Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

irina si eu tot asa, as dormi non stop.
Sper si eu sa isi revina fie-mea dupa ce nasc ca altfel nu stiu ce ma fac. E buna asta cu rabdare si nebagare in seama.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui NatyPe mine ma innebuneste din ce in ce mai tare fie-mea (cea mare) se face pe zi ce trece mai plangacioasa si mai rea. Mi-e si rusine de bona asta noua (care by the way e SUPER) cred ca zice ca am crescut-o tare prost ca ii vobeste urat, arunca cu obiecte prin casa, nu vrea sa faca nimic cu ea. Acum a stat saraca vreo 45 minute aplecata sa incerce sa o imbrace ca sa iasa la pimbare si Ioana cum ii punea ceva pe ea isi scotea, se aseza cu fundul in sus, tragea de lucruri ca un copil din ala super rasgaiat. Parca nici nu o recunosc.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty vad ca ai nostri "mari' sunt cam de o varsta (David al meu e tot in 2004 nascut, dar in martie).
Sa stii ca si el cere mai multa atentie..e mai plangacios.. Eu am avantajul (daca pot spune asta), ca medicul m-a oprit devreme acasa (de la 7 saptamani), si ma ocup mult mai mult de el decat inainte, si incerc sa il faca sa simta ca venirea fetitei nu va schimba dragostea mea ptr el.
Si cu toate astea, cnd era racit, ptr ca i-am spus sa nu ma mai pupe pe fata ca imi da virusi, mi-a strigat cu lacrimi in ochi de am zis ca mor in clipa urmatoare, ca ce, acum am alt copil si el poate sa iasa pe usa?!

Niciodata nu as fi putut sa imi imaginez ca ar putea sa zica/gandeasca/simta asta. Mai ales ca el e f iubitor cu burtica.

Cum voi ati schimbat dadaca, puiuta ta ar putea sa se simta in primejdie, si nu stie cum sa ti-o spuna.

Indiferent cat de iubitori sunteti voi si dadaca cu ea, ei sigur ii e frica. Totul e sa nu te superi pe ea, si sa ii spui ca ea o sa ramana in continuare printesa ta, si ca dadaca e acolo sa va ajute, ptr ca pe mami o doare burtica, si ca atunci cnd bebe o sa vina de la spital, o sa ai nevoie de mult ajutor. Inclusiv de ajutorul ei.

Ma tot uit pe pozele voastre si va invidiez. Eu la 31 saptamani am burta de 40 ca vecinii ma intreaba in cate zile nasc. Iar eu ma inverzesc ptr ca cel mare a fst prematur si tare mi-e sa o patzesc si de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Carmen, i-ai aratat sotului pozele cu mine??!!

IRINA,Aalina, merci . Toate suntem frumoase, mai ales insarcinate! Sarcina face femeia sa fie si mai stralucitoare..si mai radioasa.

GATA! Declar oficial ca am terminat bagajul de spital!
Si m-au luat niste emotii de la stomac....groaznice...
Inca nu-mi vine sa cred ca o sa mai am un copil...desi o simt zi de zi cum se misca acolo in burtica...

Ma duc sa ma intind un pic in pat...diseara avem party la servici cu copiii! Vine Mosul!

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Intru si eu sa dau raportul, dar mai intai .....

SELENE si LEDITIA ce surpriza frumoasa!Va doresc tot binele si fericirea din lumea asta!Oricum cred ca va simtiti ca in al 9-lea cer. Visul a devenit realitate!Sa aveti BB sanatosi, norocosi, papaciosi, cacaciosi si care sa va aduca bucurii si fericire maxima!

BILLY ma bucur ca te refaci repede si ca ne "sperii" constructiv cu indeletnicirile tale mainoi de mamica fruntasa!Multa sanatate si rabdare cu printesa!Imediat intra panica si in noi....olecutza!

MONICA 36+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 4 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Vroiam sa va intreb, voi cu cat timp inainte de a va intoarce la munca incepeti sa cautati bona? Eu o sa stau numai 3 luni acasa si d'asta intreb.

Pup

Crisspy 32 sapt Razvan Andrei

si eu ma gandeam sa incep prin februarie....
ma cam ia cu dureri de cap cand ma gadesc mai ales ca eu vreau program atipic (sa vina pe la 12-13 si sa plece in jur de 20:30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele, va multumesc la toate pentru sfaturile voastre.

spic de grau cred ca ai innebunit cand l-ai auzit ce a zis ... Doamne, nu ma asteptam sa fie asa de greu
Mai spune-ne despre tine.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Eu am fost miercuri la control si raportam:
- col LUNG SI INCHIS
- placenta grad II de maturatie(deci numai buna sa-l hraneasca pe BB inca 2-3 saptamani)
-BB are 2,600 kg
- bataile cordului 145 bmp, deci mediul ambient e OK si nu sufera de nimic
- lichid amniotic cantitate usor scazuta
- BB va fi o floricica de pana in 3,000 kg
- mai mult ca sigur, BB va fi un licurici de 2009

Azi am fost la spital pt analize, secretie vaginala si o analiza pt a se vedea daca nu pierd lichid amniotic
Timp de trei zile voi face injectii intravenos (una pe zi) cu glucoza si vitamine.....un fel de supliment de viteza pt BB si mama, desi eu mananc ca un balaur, pana si tortile de la oale le-as lua la ros.....glucoza asta e un fel de red bull

Am cateva nr de tel de la fete, asa ca anunt in termen util orice modificare numerologica , numai ca tre sa treaca Anu.....eu ma simt fff bine, parca nici dureri nu mai am, insa stau numai in pat.....aproape ca m-am facut una cu patul

MONICA 36+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 4 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Spic de grau bine ai venit. Daca ai mai citit pe aici ai vazut ca fetele au declarat clar ca pana la 37 de saptamani ne tinem bine.

Irina hai ca trece cumva si ziua asta.

Alina distractie placuta diseara.
Mai era cineva care azi avea parca prezentarede moda. Distractie placuta.

Naty cred ca la fiecare trecerea va fi diferita, in functie si de copil Sper toate sa trecem cu bine si sa ne bucuram de toti piticii.

cu Fabian si Dorian
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Naty - am fst f socata. Pentru ca eu credeam ca va fi usor. David imi da pupici la burtica; in fiecare seara cnd se pune in pat ma si impresioneaza ca fara ca eu sa ii fi spus, din proprie initiativa, ii spune lui Doamne-Doamne sa il creasca mare pe bebe.
Insa am realizat inca o data ca e un copil tare sensibil. Si ca daca e un pic mai irascibil (eu ziceam ca e rasfat), de fapt e teama.

Eu mai citesc din Dolto, si am vazut ca e normal sa apara gelozie, insa e drept ca ma bulverseaza. Mai ales ca ma pun in pielea lui. Eu am fst sora mai mare, diferenta de aproape 7 ani, si stiu ca nu mi-a fst usor. Mai ales cand eram pedepsita ptr cel mic, cnd am fst obligata sa dau jucariile mele...De-asta cu sotul am hotarat ca, cu riscul de a creste un egoist, voi lasa la latitudinea lui David daca vrea sau nu sa isi imparta jucariile (care i-au fst daruite ca si cadou). Iar fata va avea cadourile/jucariile ei. Si ei impreuna se vor intelege.
Imi spun ca eu nu sunt obligata sa imi impart un cadou cu altcineva, deci, nici pe ei nu ii voi obliga.

Eu cam ma uit pe toate forumurile, mai trag cu ochiul si la voi, dar e drept ca nu sunt f statornica.

Oricum - ma uit din cand in cand la voi sa imi fac curaj. Imi zic ca trebuie sa ajung macar la saptamana 37... sau macar la 35, ca David a fst ok la 35.

la toate burticile,

Lumi - mami de David (11/03/2004) si 31+ Amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Vroiam sa va intreb, voi cu cat timp inainte de a va intoarce la munca incepeti sa cautati bona? Eu o sa stau numai 3 luni acasa si d'asta intreb.

Pup

si eu ma gandeam sa incep prin februarie....
ma cam ia cu dureri de cap cand ma gadesc mai ales ca eu vreau program atipic (sa vina pe la 12-13 si sa plece in jur de 20:30

Bafta Porumbita. Eu ma gandeam la ceva de genul 9 - 17, dar vedem ... Numai sa gasim bona. As prefera sa gasesc pe cineva prin recomandari decat sa apelez la o agentie. Dar daca nu se poate, mergem si la agentii ce sa facem?

Mergi la inceput