Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
Am fost la serbarea nr. 1, la mine la servici, am venit, am hranit copiii, acum dorm, ii mai las nitel si ii scol pt. serbarea nr.2, la Costi la banca.
Am mancat si o pizza intre timp, ca am venit lesinata de foame.
A fost mai OK acum cu Andrei, ca era un "bufet" cu ciocolate, sucuri si alte bunatati, nu l-a mai intersat altceva, s-a infipt in alea. Ce Mos Craciun?
L-am dus si la mine in birou, mi-a facut inventarul, in concluzie ii place la mami la servici, ca sunt multe televizoare
Ia, ca am pus si poze, vedeti aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andrada79 spune:
Gabitzam pai si mie mi-a placut biroul tau! Este superb si cu pozele lor acolo.......mai mai. FFFF frumos cred ca a fost o atmosfera de vis, moamaaaaaaaaa ce de dulciuri!!!!!!!!!!!!! Sunteti o familie fff frumoasa!
belleane spune:
La multi ani! Eliana, Ana Maria, Bogdan! sa cresteti mari frumosi si sanatosi!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
belleane spune:
Bretafel: e dulcica foc Biencuta, eu las ficatelul can 15-30min in lapte dulce inainte de a-l prepara.
Ylari:si a mea se apleaca in bouncer zici ca o sa cada drept in cap ,prima data m-am si speriat, noroc ca este foarte stabil. Ar fi o idee sa-i dau sa pape in bouncer.
In scaunul ala de masa zici ca e piticul in nava spatiala.I-am pus si o pernica dar tot pitic ramane.
Eu am pus-o la olita si a facut un pic de pipi.uraaa
Din ianuarie si eu voi pleca la munca, voi avea pentru inceput un program lejer de acomodare apoi dupa 1 an poate program mai lung. Am gasit se pare si o bona.
chinabulina spune:
frumoase poze, leeloo, gabitza... ceea ce m-a facut si pe mine sa pun cateva. daca vreti sa vedeti, aici
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
belleane spune:
gogoasa balerina e o dulceata!
YLARI spune:
Buna fetelor
Am revenit de la dentist… azi nu m-a “omorat”!
Am profitat ca am scapat repede si am aruncat un oki pe Moshilor, m-am oprit intr-un Meli Melo si mi-am luat tampenii pentru pus in par (sunt dementa dupa clame, agrafe si prostii de genul asta). Am intrat si la Miniblu, i-am luat niste sosete Evei cu talpa antiderapanta, rosu cu alb si cu un om de zapada pee le, superdragutze si o papusica Lamaze pe care o cheama Emily si e o dulce. Eva o place foarte tare, deja ii suge picioarele, ha, ha, ha……..
Fetelor care vreti sa va modificati optiunea de a primii banii de alocatie si/sau CIC-ul pe card sin u prin Posta Romana (care este de kko) puteti sa o faceti si de acasa trimitand actele necesare scanate la adresa de mail a Directiei Generale de Munca si Protectie Sociala alocatii@ddfssbuc.org Eu am sa fac asta luni, ca nu mai tzine…
Alysh, scump doamna… pardon… scump, multa spaga… vin si io cu alocatzia! Glumesc! Pup pe tine si Vladutzul! Vad ca a inceput si el sap ape bine. Bravo, bravo!
Adidana13 nici mien u imi mai ajunge timpul sa mai stau pe forum ca inainte. Ma bombane si mama daca ma vede prea mult, am si multa treaba de rezolvat si nu mai pot sa scriu ca inainte. Asta e. Acum bebelacii cresc si ne vor ocupa din ce in ce mai mult timp. Incerc pe cat posibil sa imi fac totusi timp sa nu ne uitati!
Nicole, bafta cu bebe 2 sa iasa asa cum iti doresti! Da, pe 5 ianuarie incep. Maine merg la petrecereeeee!!!!!!
Mihaser, felicitari ptr Eli! Bine ca a fost ok la ortoped! Vai de mine cat este de scumpa si frumoasa Craciunita, o superbaaaa!!!! Sa va fie de bine bradul sis a gasiti cat mai multe cadouri sub el! LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Laura, felicitari pentru Mirci! Wow, deja sta in picioruse!!!!! Chiar ca ai baiat mare. Eu o mai tzin de sub brate si se impinge in picioruse, dar nici vorba sa stea singura, grasa familiei!!! Ha, ha, ha!!!! Lasa ca recupereaza scumpa lu’ mama!!!! Nu iti face probleme, sigur e de la dintzisori starea lui proasta. Lasa ca trece si asta si atunci gata! Fericire maxima!
Andrada imi pare rau ptr durerea de mijloc si ca l-ai intalnit pe incurca lume ala care in loc sa tea jute dadea cu gura (deh, ca la noi in Romania). Eu am pozele pe cardul foto, pe laptopul meu, pe laptopul sotzului si pe calculatorul alor mei. Si am mai si printat din ele. Eu am fost inebunita cu pozele in ceea ce o priveste pe Eva pentru ca eu nu am nicio poza de cand eram mica. Am doar 2-3 pe la 7 ani, 2-3 pe la 10 ani si apoi de cand eram in liceu inca vreo 2-3. Nu stiu de ce… Asa ca o pozez si ma pozez si eu in nestire, parka sunt dementa… Auzi dar poate nu s-au sters, poate le-ai mutat in alt folder accidental si de aia nu sunt nici in recycle bin. Zic si eu… care sunt varza la de-astea informatice…
Virginia, Iulia parka zicea ca are calculatoarele virusate. Apropo zicea ca I s-a virusat si aparatul foto… Se poate asa ceva???? Eu sunt oripilata, mor fara aparat foto! Pe asta l-am primit cadou de cununie de la colegii sotzului si e superscula, il iubesc! Macar sa stiu cum il pot proteja…
Leeloo, felicitari pentru dintzisor!!!! La mai multi! Si cat mai pe “shustache” sa apara!
Miss Parker, felicitari pentru noaptea luuuunga!!!!! La cat mai multe de acum inainte!
Belleane, felicitari, deja pipi la olitza??? Wow, eu cred ca o sa o mail as cu Pampersii, nu cred ca as avea success!
Gabitzam, ce va mai merge si voua, din petrecere in petrecere!!!! Bravo, sa o tineti tot asa! Pozele = super!!!!
I-am cumparat ananas. A mai dat cineva la bebe ananas? Ca daca nu, il pap eu, no problem! Il fierb sai il dau asa crud? Mango ala nu I l-am dat nici acum…
Maine e ziua aia de shopping, de-abia astept. Ce bine m-am simtit azi cand mi-am clatit okii prin magazinele de pe Moshilor, parca am devenit iar om... of, of.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
belleane spune:
Vreau si eu la shoping ....mamam, mamama, mi-e dor
(daca o sa am bona cred ca voi shopingari in voie pana cheltui toti banii)
Adidana13 spune:
Leeloo, o fi al meu pletos, dar frumusetea ta ne-a intrecut in lungime si desime!
Andrada, frumosi ochi are dulcetica ta!!!
Simonacip, cum te-ai descurcat cu alaptatul doar dimineata si seara? Scuze daca ai mai scris, n-am avut timp sa mai rasfoiesc in urma.
Laura, noi avem trei lucruri in comun.Unul e acesta. Alte doua sunt: numele lui Mirci e identic cu al unchiului meu (Mircea Ioan), pe care il iubesc mult-mult de tot. Iar al treilea, daca ne da voie Simona, as vrea ca Mirci sa fie verisor de salon de spital, pentru ca Mateias ne e fratior de salon de spital .
Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Andrada79 spune:
Ylari si eu am sperat asta dar nu sunt ca aveam intr-un fisier mai multe sufoldere si o parte sau dus....Oricum e bine ca le am pe hardul vechi!
Chinabulina este o scumpa Teodora! Avem si noi balansoar identic cu al tau aaa si imi place si bluzita cu I love mamy! E o dulce !