Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee ai grija, pune-i sa se doftoriceasca si stai la distanta. Ce naiba....pe ultima suta de metri sa te imbolnavesti....

Fetelor trezirea, am senzatia ca vorbesc singura in dimineata asta, ce e cu voi????????????In ridmul asta ajungem pe pagina 3

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

POZE SEXY ...facute aseara.

http://alina1976.sunphoto.ro/Gravi_9_luni_jumate

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Aoleu Alinuta ce bucata esti!!!! Pai asta este un exemplu bun de dat fetelor, ca ne putem face frumoase si daca avem burtica....Si ce unghii impecabile ai!!!Nu renunti la ele cand vine bebe??

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

POZE SEXY ...facute aseara.

http://alina1976.sunphoto.ro/Gravi_9_luni_jumate

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina, esti tare draguta si sexy si...nu te-ai ingrasat deloc.

Cat ai luat in sarcina?

Eu tocmai m-am cantarit si am luat 13,5 sau 13.

Sa ii fac si eu o surpriza sotului si sa ma imbrac sexy? Mmmmm, dar tot nu putem face nimic...

Bebelusi, eu sunt aici si caut pe net remedii naturiste impotriva gripei. Sper sa ma ocoleasca desi virusul colcaie prin casa. Poate e doar o raceala insa, ca sotul nu a facut febra, e doar fonfanit, tuseste, gat rosu etc.

Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alina Superrrrr
bebelusi eu am pe forum cateva subiecte preferate pe care le urmaresc. Dar acum eram atat de nervoasa... ca am vrut sa vad daca is eu nebuna sau nu.
Irina si Dark soacra vine si pleaca. Da voi sunteti gravidute deci... Stiu ca nu e usor si ca oricum e un stres acolo...
Bee baga ceaiuri cu lamaie preventiv si tine-i la carantina.

In rest va citesc da nu mai apuc sa va raspund la toate. Fiind penultima zi la job e asa o nebunie...
Si acum am aflat ca marti avem si noi masa de Craciun. Si eu deja imi programasem zi de gatit acasa si pregatit ce mai am nevoie ca dupa aia sa stau cu ai mei si doar sa ne bucuram de mos si de familie. Offf

AAAAAA azi tre sa ma bucur. Mi-am bagat AMR. Cred ca eram ultima care nu aveam.
cu Fabian si Dorian
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Aveti idee cu ce pot curata si eu pielea ecologica a unui coltar???? ca nu stiu cu ce si arata naspa ca are o culoare deschisa si se vede pe ea orice.

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Cum sa vorbesti singura Bebelusi draga mea...acilea sunt!

Iris, bine ca te-ai dus la Dr. Sa mergi daca nu o simti ca sa stai linistita. Ai grija de tine si de BB...sper sa scapi repede de raceala.. Pupici frumusetei de Francesca

Rein, URAAAA! Bravo pt ca ai un pitic istet! Ai vazut cum a stiut ca trebuie sa caute iesirea!! BRAVO! Acum o sa ai sanse mari sa nasti natural ceea ce te si sfatuiesc!

Miere, ce sa zic...esti sexy mummy! Arati fff bine! Bravo!

Alinuk, ma bucur ca te-ai distrat! Si e ff bine ca ai facut miscare, ai dansat...si eu sunt la fel de activa. Si ai aratat f. bine la petrecere ...nu se intimidase Mosul un pic?!

Anca, VREM si NOI ZAPADAAAAA, macar un pic de sarbatori!! Trimite si tu un colet cu niste zapada

IRINA, bine ca aparusi...ca te dadeam Missing in Action
Treaba, treaba...dar macar intra si tu 2 min si zi-ne ca esti bine

IRA, ma bucur ca BB este OK si grasun. Si tu stai cumintica daca asa a spus Dr.

Cami, FELICITARI pentru acest pas in luna a-8-a!!!

Stellutza, ai fost MORTALA!! dar era normal sa reactionezi asa!! Ma bucur ca s-a rezolvat cu patutul. Apropo, cum e la KIKA? Merita o vizita?

Cristi, ma bucur ca te-ai distrat la chef! Te-a mai scos din starea asta de plictiseala, de asteptare...de nerabdare, nu? Distractie placuta si la banca cu colindatorii...

Bebelusi, stiu cum e cu dormitul prost...te inteleg perfect!! Numar zilele, orele pana mai coboara burtica (sau pana nasc) ca sa pot dormi si eu ca inainte...chiar daca va fi fractionat

Carmen, nici eu nu o sa exagerez de sarbatori...si in nici un caz nu o sa bag in mine porc..poate o gura doua de toba, leber...ca simt si eu ca e Craciunul. In rest asa...moderat din toate cate putin.

Dark, NASOL...totul pana la soacra!! sper sa nu fie prea nervoasa...

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Bebelusi, . Unghiile sunt din alea cu acril si chiar daca sunt mai lungi nu agata, nu se rup, nu zgarie...sunt MULT mai comode.
Sigur ca o sa mai tai din ele cat de curand...ca mi-ai adus aminte sa ma programez la manechiura...

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

iris o sa fie bine!

rein bine ca s-a intors!

alinuk arati bine si fericita.

bebelusi esti sigura ca Dariuca lui Selene are 57 cm? Inseamna ca e lunga de tot, nici n-am mai auzit de o fetita asa de lunga, rar de tot am auzit la baietei (de fapt cred ca doar la un baietel)

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Bee, am luat vreo 11kg...si in ultima sapt. am mai slabit...CULMEA! Pentru ca m-am deranjat la stomac si nu mai asimilam nimic si in plus am redus cantitativ mancarea si seara deloc pt ca nu mai pot dormi altfel. So....tot raul spre bine

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput