Sper sa nu fie "nostalgia" anilor petrecuti sub regimul comunist insa cred ca situatia economica nu o sa fie foarte roz in urmatorul an / urmatorii ani. Nu stiu in ce masura o sa fim afectati, insa conform prognozelor vor fi multi someri, multe impozite ridicate, etc. , lucruri care fac sa fim totii mai mult sau mai putin loviti de problema. Sotul meu de exemplu face termopane, in jurul nostru deja 2 firme mari sunt pe butuci , in Cluj nimic nu se mai construieste asa ca probabil ca vom fi afectati ca multi altii din pacate.
Voi cum credeti ca o sa fie ?
Ce faceti incepeti sa fiti atente la cumparaturi si va ganditi sa strangeti banutii ?
Ce metode de economisire aveti , ce cu ce inlocuiti ?
Noi am renuntat la concediul din Tenerife pe care il planuiam in luna ianuarie. Ne-am tot codit dar pana la urma ne-am hotarat sa avem grija de bani mai mult decat pana acum. Si un alt lucru pe care il fac eu e ca ma uit si pa returi. Inainte cumparam ce voiam fara sa conteze pretul dar acum mai verific si preturile, si daca un lucru chiar ne trebuie sau e doar moft. Si eu cred ca va fi un an greu anul urmator.
Si anul asta in premiera am facut cadouri de craciun pentru nase si cumnate dulciuri home-made. Cred ca am iesit cam la jumatate pret decat daca cumparam ceva si sper sa surprind prin originalitate.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra
Cum se topesc kilogramele
buna si eu cred ca o sa fie un an mai greu numai ca nu prea ai cum sa faci economie ca salarile sunt mici si preturile mari
sarbatori fericite va doresc tuturor![]()
Cred ca tine si de obiceiurile de cumparare ale fiecaruia - daca esti mana sparta sigur ca ai multe posibilitati de economisire, nu mai mergi la shopping si gata, te limitezi la strictul necesar.
Daca esti la limita cu cheltuielile e mai greu.