Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90
Raspunsuri - Pagina 9
speranta2008 spune:
La multi ani!
Stiu ca dr T recomanda un dr homeopat. Puteti sa imi dati si mie numele si un nr de telefon...
Am incercat sa dau o cautare, dar nu permite site-ul cautarea intre orele 10-16.
Multumesc tare mult pentru raspuns!
La multi bb!!!
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrutzac Buna fetelor! La Multi Ani!!!!! Am o mare problema!... Sunt programata saptamana viitoare la dr. T sa fac laparo. As vrea sa vb cu cineva care a facut de curand sa aflu si eu preturile de acolo... Va rog mult cine poate sa-mi dea niste relatii??!!... Am incercat sa caut prin arhiva dar ce am gasit este prea vechi, si nu ma cam ajuta.... Multumesc. |
Buna..
pe ce data faci laparo?
eu fac maine.
cu 2
!!!http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
lalitica2000 spune:
LA MULTI ANI!!!!
Un an nou plin de gravidute, va doresc sa fie un an plin de lucruri bune, un an care sa ne aduca numai vesti bune!
adriana, felicitari pentru sarcina. Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!
crisarh, felicitari si tie. eram convinsa ca in scurt timp vei reusi sa ramai iar insarcinata. Sa ai parte de o sarcina usoara si la termen.
despre mine pot sa va spun ca m-am apucat de diphe. Acum o saptaman am facut prima injectie. De acum voi fi mai in umbra ca nu prea o sa mai am vesti sa va dau, dar voi mai intra sa va sustin, voi fi alaturi de voi doar ca nu in fiecare azi, asa ca sa nu ma dati disparuta
inca o data, sper ca anul acesta sa ne aduca cadoul mult visat si sa ne gravidim cu toatele.
ma apuc sa mai citesc din urma sa vad ce mi-o fi scapat.
pup,
lali
simonia spune:
buna, este dr. Vladutu nr. de telefon 0721205050 . am fost si eu la dnei.
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta2008 La multi ani! Stiu ca dr T recomanda un dr homeopat. Puteti sa imi dati si mie numele si un nr de telefon... Am incercat sa dau o cautare, dar nu permite site-ul cautarea intre orele 10-16. Multumesc tare mult pentru raspuns! La multi bb!!! In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26) |
andrutzac spune:
Arianna M sunt programata pe 12.01.2009. Duminica ma internez si luni fac interventia.....
andrutzac spune:
Arianna M bafta multa, nu cred ca mai apucam sa vb pana te externezi tu, eu deja sunt in bucuresti si nu am cum sa mai intru pe forum, doar sa-mi dai nr tau de tel pe PM.
magdita spune:
Buna fetele,
Adriana
, te asteptam cu vesti de la beta hcg. Tinem pumnii pentru valoare mare.
Lauravoinicu
, tu ce vesti ai ? Sper ca bune
.
Lali
, sper sa suporti cat mai bine perioada asta de menopauza si dupa ea sa vii imediat cu II
.
Arianna si Andruzac, bafta la laparo si rezultate beton !
Madutz, Georgi, Feli, Rocsy, Sarrah, Aerlilian si toate fetele nementionate 
si o zi calduroasa va urez.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
felix76 spune:
Dragutele mele,
Va urez ca anul nou inceput sa ne aduca numai bucurii! Sa o tinem asa cum am inceput, cu vesti de burtici si bebici!
Crisarh si Aditu, sarcini usoare si bebici sanatosi!
Felix
speranta2008 spune:
buna
Simonia, iti multumesc tare mult pentru infoarmatia despre dna Vladutu.Incerc sa ma programez la ea.
O zi buna
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
Arianna_M spune:
buna
o mare rugaminte am la voi...aveti cumva nr de tel al dr.Ioana+mana dreapta a lui Tutu?
eu acum am ajuns acasa dupa operatie si trebuie sa vorbec cu dansa .
multumesc
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png