Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Raportez ca am fost cuminte si am sters muuulte poze mai vechi !
Le: Sabinel ma bucur ca au sosit si jucariile

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

revin si eu cu intrebarea mea...

Ati comandat vreodata de la Mothercare si altceva in afara de hainute?? (Cineva zicea de masa Poly, dar poate nu am inteles eu bine...)
Intreb pentru ca in josul paginii la tot felul de articole interesante scrie "nu se livreaza in:... europa..."

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna,

Babytza De cate ori ti a zis doctorul sa-i pui picaturi in ochi lu Davidutza?Si noi am folosit Tobradex si a fost ok pe perioada tratamentului, insa acum parca e si mai rau si ne a dat doctora, altceva sa incepem de luni, sper sa scapam si noi de pb asta odata si odata.

Te rog sa mi dai si mie adresa ta de email inca o data pt poza de Craciun!
Pup

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Seara buna,

Babytza De cate ori ti a zis doctorul sa-i pui picaturi in ochi lu Davidutza?Si noi am folosit Tobradex si a fost ok pe perioada tratamentului, insa acum parca e si mai rau si ne a dat doctora, altceva sa incepem de luni, sper sa scapam si noi de pb asta odata si odata.

Te rog sa mi dai si mie adresa ta de email inca o data pt poza de Craciun!
Pup

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

1 picatura de trei ori pe zi.
Adresa de mail e pe prima pagina O mai scriu si aici roxanatache@yahoo.com

Eu va poooop si va urez noapte buna

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mai imi pare rau dar dupa ce am sters cateva poze la mine n-a mai vrut sa se încarce situl. N-am mai apucat sa vad de ce ca m-am translatat cu Anda in dormitor, unde am atipit langa ea si pe urma a venit si sotul meu acasa. Dar maine voi finaliza actiunea. Fi-mea si acum suge, e clar puseul de 3 luni... Sper sa nu cedez si sa nu am probleme cu laptele. E drept ca din cauza unor suparari am avut grija sa iau mai multe stimulente pt lactatie (ce coincidenta fericita!)

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara si de la noi!
A adormit pitica, presimt ca iar ma trezeste de la 6 dimineata.

am reusit sa ii raresc mesele de la 2 ore la 3 ore. Si a ras un biberon de 120 dintr-o suflare, de a vrut dupa aia si supliment de tzitzi. Maine incerc sa consolidez resultatele.

Andy si eu sunt babeta, dar tu macar esti la bb2. Eu cand oi ajunge la bb2 o sa fiu bunica forumului.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

revin si eu cu intrebarea mea...

Ati comandat vreodata de la Mothercare si altceva in afara de hainute?? (Cineva zicea de masa Poly, dar poate nu am inteles eu bine...)
Intreb pentru ca in josul paginii la tot felul de articole interesante scrie "nu se livreaza in:... europa..."

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Pai eu am luat de bun ce scria acolo si n-am mers prea departe insistind sa comand din categoria aceea.
E destul de ciudata logica dupa care unele se livreaza, altele ba. M-am mirat sa constat ca nu livreaza pompe de sin, de exemplu, si nici lampitze de veghe. Eu asta am incercat sa iau, dar n-a tinut. In momentul in care le pui in cosul de cumparaturi iti apare acolo un semn de exclamare cum ca "problem" si practic nu te lasa sa validezi acel articol in comanda.
Dar poti incerca sa le trimiti un mail si sa intrebi daca se fac exceptii.

LE. Uite acum m-am uitat si am vazut ca nici mare parte din jucarii nu se livreaza. In principiu, nimic din ce este electric.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

In alta ordine de idei, sotul meu avea party cu firma si nu s-a dus. Insaaaaa detectez o urma de regret abia vizibila care insa pe fondul altor chestii ma deranjeaza. Probabil incepe sa-mi lipseasca vreo doaga, mai ales ca in seara asta am mancat friptura cu dragoste si s-a jucat atat de frumos cu bebelina. Si eu tot nemultumita sunt. Adica recunoscatoare dar cam nemultumita.

Well, compenseaza lipsa de party cu un joc mic. Poate sunt pur si simplu geloasa ca-si permite sa ia o pauza, un asemenea lux...

Pastilele monohormonale pot influenta starea de spirit?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Andy si eu sunt babeta, dar tu macar esti la bb2. Eu cand oi ajunge la bb2 o sa fiu bunica forumului.

fericita de Andreea-Maria

Irina nici vorba,auzi bunica forumului..hai ca e tare asta>

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Duamnelor, nu va mai vaitati de varsta voastra. In afara de mine cred ca numai una e mai mare, si anume Piolica. Sa fim noi sanatoase si sa ne bucuram de copilasii nostri.

Dar ma simt foarte tanara si plina de energie si recunostinta, acum ca viata mea s-a schimbat cu acesti doi copii minunati.
Adica, simt eu, in ultima vreme sunt mult mai multumita si fericita de si cu lucruri mai simple... si nu stiam face asta acum cativa ani.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput