Pepenasi de iulie-august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 16
Caprioara spune:
Neata,
LA MULTE LUNITE

ANDREI (ALI)
ALLEGRA CARA (CARMENELA)
SERBAN PETRU (SERBANICA)

Kamelya, merci de raspunsul cu lapele praf gratuit. Dar de unde se ia? Si ce iti trebe, reteta, sau ce altceva, ca sa il iei? Eu stau in sectorul 1. Doctorul meu nu stia nika, zicea ca el stie ca de muuult nu mai da statul cum am prins la Matei, dar daca ii spun ce-mi trebe ca sa-l iau, el imi da.
Irlandezo, vazut gogoasa infuriata, su per haioasa
.
Anna, si io tot o noapte grea
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Asta scriam io aseara, plina de sperantza:
Noi am servit pe la 21:00 un cocktail facut din 60ml apa, 2 masuri lapte, plus vreo 4 linguritze de cereale de orez. Nu stiu cati ml a insemnat asta pana la final . Am facut baitz, am facut masaj, apoi am papat san si in momentul asta cam . Speram sa dormim muuult si bine pana la urmatoarea masa de tzitzi din noapte.
Din ciclul, o minune nu tine mai mult de trei zile
, care l-a mine s-a transformat de fapt in doo
, sa va pove cum a decurs noaptea. Dupa 2 zile in care am reusit sa dorm si eu mai mult de doua ore legate (adica chiar 3-4-5 ore
), se culcase fata la 10 jumate again si eram plina de sperantza
. Numai ca in 10 minute s-a trezit, si pana la 1:25 in noapte nu a fost chip sa doarma. Adormea la san, o puneam in pat, si in cateva minute plangea. Apoi a dormit de la 1:30 la 3:40 (vreo 2 ore), a papat si a dormit iar cu foiala de la 4:00 la 6:30 ( 2 ore jumatate), a papat si a adormit la 7:00, dar un somn iepuresc cu foiala si maraituri, care a durat pana pe la 10:30.
Asa ca iar sunt cam zombie
. Nici cat a dormit ea eu nu m-am odihnit, pentru ca o auzeam cum se maraie si se frasuie in patutz. Oare se pregateste si dintzisorul celalalt sa iasa???
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
AnnaBaby spune:
Capri ne luam de mana...da macar la tine iese un dintisor sau a iesit, da la noi ioc, ca am cautat-o. Plus ca noaptea trecuta nu plangea decat daca era singura, ca in rest ea era vesela doar ca n-ave somn

O fi avut laptele niste
?![]()
oricum se pare ca suntem printre putinele care au astfel de probleme noapte de noapte...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
VINE
!!!!!!!
AnnaBaby spune:
am uitat totusi s-o si laud cate putin
- de cateva zile a inceput sa mai stea si singurica mai mult, adica nu mai urla cat o tine gura cand se vede singurica si nici nu mai vrea tinuta doar in brate. dar asta mai mult de cand se tot rostogoleste pe burtica si isi gaseste asa ocupatie, cu un colt de paturica, cu o jucarie, cu suzeta, cu telecomanda
etc. Cand o puneam eu pe burtica nu era bun, ca nu statea nici un minut, acu' ca se intoarce ea poate sa stea si juma' de ora![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
VINE
!!!!!!!
Caprioara spune:
Anna, pai inainte sa iasa dintele, nici eu nu mi-am dat seama ca de la el ar putea fi
. Ca nu se vedea nika ciudat. Abia cand a spart gingia m-a pocnit revelatia
. Poate ca si la voi e la fel...
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
vias spune:
...vin si eu la intalneala....
...vin cu fam Bujo...si sotul...bineanteles!![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
anaxena spune:
am pus poze noi pe picasa
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
super Camy!!!abia ashtept sa te vad
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Camy, ce ma bucur
!
Xeno, fug sa vaz pozili
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Dianami spune:
Salutare!
V-am citit din umbra dar sunt cam prinsa si fara chef
. Si nervoasa ca umbla unii cu colindul, cica (de fapt tobe, niste mascati, fluiere...sa fie taraboiul mare) printre blocuri. Orele la care apar sunt 7 si 13, zilnic, exact cand dorm copiii
.
Intalnire:
Flo
Anka
Tecky
Dma
Bujo (poate aduci niste sorici
)
Camy
Anaxena
Caprioara
Ileana fara pepenas 
Sursula
Pica
Diana
Poate apar si Gini, Gallyb si Mitzi.
Irda, Cristina, Rontzy, Serenity, Didi, Bobitamica? Cine a mai fost data trecuta...? Care mai veniti?
Capri, se da Vitalact, 5 cutii. Eu n-am reusit sa ma duc sa-l iau pana acum, am ramas cu retetele. In fiecare sector e un centru unde se da pe baza retetei de la medicul de familie.
Pica, vin eu sa-ti fac bradul, imi place de mor
.
Am vazut poze si filme cu gogosi infuriate, craciunite, creaturi scuipacioase...diseara ma uit pe indelete ca astept musafiri azi si m-a lovit si pe mine emotia creativa
.
Pup bostana! 
Diana, mami de Iulia si Andrei