Foi de dobos de cumparat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am vazut ca ai scris ca se dizolva cacao in lapte si d'asta am zis!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa76 spune:

Pai aia e o cantitate infima ,o lingurita doua care poate fi inlocuita si cu apa doar atit cit sa se dizolve cacaoa.Eu credeam ca zici de o cantitate mai mare de lapte cum e la majoritatea cremelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

dar crema asta e buna si la alte prajituri, nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am gasit ieri si am cumparat foi din Carrefour. Doar ca sunt foarte inguste, asa ca o jumatate de tava pe lung.Reteta pentru crema care mi-ati dat-o e pentru o tava intreaga cred deci mie imi vor ajunge pentru cele doua portii(pe jumatate) de foi pe care le-am cumparat. A, si sunt cinci foi intr-un pachet. Sunt suficiente? Si glazura de zahar ars cum se face? Se poate taia dupa aceea?

Edit: acum am vazut pozele Valentinag. Foarte yammi prajitura. Si cam asa de inguste sunt si foile mele. Dar am numarat opt foi in prajitura ta si eu am numai cinci. Deci cum fac cu crema?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu as mai lua un set de foi

Cu glazura ... se feliaza o foaie de blat si se toarna peste fiecare zahar ars, separat, dupa care se asambleaza peste prajitura ... asa am mai facut eu.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Puisor,ori mai iei un set de foi,ori le tai pe astea care le ai in 2,cat de late sunt?
Eu nu l-am imbracat in zahar ars ci in crema,peste care am pus nuci pisate si trase in zahar ars,apoi faramate si asezate asa cum ai vazut tu!
Sper sa-ti iasa bun si sa-i placa sotului!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput