Nou stil de viata (240)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
ce faceti? noi ne invartim pe aici, fiecare pe unde apucam!
Zuzi,Tzuni , !
Marilena ce faceai in poza aia, ne scriai noua??? ce faina e cretulina si a crescut. si oraselul mi-a placut!
Carmen E. super ca aveti zapada, cand am citit ce ai scris, ma gandeam la iarna pe ulitza! distractie placuta cu familia!

Eu am mancat ca o vaca, nu ma urc pe cantar pana saptamana viitoare, a avut soacra-mea grija de noi si ne-a cumparat pe langa cadouri si cate o pungoaca de cioco pt fiecare, asa ca da-i nainte!!!
Marc l-a recunoscut pe mosul, ne-a zis ca e opa, dar ne-am facut ca nu auzim, la anul insa nu mai tine figura! Luca si el cat e de mic cand si-a deschis mosul gura a zis dintr-odata opa, insa apoi a fost captivat de multimea pachetelor si n-a mai zis nimica.
asm pus cateva poze aici:http://good-times.webshots.com/photo/2872996010101370997xnIzeJ

ma pun sa strang pe aici ca dupa-masa mergem intr-o vizita, iar maine voi avea musafiri!
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor.

Am revenit acasa de prin peregrinari...io am incercat sa fiu mai cuminte si in afara de cioco, am mancat azi doar supa de varza. Ma mai dau o tzara pe net dupa care incep randuiala ca e dezastru ecologic la mine in casa, plus tre sa calc cate ceva.

Tumpi , nu am fost la patinoar, inca!

Lou, ok, fie, acu ca m-ai certat, iau masuri, promit!!! dar de la 1 ianuarie, promiiiitttt!!! jur ca promit!

Claudia, ti-am vazut pozele, ce baietei simpatici ai acolo, mari smecherasi. Iar tu arati foarte bine, am cautat sa vad la ce greutate te-ai bagat si nu arat de 64, pe bune. Am recunoscut si rochia comandata, asa e? Foarte bine iti sade.

dragelor, mai ziceti!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarAl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Nou stil de viata: 235, 236, 237, 238, 239

daca vreti sa ne cunoasteti: Albumul "stilatelor"

www.esnips.com" target="_blank">Filmulete cu exercitii fizice, Diete pentru fiecare
Sign in>e-mail: noustildeviata@yahoo.com si parola: slabitifrumos

Serife de serviciu:

1. Carmen
2. Carolinah
3. Zuzilici

Intrebari pentru noile venite:

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
4. Ce intelegeti prin "a manca sanatos"?
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi?
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?

Podiumul:

1. Criscosty - 11.4 kg
2. Hcclara - 8.4 kg, Rolo - 8 kg
3. Carmen - 7 kg
4. Anda - 6.7 kg, Vikinga - 6.5 kg
4. Mamicadulce, Zuzi - 5.5 kg,

Clasamentul actualizat: marti, 16 decembrie 2008:
---zi de raport: MARTI---

Categoria "fulgusor" : 40 - 50 kg

Irda ---------1,50 m : 46 kg_44.7 kg.................... 42 kg

Categoria "fulg" : 50 - 60 kg

Roxana ------- 1,73 m : 61 kg_60.3 kg................ 57 kg

Categoria "usoara" : 61 - 70 kg

CristinaT --- 1,60 m : 67 kg_64.4 kg, .................55 kg
Gabrielama ---1,68 m : 63.8 kg_63 kg, 62 kg ............60 kg
Mihaera-------1,68 m : 65 kg_62 kg, 61 kg ............... 60 kg
Nastad -------1,54 m : 65 kg_62.9 kg................ 55 kg
Puskin -------1,65 m : 70 kg_66.7 kg, 65.7kg ................ 60 kg
Sabina--------1,61 m : 71.0 kg_68.2 kg ........ 55 kg
Violeta-------1,65 m : 65.5 kg_66 kg, 66.5 kg .................64 kg

Categoria "medie" : 71 - 80 kg

Criscosty ---- 1,62 m : 91.4 kg_80 kg, 79 kg .........70 kg
Madelaine --- 1,60 m : 69.9 kg_71.6 kg, 71 kg.................60 kg
Mamicadulce -- 1,77 m : 79 kg_73 kg, 74.5 ................ 67 kg

Categoria "grea" : 81 - 100 kg

An-k --------- 1,65 m : 97 kg_98 kg ................85 kg
Donna79 ------ 1,63 m : 90 kg_89 kg, 88 kg.........75 kg
Dordia-------- 1,66 m : 98.7 kg_97.5 kg, 96.7 kg. ........ 80 kg
Rolo --------- 1,75 m : 90 kg_82 kg, 83 kg ..................60 kg

Mentinere:

Anda ----------- 1,70 m : 52.3 kg (59 kg - 52.3 kg)
Anky ------------ 1,68 m : 58 kg : (58 kg)
Carolinah ------ 1,67 m : 58 kg(60 kg - 58 kg)
Delidana ------- 1,72 m : 67 kg (69 kg - 67 kg)
Hcclara--------- 1,74 m : 64.5 kg : (72.9 kg - 64.5 kg)
Ioana------------ 1,70 m : 53.3 kg : (56.2 kg - 53,3 kg)
Mik -------------- 1,58 m : 47.4 kg
Mephala ------ 1,64 m : 56.2 kg : (63 kg - 56.2 kg)
Vikinga --------1,74 m : 69 kg : (76 kg : 69 kg)

Au luat o pauza:

Eftimie ------ 1,70 m : 91 kg_89 kg...........85 kg
Gusta --------1,65 m : 68 kg_65 kg ...........60 kg
Hopes-------- 1,63 m : 65.3 kg_65.5 kg.............. 60 kg
Sigrid --------1,68 m : 87.5 kg_83 kg ...................70 kg
Tlaura ------- 1.64 m : 60 kg_55 kg................ 53 kg
Tumpi --------1,57 m : 63.4 kg_63 kg............ 56 kg
Tzuni -------- 1,78 m : 68.0 kg_75............. 65 kg
Yubi --------- 1,58 m : 58.1 kg_59.3 kg.............. 53 kg
Zuzilici -------1,60 m : 94.4 kg_89 kg...........70 kg

Prietenele noastre dragi:

Liris, Cami, Khristin cu , Louisea si Danielag

Isi aniverseaza ziua de nastere:

Marc (Mamicadulce) - 1 dec
Yasmine (Khristin) - 3 dec
Adela (Sigrid) - 4 dec
Marcy (Mik) - 19 dec

Zile de nastere:

Gabrielama ---------------- 12 ianuarie, cu Mara (7 aprilie)
Ioana ---------------------- 17 ianuarie, cu Delia (28 august)
Anky ---------------------- 11 februarie cu Bianca (2 februarie) si Cris (12 mai)
Sigrid (Dana) -------------- 26 februarie, cu Adela (4 decembrie)
Liris (Simona) --------------27 februarie, cu Robert Alexander (30 septembrie)
Yubi (Carmen)---------------------4 martie, cu Mihaela (28 martie)
Puskin(Ruxandra) -------- 7 martie
Madelaine ------------------- 1 aprilie, cu Roland (18 noiembrie)
Eftimie -------------------- 20 mai, cu Eduard Costin (28 februarie)
Tzuni (Mihaela) ------------ 24 mai, cu Maria Sara (20 iulie) si pisica Lola (6 februarie)
Donna79 ----------------- 12 iunie
Gusta (Marilena) --------- 15 iunie cu Mara Augusta (31 mai)
Mephala (Carmen) ------- 6 iulie, cu Iustin (5 iunie) si Teodor (6 septembrie)
Mik (Mihaela) -------------- 12 iulie, cu Guilhem (25 martie), Virgile (24 iunie) si Marcy (19 decembrie)
Hcclara (Claudia) ---------- 13 iulie cu Luca (21 februarie) si Marc (12 septembrie)
Khristin ----------------- 14 iulie cu Yasmine (3 decembrie)
Mamicadulce (Anca) ---- 24 iulie, cu Leon Marc Stephan(1 decembrie)
Sabina ------------------- 3 august, cu Sofia (11 septembrie) si Gheorghe (6 septembrie)
Zuzilici (Ana Maria) ------ 8 august, cu Isabella Maria (21 aprilie)
Hopes (Gabriela) -------- 12 august, cu Eduard Gabriel (30 noiembrie)
Violeta ------------------ 23 august
Criscosty --------------- 26 august, cu Dany (30 ianuarie)
Nastad (Doina) ---------- 29 august, cu Oana Mihaela (3 aprilie) si Doru (23 iunie)
Roxana ------------------ 14 septembrie, cu Serban (22 iunie)
Danielag ---------------- 20 septembrie
Anda ------------------ 28 septembrie, cu Carina (22 octombrie)
Dordia (Diana Nicoleta) ----- 15 octombrie, cu Stefan (14 noiembrie) si Tudor Dumitru (17 aprilie)
An_k --------------------- 19 octombrie, cu Bianca (14 martie) si Anthony Gabriel (8 ianuarie)
Tumpi (Ioana) ------------- 24 octombrie
Vikinga -------------------25 octombrie cu Aldo (15 noiembrie) si Nadja (30 martie)
Rolo (Raluca) ------------------ 7 noiembrie, cu Ileana (15 aprilie)
Tlaura--------------------- 18 noiembrie, cu Andrei (26 septembrie)
Delidana (Delia Nicoleta) --- 19 noiembrie

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Salut fetelor,

Dupa nenumarate incercari, de la disociat pana la regimuri minute, am slabit fff mult, cam 10 kg in 2 luni, respectand cateva principii simple:
1. ! Dupa 6pm beam doar apa !!!! (fara sucuri, fara fructe, doar apa). Regula zice ca practic cu 4 ore inainte de masa sa nu mai papi nimic, eu am exagerat putin, mancam pana la 6 si dupa, apa :)
2. Mese - 3 pe zi, cu diferenta intre ele de 4 ore. Dupa un timp o sa vedeti ca vi se face foame la ore fixe, ca la bebelusi :) Pt cele care zic ca nu pot manca dimineata, le garantez ca vor putea, daca cu o seara inainte dupa 6pm au stat "cuminti" :)
3. ! M-am straduit sa pap dupa formula: carne gratar + salata + ceva carbs (cartofi, paste sau paine) insa marturisesc ca dimineata ma ghiftuiam cu multa paine, unt, somon, branzeturi...tot ce gaseam si imi placea prin frigider :) Dimineata nu m-am abtinut DELOC. La pranz papam dupa formula de mai sus (farfurie impartita in 3: carne+legume+carbohidrati)iar pana in ora 6.00pm, daca nu aveam timp de masa, papam ceva fructe, fara restrictii da o sa vedeti ca mai mult de 2 mere "nu intra" :)

Am slabit de am speriat-o pe mama, iar prima care a disparut complet a fost BURTA. Razultatul a fost o imagine f buna despre corpul meu, pt prima data in multa vreme am fost multumita de cum arat, dovada ca s-a intamplat sa concepem si bebele in acea perioada :)
Acum din pacate am gresit, am lasat familia sa ma "indoape" si constat din nou, ca dulciurile, mancatul de chestii grele la distanta mica, mancatul seara chiar si de fructe, da dependenta. Dr meu zice ca m-am ingrasat prea mult in prea putin timp ....desi nu se vede, ca am plecat de la 52 Kg :) Imi pare rau ca m-am lasat "corupta", trebuia sa imi continui ritmul meu, eventual sa adaug ceva mai multa consistenta ....ce stiu este ca cu putin efort, dupa primele zile de apa dupa ora 6.00pm ti se schimba automat perspectiva :) adica dimineata ti-e foame de lup si papi, la 11.00am nu te mai apuca faimoasa "taiere de picioare de foame" :) si cu putin efort de vointa se poate manca o data la 4h, chiar si la birou. Cateodata, cand aveam timp seara imi preparam salatele si le luam la borcan, cumparam doar gratarul si piureul sau pastele de pe la magazinele de papa.
SE POATE ! Si stiu ca toata lumea ma intreba reteta minune ...insa eu mancam de spargeam :) doar ca disciplinat si rezistam intre mese sa nu rontai porcarii. Acuma, daca respectati principiul impartirii farfuriei in 3, am observat ca nici toropeala dupa dulce nu apare, poate pt ca ai mancat anterior carbohidrati, care acopera nevoia asta ...

Bafta multa ! Let me know cum a mers :) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Claudia, ce baieti mari ai! Si tu arati super in rochita, linga brad.

Zuzi, frumoasa colinda, se vede ca ai avut inspiratie.

DarAl, multumim ca ne-ai impartasit experienta ta. Din experienta mea, ca sa slabesc trebuie sa renunt la dulciuri si sa fac mult mai multa miscare. Nu pot sa nu maninc nimic dupa 6 pentru ca chiar atunci ajung acasa. Poate dupa 7. Oricum, la mine nimic nu modeleaza corpul mai frumos decit sportul de care sper sa ma apuc dupa sesiune ca e musai.
Fetelor, m-am ingrasat 1 kg, tocmai din lipsa miscarii, stind mai mult acasa si exagerind cu cozonacii...dar sint sigura ca de la stresul examenelor se duce el...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Nu stiu cum ati petrecut voi, dar eu sunt "plina" (de mancare).
Sor-mio ce facem cu mama? ca ne "omoara".
Nu pot spune ca am exagerat, dar pentru mine a fost mult: ceva aperitive, sarmalute (2-3) cu mamaliguta, si friptura cu carnati (facuti de sora-mea). In plus ceva dulciuri: putin cozonac, chec, ciocolata si ieri, de ziua nepotului, o felie de tort. In plus al meu sot (ce grijuliu, dragutul!) mi-a adus inca o felie de tort, pe care binenteles ca am mancat-o. Cam asta.
Zuzi si Tzuni superbe colindele!
DarAl bine ai venit printre noi. Sper sa reusesti aici sa-ti atingi telul.

Maine si poimaine merg la munca. Nu am chef deloc, mai ales ca maine am inventarul de sfarsit de an, si in prezenta auditului.

Va urez (celor care sunt in continuare in vacanta), concediu si vacanta placuta, odihna si petrecere frumoasa.
Celor care mai merg la munca, un final de an usor si cu realizari.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am uitat.

La Multi Ani! de Sf. Stefan, tuturor celor care poarta acest nume. Sanatate, fericire si numai bucurii!

O duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Dupa cum v-am obisnuit....dupa Violeta hop si eu!!!

Sor'meo azi am zis ca nu mai urc la mama la masa ca deja sunt plina de zilele trecute. PAna de revelion tin "post"...si incerc sa mananc cat mai light si cat mai putin. Sa vedem daca imi iese.

DarAl...felicitari pt performatnta insa din experienta mea, si pe organismul meu daca combin carnea cu carbohidrati...iese dezastru iar fara sport...merge f. greu.
LA mine dieta e sigura: fara grasimi pe cat posibil, fara dulciuri, fara fainoase iar combinatiile sa fie cele corecte. Multa apa plata si sport. Din pacate cu sportul mai greu....ca ajung tarziu acasa...dar de la anu' sper sa ma mobilizez si sa fac macar ceva abdomene acasa...daca la sala nu voi ajunge...

Acum va poop si va urez sarbatori fericite!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Ce faceti? Va rafaceti dupa Craciun? Eu am mancat cumpatat, asta este..tin regim si nu am sarit calul. Am mancat decat o sarmaluta minuscula si un pic de friptura slaba de porc. De Craciun am avut musafiri, am mai fostin vizite si cam atat. Eu maine si marti lucrez, n-am nici un chef, nu-i asa Violeta?
Cuscra, Claudia..am vazut pozele, f frumoase. Cuscra, frumoase decoratiuni, de Mara ce sa mai zic...superba. Pe tine te-am vazut doar cu laptopul in brate, cred ca noua ne scriai, nu?
Claudia..ai 2 flacai superbi care seamana cu mami...arati super(nu imi merg iconitele ca iti aratam eu cum arati).
Dordia..la multi ani ptr. Stafan! Sa fie sanatos si voios!

Imediat descarc si eu cateva poze...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Am pus doua albume noi, daca vreti sa ne vedeti...vizionare placuta.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor. sunt la o mica pauza de cafeluta decofeinizata asezonata cu ceea ce nu trebuie pomenit intr-o varianta mai pasnica...

Am fost la salaaaaaa dupa atatea zle de lancezeala, am facut step & tone, foarte dragut, ceva coregrafie in ritm de mambo (era sa scriu mango) tare mi-a lipsit. Abia mi-am randuit un pic casa si ma apuc de calcat, maine merg la scarbici...

poate mai viu, daca nu, sa aveti o seara faina si, dati cu noutatile.

Zuzi, ce faci dear? Nu ne-ai mai scris de la urarea cu Moshu, mai bagi una mica? sau te pregatesti serios de urarea de Anu' Nou?

Roxa

Mergi la inceput