Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Miere, eu te banui ca ai trucat pozele cu tine mamica sexoasa. Cum mai, 89 de kile? nu se poa'! nu ma convingi! Fetelor, am si eu o problema. De cateva zile am o scurgere mai abundenta, alba si destul de consistenta (nu e dopul)si niste mancarimi de numa, numa... Ultima oara cand i-am zis dr a zis sa mai bag cate un ovul de Klion. Eu am mai luat klion la sf trim 1 de sarcina, desi pe prospect scria ca nu se ia in primul trim. , dar dr m-a convins ca e ok, ca nu are nimic...Acu, ce sa fac? sa iau din nou? ma oftic ca a revenit ce-o fi chestia asta, ca nu-mi trebuiaaaa.... Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (31s) |
la mine a fost colpita micotica, tratata 6 zile cu canasten, vad ca a trecut
Stellutza spune:
Neata' burtici.. dar si mamici
Doamne.. nu am mai dormit asa bine de luni de zile..asera mi-am luat o perna in forma de semiluna si m-am cocotat peste 2 perne cu ea intre picioare si sub cap si .. am dormit asa de bine de nu mai imi venea sa ma ridic din pat .
Alina la KIka merita o vizita doar pentru ca in magazin este liber.. dar in rest preturile sunt mult mai accesibile la Ikea . Am avut norocul sa gasesc la KIKA mobila si accesorii pt bebe, la capitolul asta sunt mult mai dotati ca Ikea, si la un pret .. sa zicem mai mic decat in magazinele de profil.
La deco -- mi-am adunat fata de pe jos cand am vazut etichetele de pret.. dar iti vand un pont au vreo 10 scaune de masaj, de vanzare si expuse si poti sa te rasfeti in ele :D parca nu vrei sa mai pleci ..
+33 cu Maya Maria -Ayeneea
Naty spune:
alina da chiar ca esti taaaare sexy. Nici burtica nu e prea mare. Si eu tot vreo 10-11 kg am luat dar am cu 2 sapt. mai putin ca tine. Si mai sunt si piticanie, parca sunt toata numai burta. Tu ce inaltime ai?
Ai scapat de indigestie?
bee tot echinaceea te sfatuiesc si eu sa iei. Mie mi-a zis ginecologul de ele.
irina o sa fie bine la doctor si o sa faceti marti un bradut frumos - frumos.
Azi se duce si Octavian sa ia bradul, il vom impodobi in weekend.
Am uitat sa va zic - ieri am primit si eu kit-ul pentru celulele stem de la Cryo Save. Trebuie sa sun acum la ei ca de cascata ce sunt nici nu am intrebat pe cine sun dupa nastere sa vina sa il ia.
Pe mine ma innebuneste din ce in ce mai tare fie-mea (cea mare) se face pe zi ce trece mai plangacioasa si mai rea. Mi-e si rusine de bona asta noua (care by the way e SUPER) cred ca zice ca am crescut-o tare prost ca ii vobeste urat, arunca cu obiecte prin casa, nu vrea sa faca nimic cu ea. Acum a stat saraca vreo 45 minute aplecata sa incerce sa o imbrace ca sa iasa la pimbare si Ioana cum ii punea ceva pe ea isi scotea, se aseza cu fundul in sus, tragea de lucruri ca un copil din ala super rasgaiat. Parca nici nu o recunosc.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
bebelusi spune:
Naty astea le face pentru a atrage atentia. Asta e parerea mea. Asa face si nepotu-meo. Nu stiu incearca sa faci cum zicea una din fete: implic-o in faza cu bebe. Sa vorbeasca cu el....sa ii pregateasca...nu stiu ce....ca ea e mare si stie.....etc. Scuza-ma daca m-am bagat cu sfaturi desi nu am experienta dar cred ca dupa cum as zice eu "sufera de nebagare in seama".....aici trebuie gasita o solutie
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Aalina spune:
Naty nu te supara pe Ioana Au fost in ultimul timp multe prin care a trecut: spitalul, bona noua, schimbarile tale, noul bb.
Cred ca pentru tine e tare greu acum dar inca un pic de rabdare. Vorbeste mult cu ea sa vezi ce gandeste
cu Fabian si Dorian
AMR 10 saptamani
Naty spune:
bebelusi cum sa ma supar? Orice sfat e bine venit.
Sunt sigura ca vrea sa atraga atentia. Dar sincer nu stiu ce sa mai fac, am incercat sa o implic in tot ce o priveste pe bebelina, am incercat sa discut cu ea, ii acord multa atentie, ma tot joc cu ea, o pup si o asigur ce mult o iubesc si ca ea e prima mea mare iubire si tot timpul o voi iubi mult, mult de tot.
Dar adevarul e ca nu stau prea bine cu psihicul zilele astea si ma scoate din minti si ami strig la ea. Imediat imi pare rau dar nu ma pot abtine.
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Crocantico (crisspy) , chiar ca esti norocoasa ca vin ambele cu bunatati!! Merci de complimente 38+ cuSABINA-MARIA AMR 2 saptamani! Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Aha, si mai mult decat atat: le-am pus sa vorbeasca una cu alta sa nu ma pomenesc ca vin cu "dubluri" (aceeasi mancare).
Vroiam sa va intreb, voi cu cat timp inainte de a va intoarce la munca incepeti sa cautati bona? Eu o sa stau numai 3 luni acasa si d'asta intreb.
Pup
Crisspy 32 sapt Razvan Andrei
Naty spune:
Fetele, s-ar putea s nu pot sa scriu in weekend, sa nu ma dati disparuta decat daca vedeti ca luni nu intru cu vesti.
Ioana la 3 ani
Alina1976 spune:
Cami, Naty, saru'mana de complimente
Cami, sa stii ca la prima sarcina si eu am luat vreo 13kg, adica mai mult...si parca eram si mai umflata. Stai linistita ca le dai jos repede kg, daca ai si putina vointa...se rezolva repede.
Naty, eu am 1.68 inaltime. Si am plecat in sarcina asta a doua de la 62.5kg (iar la prima de la 59kg). Intr-adevar daca esti mai mica de inaltime senzatia este ca ai burta foarte mare dar e doar senzatia..
Cu Ioana si bona noua ai un pic de rabdare...Trebuie sa se acomodeze si dupa aia o sa fie bine, o sa vezi. Asta daca Ioanei ii place de ea. ca e posibil ca tie sa-ti placa dar Ioanei nu! Si orice ai face sa nu o accepte. Acum sa speram ca nu o sa fie asa.
Aalina, Felicitari pentru unghii!!! Si mie imi plac mult!
Stellutza, merci pentru sfaturi legate de KIKA. O sa fac si eu o vizita...zilele astea...daca o sa mai pot Macar, vorba ta, sa-mi clatesc ochii...
Crisspy, chiar esti tare la faza asta!! Pofta buna la bunatati!! Sa nu ne spui ce ti-au adus ca murim de pofta
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Naty spune:
crisspy cu cel putin 2 luni. Iti trebuie un timp sa gasesti si apoi o perioada in care sa stea bona impreuna cu tine. Mai bine ai fi cautat inainte sa nasti, ca o sa-ti fie greu sa umbli pe la agentii cand ai bebe nou nascut.
Ioana la 3 ani