Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
Reallaura spune:
Minunate pozele Adidanei, iar Eliana de Mihaser e mortala!!! sa-ti traiasca!!
de asemenea puiulor de magnetism si Acina uram
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Laurita, ce flacau mare si voinic! Bravo, pupam Mirciulica cel curajos
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
bratafel spune:
neatza fetelor.
azinoapte nu am mai luat-o pe Bianca in pat pt ca a dormit la e in patut pana la 6.40 cand am luat-o sa-i dau papa. s-a trezit ea pe la 2 si a plans un pic, am leganat-o si am pus-o la loc. era prea cald. am dat caloriferul la mai mic si nani.
nu prea mai mananca cu pofta piureul de fructe. sta cu mancarea in gura.
Mihaser superba Craciunita ta!!
Reallaura felicitari pt progrese!! am prins-o si eu pe Bianca de cateva ori cand se tinea cu mana de patut. am sa fiu mai atenta poate ca patesc ca tine.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Reallaura spune:
wow, Gabitzule acum vad,m voi aveti 2 Moshi azi??? Sa stii ca si la noi era azi si la Bogdan la serviicu, dar nu cred ca rezista puiul la atata trambalare, asa ca ne multumim cu o singura vizita de mosh!!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Andrada79 spune:
Maria Elena, Ana Maria , Bogdan
Mihaser ma bucur sa aud ca sunteti bine si e o dulce printesa ta in costumasul de Craciunita! Mai vrem poze, numai una . Ce misto ca ajungi la Tesco! Vrem si noi costumas cu elf!!!!!
Adidana ce bine se tine el de olita!!!!
Acum sa va zic si de noi! Sunt asa suparata...ieri am fost la farmacie sa caut un medicament si am luat toate farmaciile la rand. La una din farmacii nu am vrut sa intru ca se intra greu cu carutul, au un fier ridicat in prag total aiurea ....asa ca am deschis usa si era nenea care pazea si l-am intrebat dar nu e nici o farmacista. Dobitocul imi zice ca o sa apara daca intru. Vroiam sa intreb doar daca au ca sa nu ma mai chinui! Asa m-am enervat si am intrat cu carutul si nu puteam trece de fier si am ridicat cu totul carutul si am simtit o durere la mijloc nasoala........Dobitocul in loc sa ma ajute imi explica cum trebuia sa intru cu carutul. In fine acum am o durere crunta abia pot sa il iau in brate sa il spal la fundulet !
Si asta nu e tot...nu stiu ce am facut dar am reusit sa sterg o parte din pozele cu Tiberiu. Nu le gasesc deloc nici in recycle bin. Noroc ca acum o luna am schimbat hardul si mi-au ramas si pe hardul vechi. Va zic si voua ca nu se stie niciodata ....ca mereu zic ca le salvez si pe dvd dar.....aman. Nu va zic ca pana mi-am dat seama ca le am pe vechiul hard ce disperata am fost!
Andrada79 spune:
Am fost azi dimineata si mi-am depus dosarul pt CIC. Am intrebat din ianuarie ce trebuie facut pt a trce pe 85%. Mi-a zis ca nu e musai sa fie depuse chiar pe 5 ian ci si mai incolo pt ca nu pierdem nimic, ne da din urma. Adica daca le depun pe 30 ian banii ii da incepand cu 1 ianuarie. Mi-a dat un numar de tel sa sun dupa 5 ianuarie pt a ma interesa ce trebuie. Eu apartin de Olari- sectorul 2. Va dau si voua numarul 3101429!
Reallaura spune:
bratafel o dulce Biancuta, ce oki are si ce aere de model!!
Andrada biata de tine. sper sa iti treaca durerea repede. Nesimtiti mai oamenii in ziua de azi...
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bratafel am pus poze noi!! POZE NOI !! http://b1.lilypie.com/6wARp2.png |
Sunt superbe! Are niste ochisori
Andrada o sa-ti iau costumas si tie si ti-l trimit prin posta! Promit sa mai pun poze!
Va multumesc din suflet tuturor ptr aprecieri!
bratafel spune:
Mihaser cat costa un costumas de Mos? vreau si eu unul daca ajunge pana la Craciun.
ma bucur ca va place fetita mea.
POZE NOI !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png