Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 17
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Miere, eu te banui ca ai trucat pozele cu tine mamica sexoasa. Cum mai, 89 de kile? nu se poa'! nu ma convingi!Fetelor, am si eu o problema. De cateva zile am o scurgere mai abundenta, alba si destul de consistenta (nu e dopul)si niste mancarimi de numa, numa... Ultima oara cand i-am zis dr a zis sa mai bag cate un ovul de Klion. Eu am mai luat klion la sf trim 1 de sarcina, desi pe prospect scria ca nu se ia in primul trim. , dar dr m-a convins ca e ok, ca nu are nimic...Acu, ce sa fac? sa iau din nou? ma oftic ca a revenit ce-o fi chestia asta, ca nu-mi trebuiaaaa....Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (31s) |
Naty spune:
Apropos de Kika - tati al nostru a fost acolo singurel si a luat o comoda pentru bebelina. Scumpa (ce-i drept din lemn) si nu mi se pare cine stie ce calitate.
alina eu am 1,62 m si parca se vede burta mai mult decat la fetele mai inalte.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ingrid70 spune:
FELICITARI, SELENE! BINE AI VENIT, DARIA!
FELICITARI, LEDITIA! BINE AI VENIT, DAVID-CHRISTIAN!
31+
Carmen_Marieta spune:
Alina1976 ce poze!!! Arati bine!! asa a zis sotul!
Aalina nici eu nu am pus AMR, cu toate ca mai am 9 saptamani pana la marea intalnire cu bb.
Naty imi pare rau ca sunt probleme cu Ioana, dar cum au zis si fetele a trecut mititica prin multe. Sper din suflet ca bona cea noua sa aiba rabdare, si incet-incet Ioana sa o accepte.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
30+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
crisspy spune:
citat din mesajul lui Naty crisspy cu cel putin 2 luni. Iti trebuie un timp sa gasesti si apoi o perioada in care sa stea bona impreuna cu tine. Mai bine ai fi cautat inainte sa nasti, ca o sa-ti fie greu sa umbli pe la agentii cand ai bebe nou nascut. Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
Mersi de sfat Naty. Eu trebuie sa nasc in februarie, dar am inceput sa-mi intind antenele de pe acum. Credeam ca e prea devreme, dar se pare ca nu.
Deci ma pun pe cautat,dar dupa sarbatori, urati-mi bafta. Cam cu cat se mai plateste o bona zilele astea? Nu vreau decat sa stea cu copilul sa aiba grija de el, altceva nu vreau.
Pup
Crisspy 32 sapt Razvan Andrei
cami_antonia spune:
FETELOR
eu ma apuc de curatenie prin casa caci diseara vrem sa ne luam bradut si sa ne impodobim casa .... asa ca tre sa fie frumusel ...
mai intai insa termin bagajul de spital inceput de 3 zile .... sa stiu ca pot sta linistita ....
da nu mai stie nimeni nimic de mamicile noastre/????? ca sunt foarte curioasa.... le-a sunat cineva azi????
ca banuiesc ca trebuie deja sa fie bine si maine acasa ....
32+ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPTAMANI
Camelia
Aalina spune:
Szmonic cum mai esti?
Si celelalte fete tacute?
Fetelor incepusem sa ma invat cu agitatele si cu ziua si licuriciul
Carmen da da stau cu ochii pe tine ca pe butelie caci esti inaintea mea.
Crisspy bafta la gasit bona exact cum iti doresti.
Alina1976 tu esti exemplu de mami de bb2 pentru incurajarea celor care mai au rezerve.
Roxana tu esti in predare de responsabilitati?
Fetelor care azi termina cu jobul le doresc vacanta placuta!!!
cu Fabian si Dorian
AMR 10 saptamani
IRINA.C spune:
Mai fetelor...am DORMIT iardeci eu una nu am NICI o pb cu somnul, ba dimpotriva.Io cum pun capu jos, buf.Azi am calcat draperiile am papat, am raspuns la telefoanele prietenelor mele,am consiliat ...si la 11 juma nani.Iaca ce ora este si sun trezita cu ceasul.Eu as dormi non stop si transpir non-stop.
Si am atata treaba...de pus 4 saci cu haine in noul dulap, ciorbitza , pus perdelele din restul casei la spalat, supita de facut etc etc..asta era doar targetul propus nu si necesar.Eu reusesc sa fac max 10% din ce imi propun.Oare mi se mai limpezeste creierul dupa nastere?????
Alinamama nimeni nu-si mai pune poze dupa tine,esti....o bunaciune
Pup
Naty cand imi imaginez ca as mai avea pe cap si un copil cu toata starea asta a mea...nu ma vad reusind.Iar Ioana e probabil trecuta prin multe situatii noi care sunt stresante pt ea la aceasta varsta: spitalul, fara gradi, noua bona, noua ta stare si atitudine, reactioneaza ca dupa un stres.Cand se va obisnui cu nooua situatie , dp ce apare bebelina va deveni f matura , vei vedea Pana atunci cica..RABDARE si NEBAGARE in seama.Asa scrie in cartile noastre, acu in realitate sigur ai mai multa experienta ca mine
bb mic
POZE
35+
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta Fetelor voi ce mancati de sarbatori? Mie dr mi-a zis sa evit cat pot carnea de porc, sa mananc mai mult pui si vita! Si sa mananc fructe, si sa fac miscare, a zis ca macar o ora pe zi sa ma plimbe sotul. Asa ca o sa facem mancare la dublu, pt sot si soacra cu porc, pt mine+bb vita+pui. Poze .. http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png30+ Matei Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii. |
Naty spune:
crisspy eu ii dau bonei 6OO RON/luna pentru 6 ore/zi. Dupa ce voi naste va sta mai mult ca sa ma ajute si cu Nadia si o sa ii cresc si salariul. Bonei de dinainte ii dadeam 700 RON tot pentru 6 ore.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI