Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumim pt vot!!!!!!
Stepany sa va fie de bine marul!
Kristinik si eu vreau sa ii dau ananas!
Onixg multa sanatate. Tu inca mai alaptezi? Nu stiuce sa zic sa iei pt tuse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna si de la noi. Ne laudam ca am fost aseara la petrecerea de Craciun la tati la firma si am fost tare admirate am pus aici cateva poze.

Andrada, am primit cele doua rar-uri dar nu imi apare nimic , nici un colaj, probabil trebuie sa-mi mai trimiti tu ceva.. Mi-am facut cont , nu reusesc insa sa votez, nu stiu de ce... help !

Am vazut pozici cu bebici superbi, de altfel toti bebeii M&M sunt superbi si nu exagerez deloc cand spun asta..

cuscra draga si un pupic si lui Mateias, Lizuca regreta acum ca a dormit ca voda in loboda, promite ca data viitoare nu mai scapi... hi hi hi

azi e ziua lui tati si il serbam cu tort si sampanie .Sa ne traiesti tati .
Ascultam colinde de la Simonel multumim frumos scumpa.

fug sa-i dau Lizucai branzica ca scartaie de fomica. va pupic

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Elenuca, draga mea, eu am vazut pozele frumoase, dar le-as mai vedea o data, numai sa pui linkulLasa sa doarma fata , nu-i problema, ca asa-mi place cind e cuuuminte...
Vrem linkul cu Craciunita si cu mami ei eleganta si mumoasa!!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

am pus link-ul il pun si aici Craciunita

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

In sfarsit apuc sa intru si eu!!!
V-am citit pe diagonala,dar nu am retinut nimic!
Noi suntem bine,crestem pe zi ce trece,dar sunt tare suparata ca nu prea mai vrea sa pape nimic inafara de titi!Ma gandesc ca ii apar dintisorii si de asta nu prea are chef de papa.
Va multumesc tuturor pt urarile de bine la adresa bunicii sotului.
Am facut rost si de biscuiti fara gluten ,mi-a trimis o prietena a carei mamica e in Spania si a gasit acolo.Azi i-am dat prima data si i-au placut!
Am pus poze noi :http://community.webshots.com/album/569013445cDWDqk?start=12

Fug ca a venit o prietena!Pupice

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara. am absentat ceva ceva. probleme cu netul rezolvate abia ieri seara iar azi am fost teleleu pe la tara de am kilarit un porc. sa vad cat ma lasa oboseala asta sa fac un conspect ca ati umplut 2 cap de cand n-am mai intrat. pup

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

elenuca, andree27foarte draguti bebeii vostrii in poze!!

POZE NOI !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Maine cred ca o sa-i dau niste suculet de ananas.... Sa vedem ce spune d-ra.... Ca mai nou nu prea mai agreeaza fructele doar banana si hai treaca mearga de la ea asa in combinatie cu putin mar. Nu stiu de ce.. In schimb ne plac legumele,carnita, ficatel, galbenus si branzica . Ah si iaurtul ne place mult iarasi. Iar seara cerealele.

Cristina de Diana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elenuca, sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos si sa aiba grija de fetelel lui frumoase Tare frumoase si mama si fata la petrecere la tati. Care tati e foarte mandru de printesuca lui.

Iulia, Andreea, bine ati revenit.
Vazut Ericutzul frumusel foc cu fes albastru.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am vazut si eu poze noi si tare frumoase cu printesuca Lizuca de elenuca si printul Eric de Andree27, ne-au placut tare mult!! O Craciunita superba langa o mamica eleganta, plus un baietel dulce cu caciulita tricotata care-l face si mai dulce

iulia, hai, ca ti s-a simtit lipsa!!

Lorich, si la voi s-a mai reglat cu somnicul dupa diversificare? Sau dupa puseu? Sau dupa ... ce mai conteaza... important este sa doarma si ei 6 ore fara intrerupere/plans/carait etc.

Ah, azi la pranz i-am dat lui Daviducul portie dubla de morcovei cu zucchini (cam 130g), ca ieri ramasese infometat dupa masa... A supt si 60ml de bibe si dupa aia a dormit peste 2 ore, ne-am putut uita si noi in liniste la "Iron Man" (film de actiune, mai mult boys toys, insa totusi dragut si cu mesaj pacifist si cu Robert Downey Jr.). In seara asta m-am spalat si eu pe cap, era cazul dupa 11 zile Noroc ca nu se ingrasa parul, e foarte cuminte fata de cat il maltratez eu de-o viata intreaga... Ah, iar de cand am fost la coafor nu imi mai cade decat 10% din cat imi cadea pana acum, se vede treaba ca tunsoarea a fost mai mult decat binevenita.

Noi ne retragem pentru azi, bagam un "Neveste disperate" si apoi bagam cornul in perna. Sa ne dea D-zeu numai nopti ca astea doua ultimele...

Si azi mi-e dor de aelita, andora, cenia, fecian, Aimee, ancaurn, maitreyi, puputi.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput