Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Noi ne chinuim de azi dimineata de la 5 sa ragaim si nu ne iese..prin urmare ne doare burta si tot gemem si scancim printr-un somn agitat.

GINERE-MEU ROBERTINO multi de la Alexia!!!

Falkone de Felicic

Petru&Pavel de Nally

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Nausica ioi nici nu stiu daca sa rad sau sa ma ingrozesc.

claudinna mai zi-ne cu diversificarea ca pe mine ma intere..sucul de mandarina nu l-a iritat la kk ca e destul de acid.

musette nu te enerva

anca drum bun si sa va intoarceti cu bine

fce imi pare rau ca aveti probleme,suzi numa cu insistente o va accepta.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Neata' si de la noi!

De mult voiam sa va zic pe mine sa ma scuzati ca nu urez sarbatoritilor dar nici la fi-mea nu retin cand mai face o luna. Mi-e jena putin dar nici nu vreau sa fiu falsa sa dau cu copy paste cand vad mesajele voastre! Nu-mi vine sa sarbatoresc decat 6 luni si apoi anii,altfel mi se pare ca-si pierd din farmec sarbatorile. Nu dati cu rosii va rog, asa sunt eu! Si daca va mai zic ca nu mi-a fost frica/mila la niciunul din vaccinurile copiilor, mor doar cand tre' sa le puna branula ca aia stiu ca dureaza si ii chinuie sau doamne fereste la chestii mai urate gen operatii o sa ma declarati mama denaturata dar macar stiu ca m-am confesat!

Irina iar ti se lipeste eshopping-ul de degete?!

Felicic d-astea am patit si eu si kid, precum si Joy din cate am inteles. Doar ca eu una nu prea stiu ce sa-ti zic deoarece m-am incapatzanat sa nu-i dau biberon ca evolutia greutatii a fost ok desi am avut vreo 2 sapt cam grele ca sa nu zic horror- acum parca e mai bine, dar stiu ca Simo ( kid ) a reusit sa revina la alaptat 99% dupa o perioada cand i-a dat ceva bibe completare. Vad ca si Joy zicea aseara ca i-a reusit revenirea, stai sa intre ele sa-ti raspunda. Falkone sa revina la sentimente mai bune fata de tzitzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Robert
Vlad
Petru&Pavel

Buna dimineata de la mine ca "popilu'" doarme
Mi-a scos peri albi aseara, n-a vrut de niciun fel sa adoarma, parca era injectat cu energizant. Am reusit intr-un final pe la 12:30 dar dupa ce-am epuizat toate metodele, l-am pus in pat si i-am spus "aici sa stai daca nu vrei de niciun fel!" A adormit pustiul in 2 minute

Scaun de masa
Dupa ce m-am documentat bine m-am hotarat sa-l iau pe asta
http:// www. littlebaby .ro/111-scaun-masa-royal.html
Stie sa faca ce face si Polly numai ca la un pret mult mai bun.
Am citit pareri foarte bune despre el iar o prietena are la fel de cativa ani buni si e intact (folosit la extrem pe post de centru de activitati )

caderea parului
Nu stiu ce sa mai fac, in curand o sa ajung cheala
Ziceai tu Clau de Supradyn? O sa incerc sa vad, eu am luat Extrem Vit, in afara faptului ca parca eram mai vioaie...n-a avut niciun efect asupra parului.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Simodina...mea culpa ..dar pana la urma imi spui sau nu data nasterii?
In clasa a 5a nu erau civilizatiile antice?adica nici macar dacii si romanii...chiar asa de mult ai?

Joy, si noi am avut stafilococ auriu in nasuc....A facut tratament antibiotic dar doar pentru ca era deja in spital bagat pe antibiotice pentru banuiala de infectie, deci a trecut.Altfel nu stiu cum se trateaza dar am inteles ca la adulti nu se ia nici o masura,pentru ca toti avem pe piele sau in diverse parti...

Didididi...sper ca ma retinut bine numarul de 'di'uri.De ce nu ne dai datele tale sa te trecem pe listuta?Daca vrei, bineinteles, sa mai vorbesti cu noi.Si scrie repede 10sau 15 mesaje pana scapi de moderare, ca altfel se vad destul de tarziu mesajele.Dovada ca au scapat.

Andy...pai am vazut si eu ca sunteti 3 in aceleasi zi si bebei nascuti in aceeasi zi sau oricum unul dupa altul.Deci banuiesc o greseala pe undeva.Dar daca nu spune nimeni ca e gresit o fi o coincidenta minunata

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

_giulianna_ eu nu reusesc sa o culc inainte de 12 orice as face: o plimbam , o tinem in brate, mai sta in leagan, merge cu calul, nimic. cateodata plange, alte ori sta doar asa si se frasuie, pedaleaza si eu mor de somn pe langa eain schimb ziua doarme ca valiza/n gara asta de la 8 la 4 cat sta cu bona, ca la 4 si 5 minute e teraza perfect si incepe activitatea..nu stiu ce sa/i fac ca sa/i schimb un pic programul, c de trezit ziua nu prea am cum, adica o trag de una alta, merge televizorul, lumini aprinse dar nu o deranjeaza deloc. ai vostri copii ce fac ziua?

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Andy...pai am vazut si eu ca sunteti 3 in aceleasi zi si bebei nascuti in aceeasi zi sau oricum unul dupa altul.Deci banuiesc o greseala pe undeva.Dar daca nu spune nimeni ca e gresit o fi o coincidenta minunata

Tzitzi nush da pe mine sa ma lasi asa ca eu sigur,sigur atunci ma nascui

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fce

_giulianna_ eu nu reusesc sa o culc inainte de 12 orice as face: o plimbam , o tinem in brate, mai sta in leagan, merge cu calul, nimic. cateodata plange, alte ori sta doar asa si se frasuie, pedaleaza si eu mor de somn pe langa eain schimb ziua doarme ca valiza/n gara asta de la 8 la 4 cat sta cu bona, ca la 4 si 5 minute e teraza perfect si incepe activitatea..nu stiu ce sa/i fac ca sa/i schimb un pic programul, c de trezit ziua nu prea am cum, adica o trag de una alta, merge televizorul, lumini aprinse dar nu o deranjeaza deloc. ai vostri copii ce fac ziua?

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker

Nici Edi nu se culca foarte devreme, cam pe la 11 asa. As vrea si eu sa-i fac un alt program, adica sa-l culc mai devreme sa mai am timp si pentru tati dar mi-e ca e cam tarziu acum sa-l dezobisnuiesc.
O sa incerc sa-i fac baia mai devreme dupa modelul Babytza sa vedem daca are vreun rezultat.
Programul lui e destul de bun ziua, are 6 mese la 3 ore, intre ele obligatoriu doarme minim o ora. Sunt multumita, am timp sa mai fac una alta prin casa.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Tzitzi nush da pe mine sa ma lasi asa ca eu sigur,sigur atunci ma nascui

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Bine Andy,fie, te las asa....ca asa imi placi

Mergi la inceput