Nou stil de viata (240)
Raspunsuri - Pagina 8
tumpi spune:
Buna seara tuturor.
Cam slaba miscare pe aici, sunteti la facut de coszonaci si piftie?Ca deja para simt iz de bunatati.
Marilena, sanatate Marei, sper ca si ea si pai sa se faca bine si sa va petreceti un Craciun mirific.
Roxa, frumos bradut, asa mic vreau si eu sa-l iau ca nu am spatiu unde sa-l pun.Sa vad daca gasesc maine sa iau unul.
Am vazut si eu pozele, arati super.
Anul asta nu am, chef de nimic, nu am pregatit absolut nimic, bradul oricum de fel il fac in ajun, dar si asa in afara de gemuri impodobite, nu am reusit sa face cine stie ce.Am cumparat sa fac piftie, poate reusesc maine sa fac ceva,desi as vrea sa fac si niste prajiturele ca vreau sa le fac colegilor cadou.
Doina, tu intrebai de cozonac, uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9793/Cozonacul-meu/" target="_blank">AICI o reteta dupa care eu fac de aproape 2 ani si iese foarte bun.
Claudia, inca nu m-am mutat, asa ca mai am net, abia de la 1 ma mut, dar sunt asa de pe fuga ca nu mai apuc sa fac nimic.Ajung sa muncesc pe zi cate 12-13ore, am de pregatit si acte de sf de an, alergatul cu casa, vizionari,cate si mai cate.Abia am reusit ieri sa duc o parte din lucruri, 10 ore am fost numai pe drum.Nu imi doresc decat ca cele 2 zile de Craciun sa ma odihnesc putin, iar de revelion cred ca pentru prima data nu-mi voi planifica nimic, il voi face la cabana paturica
Am sa mai vin in ajun sa va colind, nu va uit.
O seara minunata va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
roxana1974 spune:
dragelor!
Tumpi si tks de complimente. Asa e, e un brad mic, mi mic decat am estimat noi, insa e ok. Panglica aia aurie cu stelute si mi aurii face mult...am luat modelul de impodobeala cu pnglic in loc de beteala de la un shopping center...in final nu scapat fara beteala, ca a pus Serban pe el una rosie...e ok ;-)
Gagiiici, scoateti nasucul din oale si dati un pic cu scrisu' hiii, io am uitat azi sa ma cantresc si deja am baut multa apa si cafea si am si mancat asa ca n-o mai fac ca sigur ma deprim io zic deocamdata stagnare, cum am fost si tura trecuta dar sherifa nu mi-a vazut poztarea
si mai viu...azi am multe de facut, cred ca si voi, dar laptopul e pe masa din bucatarie si nu pot sta mult departe.
Roxa
Delidana spune:
'Neata,
Roxa, ti-am admirat bradutul , imi place ca i-ai pus "esarfa" sa nu-i fie frig.
Zuzi, pentru linistea ta probabil ca cel mai bine ar fi sa te consulti cu un docor ca sa fii sigura ca nu e ceva mai serios.
Eu n-am facut brad insa am o creanga (de la o vecina) pe care soacra-mea a impodobit-o cu globulete si beteala si niste luminite atirnate prin toata camera de zici ca sint la disco.
Tumpi, te asteptam cu colindatul.
Gusta, ma bucur ca sinteti mai bine.
Claudia, Lou, Carmen,
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Neatza si de la noi.
Raport stagnareca nu am ajuns sa iau noul cantar.
Roxa super bradutul si idea e bagata la cap pentru la anu.
Tumpi astept sa imi spui unde te muti.
Delia si eu am in plan azi sa merg sa imi iau o crenguta de brad sa miroase un pic a craciun.
Tzuni vezi ca azi vin la mos.
Sa inteleg ca sunteti ocupate de asta numai scrieti nimic.
Azi sper sa ajung sa iau cadourile ca nu am luat nimic si sa fac blatul de tort si sarmale plus ultimele retusuri la curatenie cam lunga lista.
Marilena si Mara Augusta
carolinah spune:
Vai de mine, de cand n-am mai trecut pe aici!
Mi s-au aglomerat multe acum la sfarsit de an si n-am vrut sa las nimic nefacut! Dar sunt multumita, plec cu sufletul linistit in concediu
Am cumparat si brad deja, il impodobim in Ajun, maica-mea bucatareste de zor acasa, e mai bine sa nu-i intri in bucatarie in perioada asta, ca face 4 feluri de aperitive, 2 ciorbe, sarmale de 2 feluri, friptura de 2 feluri, cozonac, tort, prajitura si crema de vanilie... Eu sunt la adapost, ca oricum dupa atatea zile de post nu mananc decat f vag, ca sa nu mi se faca rau.
Si voi merge la sala in fiecare zi, ca e deschis cam de la 8-16 in fiecare zi, chiar daca in unele zile nu sunt clase de aerobic, dar eliptica de la sala ma asteapta credincioasa. 30-45 de min la puls 140-165 si ma declar multumita.
(Ma gandesc serios sa imi iau o eliptica acasa, ca bicla mea Kettler si-a facut datoria aproape 10 ani. Cu ea am slabit de la 72 la 59 de Kg, inclusiv ambele perioade de dupa sarcini. Asa ca eu cred ca e momentul sa se odihneascca in pace.)
Azi ma mai duc la Ab evolution si Pilates, de maine pana sambata numai la eliptica.
Sambata dupa-amiaza plecam in Tenerife, copiii mei sunt nerabdatori, si noi la fel. Abia astept sa ne lafaim la soare. Am mai gasit niste colegi de la birou care merg si ei cu copiii in perioada asta, asa ca ne vom distra pe cinste!
Si nu ma astept sa ma intorc nici macar cu un gram in plus din concediul asta!
Va pup cu drag, ma duc sa citesc din urma si sper sa mai vin.
hcclara spune:
Salut! ce faceti?
eu tocmai mi-am facut somnul de dupa-amaiaza, in rest cred ca sunt singura care nu prea face nimica! acum ma duc afara cu copii!
Roxa fain bradutzul tau imbracat, vine si mosul la tine?inseamna ca ai fost cuminte...hai zi repede ce iti aduce!
Marilena eu nu fac nimica, sunt musafir la soacra-mea, la totul de-a gata! mergem maine dupa-masa spre seara, si poimaine la pranz, iar apoi cumnatu-meu pleaca asa ca la mine nu mai vin, si de aceea eu nu trebuie sa fac pregatiri! in a doua zi de craciun vrem sa mergem la zapada aici in schwarzwald daca este, daca nu, poate ducem copii la cinema ca la bazin inca nu putem, Marc le cam tuseste! voi ce faceti?
Delia nici noi in primii 2 ani de casnicie n-am facut brad, numai dupa ce au venit copii am inceput sa facem! noi l-am facut duminica si vad deja ca isi lasa ramurile, desi are apa jos si asa cald nu e la mine in sufragerie!
Caro distractie placuta in Tenerife!
Tumpi pai e fain la "cabana paturica", si noi l-am facut acolo cativa ani, distractie placuta!
mai vin si eu maine sa va fac uralele, pana atunci pupici la toate si spor la ce faceti!
roxana1974 spune:
Cio dragelor!
Clau, Delia, Gusta, Tumpi ce ma bucur ca v-a placut bradutul. Intr-adevar, e o chestie sa-l infsori ca pe un cadou, cu panglica de organza visinie sau rosie, eu nu am gasit decat panglica aia care e cam tare si am prins-o din cauza asta pe alocuri cu un snurulet clasic auriu, cu care legi globurile...apoi am mai invatat un truc de la prietena mea: sa legi globuletele de crenguta, nu sa le atarni...arata mult mai bine, eu nu stiam asta ...o parte le-am legat, o parte nu am avut rabdare, dar la anul le leg pe toate, hii si am uitat sa va zic, am cateva globuri negre, pictate cu auriu, sunt tare faine...
Caro ma bucur ca ne-u scris de tine, ca fain ca ajungi azi la pilates, eu am intarzit rau in trafic si la cumparaturi, nu am mai ajuns...eu planuisem hip hop, abs si pilates, asta e...
dragelor, va las aici, mi am de randuit prin casa...mai pove dimi la
Roxa
PS: Clau, vine mosu si la mine de data asta, de la mine pentru mine a tot venit, dar imi aduce niste cizmulite verzi, bes-ti-a-le
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Am disparut cateva zile, am tot vrut sa intru sa scriu, dar nu am reusit. Greu cu vacanta...
La noi azi a venit Mos Craciun, am fost cu totii foarte emotionati - io si C eram facuti pe noi cu totul, Mara super entuziasmata si intersata de Mos, am cantat, am povestit, Mosul a fost super bun si convingator. Dupa care am montat de mi-am facut gauri in deste casuta Albei ca Zapdada.
Iar eu mi-am admirat unul dintre cadouri si abia astept sa am timp sa-l aprofundez - ultima carte a lui Jamie; am studiat deja cateva retete, abia astept sa le aplic si in practica!
La munte a fost frumos, am pus copilu' pe schiuri din nou, merge binisor si isi da drumul. Puskin, tu m-ai intrebat daca schiez... n-as putea spune ca ceea ce fac eu se cheama schi adevarat; am invatat destul de tarziu si mi-e frica; e un sport pe care il gandesc, nu il simt. Cine stie, poate intr-o buna zi o sa-mi dau drumul, dar nu prea cred sa se intample curand. Si e un sport pe care il fac din continciozitate, nu din placere...
Azi m-a apucat talentul sa fac cozonaci... failure total; dar nu ma las, o sa mai incerc si alta data.
Roxana, tare frumos bradutul! Iar tu esti demna de toata admiratia cu orele de sport. Eu nu am mai ajuns... dar in weekend atat am urcat si coborat partia din Predeal, caci nu mergea baby-schiul si nici teleschiul, ca pot spune ca am compensat putintel lipsa de la sala.
Tzuni, a venit Mosul la Meri? Parca ziceai ca azi trebuie sa vina?
Zuzi, din ceea ce stiu eu, ce povestesti tu acolo se numeste Spasmul Hohotului de Plans (poate sa fie si de la ras). Nu stiu ce sfat medical sa-ti dau.... practic, atunci cand se pregateste de o asemenea criza, sa incerci sa-i distragi atentia prin gesturi "extreme" ca sa zic asa, ca sa uite de plans. Sa incepi sa canti, sau sa dansezi, sau sa razi, sau sa alergi prin casa.... chestii de genul asta care sa-i distraga atentia pentru catvea clipe si pana se dezmeticeste, motivul supararii s-a mai dus. Uite ce am gasit pe net, poate te ajuta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45655
Gusta, sanatate multa! Ma bucur ca sunteti mai bine!
Caro, drum bun si vacanta frumoasa!
Doamnelor, maine dimineata noi plecam si mai venim abia pe 26 seara. Asa ca va urez de acum un Craciun plin de lumina, de magie, de liniste, de bucurie si multe cadouri! Sa fiti linistite si fericite si sanatoase si sa va gasesc pe 26 seara cat mai bucuroase! Si fara un gram in plus!
Gabi
Editez: Zuzi, pusesem inca doua link-uri despre Spasmul Hohotului de Plans si se pare ca am facut reclama mascata... le-am sters. Daca dai tu un google gasesti o multime de articole.
There is no taste like the taste of being thin!
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Va servesc cu o cafeasau un ceai, dupa cum va place, dar pe fuga ca ma grabesc sa plec la munca. Da, noi muncim si azi, si pe 29 si 30 Decembrie.
Raport: stagnare
Delia , ai dreptate, am sa incerc sa fiu si eu optimista.
Gusta sanatate multa Marei.
Imi pare rau dar trebuie sa inchei (poate revin de la servici).
Pupici