Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Nausica m-ai facut curioasa si ma uitai pe listutza...noi suntem aproape surori

Chiar, ce tare!
Si, zi tu, nu sintem babete? Aici, printre tineret-sperante...
Oricum, vad ca sinteti 3 pe lista nascute in ziua aia.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Hihi cateodata ma simt babeta mai ales printre atatea fete tinere ma apuca melancolia...da cand ma uit la Alexia ma gandesc ca sunt tinerica cine-o sa zica ca sunt batrana cu asa copil mic.

Am vazut si eu ca suntem 3 in aceeasi zi si culmea ca si datele de nastere ale copiilor sunt apropiate...acuma nu stiu daca e o coincidenta sau o greseala

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

[quote]citat din mesajul lui Nausica

M-am uitat azi la inceputul capitolului la zile de nastere si am observat ca Joy este cu zece ani mai tinara decit mine; drept pentru care mi-a mai crescut self esteemul, terfelit rau la ultima intilnire la care am fost decana de virsta. Ce ciupercute umplute, mai? Va invata sa gatiti la gradinita? fata tinara si frumoasa.

Gata, m-ai deconspirat, acum nu ma mai ia nimeni in serios

Daca iti spun ca esti o mamica frumoasa mai creste acolo la self-esteem?

Iar la gradi ne invatau sa mancam grau incoltit cu miere si salata de fructe.... De-atunci am dat-o pe carne de porc, cartofi prajiti, chestii mai sanatoase!

Laura, ma bucur pentru Andy. Cu cipercutele e simplu. Le-am spalat, le-am asezat in tava unsa cu unt, am pus putin unt in fiecare, le-am umplu cu un amestec din cascaval ras, un catel de usturoi, muschiulet de porc afumat si coditele lor taiate marunt si le-am bagat la cuptor.Cand au fost aproape gata am ma presarat niste parmezan ras pe deasupra si marar verde tocat

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hihi... acum stau cu Sofia la tzitzi, n-a zis nici "pas"! Tot eu sunt cea mai inpacatanata dintre noi doua! Ha!

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Salutari tuturor!

Va urmaresc de mult (5-6 luni). M-au ajutat discutiile voastre si cind eram viitoare mamica si acum cind sunt mamica. Din pacate nu am avut niciodata timp sa scriu si eu pe forum.

Am vazut ca Clau are aceleasi probleme cu bebele ca si mine: reflux! Si noi facem tratament cu Motilium (dupa ce am facut cu Debridat si ranitidina) si dupa 4 luni (adica saptamina viitoare) o sa incepem diversificarea cu speranta ca o sa scapam de problema asta (mai era o sansa la 6 luni cind statea in fundulet, dar nu mai rezistam psihic nici eu si nici bunica bb-lui).
Si pentru ca ai ridicat problema, nici copilul meu nu vomita f des. In schimb, in permanenta mesteca din gurita (parca avea guma) si rigaia chiar la 2-3 ore dupa masa. In rest, agitatie si nesomn, plans in timpul mesei, etc. Din nefericire eu nu alaptez (multe greseli)si asa am putut sa ii schimb formula de lapte cu una anti reflux, care ii da mai multa liniste bb lului.
Nu inteleg de ce ii dai suc de mere. Pediatra mea mi a recomandat sa incep cu piure de legume; in niciun caz cu suc de frute ca e prea acid la stomacel sau supa de legume, ca nu sta in stomacel si se ridica iarasi in gurita.

Sper ca nu v am deranjat cu mesajul meu.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Neatza si de la noi!

Eu azi am bantuit toata ziulica cu diverse probleme, m-am intors acasa doar la programul de tzitzi. Raportam si noi muci cu carul si trezit plangand aproape la fiecare repriza de somn din cauza lor! Aspir inainte de fiecare masa dar nu tzine prea mult - cred ca o mut sa doarma in baie si fac abur la greu!

Joy felicitari mamica tanara, frumoasa si incapatzanata! Cat a durat repatrierea? He he cred ca nu mai pupa fi-ta bibe prea curand ca n-a stiut sa se poarte frumos

Nausica de-ar fi toate babetele ca tine s-ar scoate cuvantul din dictionar! mamica frumoasa. Eu ma laud cu acelasi an de nastere dar in octombrie - o sa ma inscriu in listutza, acum mi-e lene de log off-logon-uri repetate. Dar sa stii ca ma simt bine printre tinere-sperante, la spirit cred ca am varsta lui Joy

Muuh sa va fie de bine iesirea, chiar ne intrebam cu babytza miercuri ce-o fi cu tine de-ai disparut. Te rog sa nu mai pleci fara sa dai raportul ca ne ingrijoram!

Tzitziri intr-adevar mare rusine ca nu stii cand sunt nascuta, doar eram in manualul de istorie de clasa a5a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ne-a venit in seara asta restul de jucarii la centrul de joaca. amalia este super incantata. foarte prompti baietii astia de la chic. si ca sa-i facem inaugurarea cum trebuie, am pus si poze
in sfarsiiit!!

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

ne-a venit in seara asta restul de jucarii la centrul de joaca. amalia este super incantata. foarte prompti baietii astia de la chic. si ca sa-i facem inaugurarea cum trebuie, am pus si poze
in sfarsiiit!!

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Sabinel e taaaaare dragutza Amalia incantata nevoie mare de jucarii

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

MOooooaaaaaaaaaaaaaaama ce limbarnitza aveti la degete Am lipsit cateva ore si ati schimbat si capitol ..... Imi dau seama cum e pentru cele care lipsesc cateva zile..... Si va mai plangeti ca nu aveti copii cuminti Vrajeala

Muuh ma bucur ca sunteti bine. Sa ne povestesti pe scurt cum a fost cu 3 masculi la munte

Noi avem un ochisor suparat. Plange cu el de aseara....Am sunat la dr si i-am zis ca ii curge ochisorul si ne-a zis sa punem Tobrex. ! picatura de ori/zi.

Azi am fost cu puiul la colege la munca. A fost taaaaaaare cumintel. L-au scuipat fetele cat a putut sa rada la ele si sa gangureasca. A fost un dulce. S-au pozat toate cu ele de parca era vedeta. Mama si ce i-a placut in brate la ele....

Seara am iesit cu soata la cumparaturi si am luat o bluzita....Altceva nu i-a placut...mai bagam o sedinta de shopping maine, poate imi gasesc si camasutza la pantalonii pe care mi i-am luat in seara asta

Joy felicitari pentru revenirea la tzitzi. Si imi pare rau ca aveti probleme la ochisori. Cum se manifesta ce are ea ?

Vazut poze cu bebei frumosi ! Nu mai nominalizez ca ar trebui sa va scriu muuuuult. Toate mamicile care au bagat azi poze

Ma bag si eu sa mai sterg din pozele mai vechi

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Am pus si eu poze pe bobocei nush de ce nu ma lasa sa va dau link direct.Mai incerc o data:

http://good-times.webshots.com/photo/2927721030103994286PShtqr

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !
Acum am apucat si eu sa intru de azi dimineata. Am tot avut diverse activitati.
Pentru mine azi e o zi speciala. Exact acum 1 an am facut embrio transferul si l-am vazut prima oara pe Alex sub forma de celula ... a fost cea mai frumoasa celula pe care am vazut-o vreodata (de fapt erau 2 celule) si m-am indragostit imediat

Am vazut multe poze frumoase si cu Craciunite si cu bebei indragostiti de lei si cu fetite si cu baieti . Toti sunt frumosi !!!

Musette putzica cred ca face mai bine. Nu mai e rosie si nu pare ca l-ar mai durea. Asta seara am umblat si eu un pic dar nu a zis nimic si nici sange nu a mai curs. Dar si azi a stat cu ea in rivanol

Mergi la inceput