Nou stil de viata (240)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafelutza buna si de la mine

Ce zi ne asteapta! Va doresc spor in toate si sa fiti fericite!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Craciun Fericit si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Violeta buna cafeluat de dimineata,nasol cu munca azi.

Roxa si eu mai am lucruri de facut plus inca un cadou Marei si asta il pot lua numai daca o vecina o sa vrea sa stea cu Mara sa vedem.

Pentru ca vad ca sunt multe fete care pleaca eu le urez sarbatori fericite si sa aiba parte numai de lucruri bune si sa le aduca mosul multe, multe cadouri.

Gabriela bun cadou primit de la mos.

Delia cum stai cu cititul?

Restu de fete numai ziceti nimic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragele mele, va urez un Craciun frumos, cu bucurie in suflet, concedii placute celor care pleaca departe (a se citi reaua aia de carolina care ne face in necaz cu tenerifele)

e si normal ca vreau la caldura...ai mei copilasi sunt bolnaviori, of, asta e, gradinita o face so Gh la capitolu viroze.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata dragelor! am venit si eu la o cafelutza calda ca parca ma zgarie putin in gat!

La noi vine azi mosul, Marc abia doarme de grija asta, cand s-a trezit s-a uitat sub pom, si mi-a zis "uite ca nu ne-a adus nimica"! acum il macina intrebarea ' cum intra mosul in casa daca noi suntem plecati la oma'. i-am zis ca are si mosul un rand de chei, nu stiu cat m-a crezut dar vad ca tare il preocupa venirea mosului! La socrii vine mosul imbracat, eu sper sa nu-l recunoasca Marc pe socru-meu, e adevarat ca se preface ft bine, insa si Marc a mai crescut de anul trecut! a zis ca ii spune o poezie si ii canta un cantecel!

Urez si eu tuturor un "Craciun fericit" alaturi de cei dragi, sa ramanem sanatosi cu totii si sa ne auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Trec in fuga sa va urez "Craciun fericit!" si tot ce va doriti!

Cu drag
Ela, Meri si Pisu

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata la mos ajun,

ne dati ori nu ne dati ,buna dimineata la mos ajun, ne dati ori nu ne dati.Am venit si noi sa colindam la un an cu sanatate la multi ani sa ne ajunte, la covrigi si nuci multe.Buna dimineata la mos ajun.

Sper sa va placa cum am cantat si sa imi binecuvantati desaga cu ceva covrigei si nuci(ca tot am uitat sa cumpar pt cozonac:))

Am aparut si eu de la munca si am zis sa intru sa va colind putin inainte de a ma apuca de cozonaci si sarmale.

O zi insorita va doresc, sa fiti cuminti sa vina mosu si püe la voi[desi vad ca unele ati fost deja si mosu v-a vizitat )

Pt cine pleaca mai devreme urez si eu CRACIUN FERICIT!Plin de sperante si bucurii.

Revin mai pe seara.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Va doresc din tot sufletul sanatate multa si un Craciun fericit,plin de bucurii,impliniri si muuuulte cadouri,alaturi de cei dragi.
Va imbratisez tare tare pe toate si va tzuc dulce pe fiecare in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Va urez sarbatori frumoase si sa aveti parte numai de lucruri bune si de impliniri si mosul sa vina la toate fetele frumoase super incarcat.

pup toate fetele si pe pui lor ca la tatici nu ma bag.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Va doresc un Craciun minunat si linistit!

Ruxandra

Mergi la inceput