Pepenasi de iulie-august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
dana81 spune:
Neatza!!!
Votat azi, la tine Tecky tot nu merge, uff
VICKY vazut Maya craciunita o minunatie de fata!!!
SUN ce frumosi sunteti voi 3, cred ca am zis asta de 1000 de ori, dar de data asta mi-a luat ochii
tortul, mmmmmmmm
ILE unde tii ascunse pozele astea? Deci eu il declar pe Vladutz pepenasul cu cea mai tare freza
ANKA mai zi-mi si mie ce legume mai dai la cea diversificare si ce combinatii mai faci.
Astept sa se ridice ceatza poate iesim si noi putin la aer ca nu am mai iesit de luni, cu ploaia asta...
La multi ani, pepenasilor nascuti pe 19
Iriss multumim de sfaturi
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ankalaura spune:
Nene ce nervi am!
La Itsy Bitsy se discuta de azi dimi despre existenta lui Mos Craciun. Printre picaturi am auzit ca la nu stiu ce scoala in State s-a spus copiilor de la preschool ca Mosu nu exista samd...
Acuma, doua tanti comentau ca unii copii se sperie de Mos, etc...
M-au apucat nervii si le-"am scris o sesizare"
Cum e posibil ca la un radio de copii, pe care il asculta sute, poate mii de copii care cred in Mos Craciun, sa dezbati despre existenta Mosului!!! Ce idioti!
Si am profitat de ocazie sa le spun si ca refrenul ala cu "da mama cu biciu'n mine" de la Tichia cu Clopotei e complet grotesc, si la fel e si "povestea", cu tanti aia care scoate niste sunete de... ma scuzati... da' zici ca e retardata ce hahaieli, bolboroseli si scalambaieli emite!
Nu as fi crezut, acum 3 ani, cand au aparut, ca o sa decada in asemenea hal!
I-am zis Elizei sa inchida radioul, si ea a crezut ca sunt suparata pe ea si ca asta e o pedeapsa... in ciuda tonului meu bland insotit de "te rog frumos" 
Kimmy spune:
Intr-un mare moment de dragosteala Timi mi-a smuls ochelarii,i-a aruncat pe jos si dupa a ras copios 
Am vazut cel mai dulce dintre gandacei!THE gandacel,cum ar veni
,ce freza criminala areee.
mamica
Am vazut poze cu Thea scumpica,de imi vine sa mozolesc monitorul.Mai trebuie sa zic ca sunteti o familie foarte frumoasa?
Flo,Sun multumesc pentru aprecieri la adresa pozicilor noastre.Azi incerc sa fac si eu ceva pentru montaj,sa vedem ce imi iese.Costum de craciunita nu am cumparat.
Tot azi o sa incerc sa scriu ceva despre anul asta,desi o sa-mi fie greu,pentru ca nu sunt cuvinte sa descrie ce inseamna pentru mine Timi 
am asteptat cu taiatul unghiilor,pana a reusit sa-si traga un tatuaj sexos pe frunte 
Pentru ca s-a mai obisnuit cu gusturile,am incercat din nou sucurile,si am introdus intre cele doua mese solide 100 ml de suc de mar de la nestle,pe care-l suge dintr-un suflu.Asa ca incet ne apropiem de ceva mai multe lichide pe zi,ca era sub limita.Acuma bea 450 ml de lapte/zi,100 ml de ceai si 100 ml de suc.
Tot azi,trecem pe Humana 2 finally,so whish me luck!
Intrebare:Se poate da ceva iaurt?Daca da,de care,sau cum se face?
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
maitreyi spune:
eu i-am dat azi alexandrei iaurt de la humana pt 6 luni+ avand in vedere ca ii place tot ce ii dau la lingurita nu s-a dezis nici de data asta chiar daca se vedea pe fata ei ca i s-a facut gura punga pt ca e acrut. a lins vreo 7 lingurite. maine incercam jumatate si am sa ii pun si o lingurita de cereale ca sa nu fie chiar gol. l-am luat din carrefour si e cu banane, piersici sau caise.
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
Ashea....
Bun venit ELIZA! Te cheama ca pe fie-mea cea mare ![]()
PICA - multam de sugestie. Ai drum la Plaza? Daca nu, nu te da peste cap, daca sunt brazi bine, daca nu, aia e... Oricum cre' ca e plin orasul... Eu ziceam sa il luam de la noi de la Obor, ca sa nu il mai car cu masina, dar vedem noi
ILE - tu chiar vii fara Vlad? Ca parca nici eu nu as lua-o pe Erika - pe Eliza o las sigur acasa cu ai mei... Mi-e groaza de aglomeratie, prea frig sau prea cald, fum de tigara prin locuri de-astea cu resto-uri...
PICA - mi se pare ok locatia, teoretic zic, pen' ca eu nu am fost decat de vreo 2 ori in Plaza asta si nu am ajuns la ultimul etaj ![]()
MADA - da' va' ca si tu ai un crash pentru Jamie! 
CAMY - o colega a mea a nascut baietelul pe cand fetita avea 1 an si 4-5 luni si nu s-a simtit tocmai bine... Ultimele vreo 3 luni a stat in spital... Culmea... barba-su medic la Floreasca
Acum sunt toti 4 bine mersi...
Eu zic sa vezi exact ce zice medicul, si sa nu te hazardezi daca tu nu simti ca e ok sa te grabesti. Vorba Madalinei... better safe than sorry...
ARIADNA - ce zici tu acolo mai??? Ca ne e totuna daca apari ori ba??? Unde e [icon cu facaletz amenintator]???
VICK - grozava Craciunita aveti voi acolo! Are niste superbi! Parca e veverita ![]()
Restul de poze nu le-am vazut, da' ma duc acuma...
ankalaura spune:
Yael - super dedicatiile
Fetita dragalasa... si eu am crezut intai ca e Yael a ta mai micuta, dar pustoaica s-a prezentat Arianna... A lu' Mada stiam ca nu e ![]()
Dana - eu am abandonat deocamdata legumele, ca asta a mea nu le vrea deloc. Azi incepem branzica. Retete mai stiu de cand era Eliza mica, iar cele anterioare le-am gasit pe net si mi s-au parut interesante ![]()
Hai ca scot caietul de la naftalina si va mai pun 
Votat pepenasii de azi 
Ma duc sa mai lenevesc
boticelina spune:
'neata, 'neata, mai pe la pranz asa!
dma sa-l folosesti sanatoasa, sa-i faci papa bun Andreei!
Kamelia ti-am scris un PM.
Dana eu pt masa de legume folosesc o "baza" formata din morcov, batate (cartofi dulci) si dovlecel facuti la steamer (o batata mare, un dovlecel mare si vreo 3 morcovi babani) la care adaug functie de inspiratie (din pachetelele mele mici de la conge): conopida, sfecla rosie, ardei gras, bulion de rosii, acum, la urmatoarea tura voi pune broccoli si fasole verde. Cel mai mare succes insa l-am avut cu un piure de cartof normal si batata coapte la cuptor in folie, blenduite cu putina apa si adaugat o lingurita de ulei de masline. Deschidea botul ca un pelican, a ras 150 gr si a plans dupa castron cand m-am dus sa-l spal ![]()
Din baza de mai sus mi-au rezultat ultima data 10 portii de 5 feluri de mancare, pe care le-am pus in paharele, le-am etichetat si le-am zvarlit in conge ca io nu am timp si energie cand vin de la munca sa fierb un sfert de cartof si 30 gr de morcov.
Hm, si sa va pove, mi-a venit incalzitorul de bibe, mare inventie nene, cred ca cu ajutorul lui ne reglam si programul de noapte, ca tare i-a mai placut azinoapte (pe la 12 jumate) lapticul caldut, a supt prin somn 120 ml, mare realizare pt noi... dupa care s-a intors pe partea celalta si nu s-a mai trezit decat la 5 dimineata 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Violeta_m_tm spune:

nu am mai reusit sa intru de cateva zile, nu am citit din urma sper sa reusesc sa recuperez maine, azi mai am de facut curatenie.
Am si eu o intrebare: Fetitei mele ii transpira manutele si talpile de vreo doua zile, de ce oare? Stiu ca s-a mai discutat dar nu am retinut din ce cauza.
serbanica spune:
Am fost la dr si Serban are 8 kg si 67 cm.Dar cind ma duc la dr trebuie sa trec pe la toata policlinica,am trecut la laborator acolo era chef in toi asa ca am fost si eu la chef
.Serban a fost un scump a trecut din brate in brate cu zimbetul pe buze la un momendat am adormit,am prinit si punga asa ca suntem copii vedeta.Toti au zis ca am un copil frumos(spuse cioara) si cuminte.Acum doarme sie linistit.
Putem sa incepem cu diversificarea dar treptat.
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
bujo spune:
Nu va stresati cu transpiratu. Lu Filip ii transpira de cand era cat palma mea. Si acu ii transpira de uda sosetele. Seamana cu ma-sa care are circulatia proasta.
bujo mami de Filip