-ai primit? sa inteleg ca te-ai apucat de treaba....???
Bratafel e o dulcica printesa ta! Sa inteleg din poza asta http://picasaweb.google.com/bratafel/Poze56Luni#5281427570433840210 ca si ea e atrasa de telefoane, telecomenzi, tastaturi etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss OOOf ce bine ca incepe sa se indrepte si la voi situatia cu somnicul lui David...Imi place de Bogdan al tau ca e asa dragut...nici al meu nu comenteaza de grasimi, zice ca sunt ok, dar nici nu da buzna peste mine, din pacate. Pai eu fara chef, cine ramane cu initiativa?? Cand implineste bb 15 ani?
leelooFelicitari pentru dintzishor...super pozicile cu ariciul Tudor!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

mihaser vreau costum de Mos

leeloo2004 felicitari pentru dintisor!!

Miss felicitari pentru progresele cu somnul. sa o tina tot asa.

andrada79 da intr-adevar si Bianca e vrajita de telecomenzi, telefoane, tastaturi - cand le vede se taraste pana ajunge la ele.

Bianca m-a capiat azi. cred ca e vorba de vreun dinte ca e prea maraita si ii curge si din gura. am scos-o afara si nu avea stare. bazaia incontinuu. a stat numai in fund.

POZE NOI !!

Mergi la inceput