Sper sa nu fie "nostalgia" anilor petrecuti sub regimul comunist insa cred ca situatia economica nu o sa fie foarte roz in urmatorul an / urmatorii ani. Nu stiu in ce masura o sa fim afectati, insa conform prognozelor vor fi multi someri, multe impozite ridicate, etc. , lucruri care fac sa fim totii mai mult sau mai putin loviti de problema. Sotul meu de exemplu face termopane, in jurul nostru deja 2 firme mari sunt pe butuci , in Cluj nimic nu se mai construieste asa ca probabil ca vom fi afectati ca multi altii din pacate.
Voi cum credeti ca o sa fie ?
Ce faceti incepeti sa fiti atente la cumparaturi si va ganditi sa strangeti banutii ?
Ce metode de economisire aveti , ce cu ce inlocuiti ?
Noi am renuntat la concediul din Tenerife pe care il planuiam in luna ianuarie. Ne-am tot codit dar pana la urma ne-am hotarat sa avem grija de bani mai mult decat pana acum. Si un alt lucru pe care il fac eu e ca ma uit si pa returi. Inainte cumparam ce voiam fara sa conteze pretul dar acum mai verific si preturile, si daca un lucru chiar ne trebuie sau e doar moft. Si eu cred ca va fi un an greu anul urmator.
Si anul asta in premiera am facut cadouri de craciun pentru nase si cumnate dulciuri home-made. Cred ca am iesit cam la jumatate pret decat daca cumparam ceva si sper sa surprind prin originalitate.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra
Cum se topesc kilogramele
buna si eu cred ca o sa fie un an mai greu numai ca nu prea ai cum sa faci economie ca salarile sunt mici si preturile marisarbatori fericite va doresc tuturor
Cred ca tine si de obiceiurile de cumparare ale fiecaruia - daca esti mana sparta sigur ca ai multe posibilitati de economisire, nu mai mergi la shopping si gata, te limitezi la strictul necesar.
Daca esti la limita cu cheltuielile e mai greu.