Nou stil de viata (240)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Daniela, nici vorba de terminat cu cititul, din cele aproximativ 1300 de pagini ale lui Don Quijote am ajuns pe la 161. Sper sa termin macar prima carte in vacanta asta; mersi de urare.

Gusta, multa sanatate familiei, sa se faca toti bine si sa va bucurati de sarbatori.

Roxa, la sala unde te duci e deschis si de sarbatori? Sau oricum te-ai hotarit sa iei o pauza?

Claudia, asa pateam si eu cind mergeam in Tailanda si ma cintaream, era diferenta de vreo 2 kg in plus! In Romania sint mai slaba.

Carmen, a venit vacanta si la tine?

l_carmen, sarbatori fericite si tie!


www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Suntem un pic mai bine asa ca incepem cu pasi mici pregatirile de craciun,sper sa ne putem bucura de sarbatori ca sincer zilele astea m-au facut sa apreciez mult mai bine multe lucruri.Cred ca cel mai important in viata este sa fii sanatos ca restul le faci.

Claudia ai vazut ca m-am uitat la meniul tau si m-am inspirat si eu la acele pateuri.

Delia eu pateam la fel cu cantarul cand ma cantaream sus in camera si de atunci ma cantaresc jos in living si sunt mai slaba.

Roxa o poza la pom se poate?

l_carmen si tie sarbatori fericite.

Ma duc la munca dar revin sa vad ce faceti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut dragelor. Ioi, abia am reusit sa imi pun fundul jos, de dimineata trag. Am fost singura cu piciul, care e foarte ceracios in ultima vreme, mama da-mi aia, da-mi ailalta, vreau desene, vreau bombonele, apoi o baga pe santaj sentmental: "nimic nu-mi daii, nu te mai iubesc" pfuiii frate! Acum l-am culcat, dupa ce l-m infundat cu o ciorba cu legume, vai ce buna mi-a iesit, am mancat si eu ... m-am tot intrebat, de ce imi ia atata timp pana fac si eu o ciorba? Dar pun multe legume in ea si variate si pana le curat pe toate si le tai, apoi nu le pun toate deodata ca se fierb diferit...oi oi...

Delia, e deschis si de srbatori, doar o zi e inchis, cred ca in 25 si apoi in 1 ian., in rest se fac, mai putine clase dar se fac. Eu merg si azi la si maine la Pilates, dupa care iau o zi sau 2 pauza si merg iar.

Pauza adevarata de vreo 2 sapt o iau dupa Rev, cand merg la schi, inca nu ma lasa constiinta, fiindca chiar daca m-am ingrasat, nu arat rau, adica se vede ca nu mai am asa celulita si grasime, chiar daca sunt mai "mare" asta e, cred ca incep sa ma resemnez...apoi dup Rev chiar ca voi incerca sa tai dulciurile, pentu ca am probleme serioase cu fatza si cred ca si de la asta mi se trage...plus ca nu beau apa, si toate astea legate...daca mi-ai vedea fatza acum, te-ai speria...in poza aia aveam fond de ten pe mutra...

Gusta, pun desigur poze cu bradutul meu sexy, dar numai deseara. Nasty a facut poze aseara dar era tarziu si nu le-a descarcat. Vai, nu ma satur sa-l privesc, chiar daca nu avem varf la el am uitat ca s-a spart anul trecut. Am fost sa cumparam azi dimi si nu am gasit frumoase, ca s-au cam terminat ... mai cautam..Serban vrea neaparat o steluta, s-o puna el saracu, e asa de dulce ca-mi tot spune ca vrea steluta in varf...

Ce faceti fetelor? Ce gatiti? Ce mai mancati? Io nu declar azi decat ciorba de legume, minunata, si pui la grill cu garnitura de legume fierte (varzuca de Bruxelles, broccoli, porumb), restul, stiti voi cu ce ma abat eu dar nu va mai zic...sper sa-mi treaca.

Va si mi viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza dragele mele.

Carmen am reusit sa fac doar bradul, sarmalele si piftia. Saratelele poate el fac miercuri c-o sa fiu acasa. Cert este ca daca le faceam de ierinu cred ca mai rezistau pana de Craciun. POze am facut si pe-afara dar si cu bradul. Ramane sa le descarc cand am sa am mai mult timp. Dar inca astept poze de la voi de la serbare si nu numai. Ai intrat in vacanta?

Gusta ma bucur ca v-ati mai ameliorat cu sanatatea si o sa reusiti sa petreceti si voi de Craciun. Sincer mi-e dor de oraselul tau. Ai sa ai timp sa-l faci si anul acesta?

Rozana astept pozele de la brad. Si zi asa e fitzos, nu? Abia astept poate ma inspir si eu pentru la anu'.

Delia un cantar ca al tau i-ar trebuii si Roxanei care se tot plange ca-i " mareatza" dar si Tzunellei Le-ai face mai mult decat fericite pe fetele astea. Spor la citit.

Violeta intr-adevar foarte frumos gestu vostru. Adevarul e ca si la noi in companie anul acesta in loc sa schimbam cadouri intre noi am facut donatii de mancare si jucarii.

Revin

Cuba 2008



Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor am si eu o intrebare care n-are nici o legatura cu subiectul nostru. Am sa merg si la doctor (sper sa reusesc sa fac programarea) dar va intreb si pe voi.

E vorba de Isabella. Mi-a s-a intamplat de 2 ori pana acum dar aseara m-am speriat cumplit. Are momente cand plange de nervi (asta stiu sigur ca si eu la fel faceam) atat de tare incat nu mai respira. Se invineteste la gura si o vezi ca nu are aer. Prima data cand s-a intamplat m-am speriat si-am zgaltait-o putin ca s-o fac sa respire. Am povestit la servici si o mamica mi-a spus ca e normal ceea ce face si ca in general copii stiu ca daca fac asta si tu reactionezi "au castigat" in fata ta si cred ca pot face asta de fiecare data.
Aseara insa am vrut s-o spal pe dinti si pentru ca n-am lasat-o sa faca ce vrea ea am trecut prin aceeasi experienta. Era ininsa pe pat, a inceput sa planga, sa se invineteasca la gura si n-am mai reactionat. Ma uitam la ea cum se invineteste, apoi s-a albit instantaneu, mainile (de la degete in jos) i s-au invinetit si le-a lasat in jos ca si cum ar fi lesinat, la tample avea 2 cercuri vinetii si efectiv cred ca pentru o fractiune de secunda am vazut-o cum ar arata daca ar murii. Apoi a luat o gura de aer si si-a mai revenit din starea aceasta. Am lasat-o sa-si revina complet si abia dupa ce a inceput sa planga normal (adica sa si respire) am luat-o in brate si incet, incet s-a calmat. I-au disparut toate semnele vinetii insa s-a albit la fata mai ceva ca ceara. Trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare frica si parca eram in transa cand ma uitam la ea. Nu stiu ce sa mai cred, daca e bine s-o las sa planga asa fara aer sau mai bine sa n-o las nici macar sa inceapa. Sunt constienta ca lipsa asta de oxidenare a creierului, inimi si intregului organism pana la urma nu poate sa-i faca bine dar nici nu vreau s-o las sa creada ca poate face ce vrea ea. Stiu ca plange de nervi asa cum mai mai spus deoarece si eu cand am fost mica la fel faceam, ba chiar o data am lesinat in fata blocului din aceleasi motive. Insa mai stiu ca nu e ceva ce faci controlat. Ea ca si mine nici macar nu-si da seama ce i se intampla decat cand e prea tarziu. Eu cel putin constientientizam ca-i prea tarziu si incercam sa respir, dar efectiv nu puteam. Probabil ca prin acelasi lucru trece si ea. Am sa-i fac programare la Dr. sa discut cu el sa vad cum e mai bine sa procedez dar cum vin sarbatorile peste tot ma gandeam ca poate gasesc la voi un raspuns care sa ma mai linisteasca.
Scuzati deraierea de la subiect.

Cuba 2008



Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Zuzi oare n-o fi pt ca era obosita si ea inca nu poate sa se exprime ca si noi, avand in vedere ca n-ai lasat-o sa faca ce vrea ea?
Cred ca totusi e ceva specific varstei si nu neaparat ceva cu ea Va doresc numai bine



-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:


Va urez si eu la toate un Craciun fericit!! si un Mos generos !!!

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna!
Zuzi verisoara mea ce e in Canada cand era micutza pana pe la vreo 4-5 ani facea asa ceva, plangea asa adanc ca nu tragea aer in piept, si cum locuiam in casa cu o dr pediatra, intr-una fugeau cu ea la d-na dr, insa nu avea ce sa-i faca! au ajuns de i-au facut fetei tomograie ca sa se linisteasca si totul a fost in regula! nu are nimica Isabella, insa pt linistea ta sa te duci sa vorbesti cu dr!
Marielna ma bucur ca sunteti mai bine!
l_carmen2003,lou multumim, si voua la fel Craciun fericit si numai bine in noul an!


pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cativa pasi mici spre sarbatori facem si noi.

Zuzi oraselul e facut promit ca pun poza si despre pui nu e cumva spansmul plansul(sper sa nu grasesc) ca plage pana lesina?Alta idee nu am.

Lou unde pleci de sarbatori.

Delia spor la citit.

Claudia gata pregatirile.

Roxa ce bucurie ca puiul doarme la pranz ca la noi numai pupam de mult asa ceva.

Restul de fete unde ati disparut?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor.
Nu demult am venit acasa de la sport si lalaiala, am pus haine la spalat si am incarcat 2 poze cu bradul meu fitzos! Vi le arat imediat

Gusta, Serbanica doarme, in principiu, azi a lalait-o...dar o ora tot m-a lasat.

Zuzi, io nu stiu ce sa te sfatuiesc cu pitica, sincer sa fiu, incln sa cred ca e santaj emotional, ca te vede ca te sperii rau la faza aia, insa nu te lua dupa mine, ca nu-s specialista...pe mine serban ma sperie prefacandu-se ca se inneaca, iar eu simt ca ma ia cu lesin...

Iaca pozne cu laudarosenia mea
bradutul meu frumos

va si revin dimi la

Ciao
Roxa-boxa

Mergi la inceput