Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelusi spune:
Naty draga mea am facut urechile palnie ca sa tin minte tot si sa va spun. Sper ca nu am gresit.
Alinuta, si eu le-am avut cu gel....si sa vezi chin cand am renuntat la ele....sunt foarte frumoase ...dar cand renunti la ele, arata ingrozitor din pacate. Cu acril nu stiu, ca nu le-am avut.
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui flowerbee
Bebelusi, eu sunt aici si caut pe net remedii naturiste impotriva gripei. Sper sa ma ocoleasca desi virusul colcaie prin casa. Poate e doar o raceala insa, ca sotul nu a facut febra, e doar fonfanit, tuseste, gat rosu etc. |
Bee, du-te la farmacie si ia ECHINACEEA! Este fff buna pt asa ceva!
Eu am scapat de multe inceputuri de raceala cu ea.
Si este 100% naturala.
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Eu de cand am ramas insarcinata i-am dat sotului meu sa ia echinaceea, ca daca nu....muream....ca el raceste foarte usor. Este ff buna pentru imunitate. Este bine sa o dai si copiilor mici.
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Alinuta, si eu le-am avut cu gel....si sa vezi chin cand am renuntat la ele....sunt foarte frumoase ...dar cand renunti la ele, arata ingrozitor din pacate. Cu acril nu stiu, ca nu le-am avut. |
Te cred...am vazut si eu cum arata cand le da jos si le pune din nou...dar deocamdata nu vreau sa renunt. Ma duc o data la 6 sapt., e comod, la 2 pasi de casa...si am mereu unghii frumoase si elegante.
Sa vedem cat ma tine...
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
crisspy spune:
Buna fetele,
Si eu la raport: raportez o noapte dormita fractionat, again . Adica de la 10 la 1 somn de voie , dupa care a reinceput odiseea: pipi, tv, pipi, tv.
Azi e ultima zi de munca pe anul asta, sper sa nu fie foarte aglomerata ca nu am nici un chef.
Alina, frumoasa poze, arati minunat. Cred ca stul tau este mandru de tine. .
Ca tot se vorbea de meniul de Craciun: anul asta am norok, vine si mami si soacra de Craciun la noi, asa ca o sa am mancare din plin din 2 parti . Ma gandeam sa fac o prajiturica sau un tortuletz ca sa nu zica ca ii astept cu mana goala.
Pup toate burticile si mamicile
Crisspy 32 sapt Razvan Andrei
Alina1976 spune:
Crocantico (crisspy) , chiar ca esti norocoasa ca vin ambele cu bunatati!!
Merci de complimente
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Alinuta eu stiu ca trebuie sa faci pauza o luna dupa vreo sase luni ca sa nu iti afecteze unghiile. Asta iti poate confirma si Ralumond care are salon de cosmetica si face asa ceva. Stiu ca sunt frumoase....toata lumea mi le admira
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
cami_antonia spune:
neataaaaaaaaa burtici
noi suntem bine .... ieri am fost iar la plimbare prin magazine sa termin cumparaturile pt urmatorul botez .... caci nu stiu daca v-am zis ca pe 28 iar botezam o fetita a unor prieteni .....
apoi am cautat ceva hainute pt finutul cel mare .... apoi pt parintii lui ..... si bineinteles hainute pt noi .... cei 2 nasi .... ca doar sa fim asortati .... am luat cizme, rochita, bijuuri ,.... etc si camasa, cravata pt sot .... si tot asa ...
aaaaaaa..... si am luat analizele la glicemie mi-a iesit 80 .... la fier bine si ca calciu limita inferioara 9 .... mai am de facutPT cateva .... si sa vedem ce zice doctorita ... ma bucur ca a scazut glicemia de la 108 la 80 ....
deci draga mea carmen suntem bine .....
alina 1976 arati beton .... pai burtica mea e deja cat a ta .... ahahahahha .... cred ca ma voi face obeza .... ei .... nu m-am ingrasat rau .... da nici ca tine nu arat .... felicitari
PUP PE CELE DOUA MAMICIIIIIIIIII ....
LE ASTEPT PE AMBELE SA POVESTEASCA ....
SI PE BILLY CU POZEEEEEEEEE .... CE FACI MAMICO????
32+ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPTAMANI
Camelia
Aalina spune:
De doua zile is si eu posesoarea unor astfel de unghii. Eu vreau sa le scurtez cand s-o apropia momentul nasterii dar pana atunci ma simt si eu ca in tinerete.
cu Fabian si Dorian
AMR 10 saptamani
Porumbita spune:
de la una din fetele de la odiseea de sept octombrie
filmuletele la www.4shared.com
user: desprecarti@yahoo.com
parola: romania
Sunt in folderul "Cresterea copilului"
multe filmulete cu igiena bebelusului (si carti)