Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Asa cum ma asteptam , din pacate nu a fost sa fie , beta HCG- 2 , asta este , data viitoare . Mai am 5 embrioni congelati poate se prinde intr-un final macar unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna seara,

LA MULTI ANI , SANATATE SI NOROC ! Fie ca 2009 sa ne aduca tuturor bebelusul mult dorit !

eu, noaptea trecuta am ajuns in tara, v-am simtit lipsa... nu am vesti prea bune. cum v-am mai spus nu am ovulat luna trecuta, iar endometrul a fost f mic. asa ca am renuntat la ET. inainte de sarbatori m-am intalnit cu prof din israel la recomandarea dr tutunaru. mi-a spus ca tb sa fac histeroscopie pt a vedea ce se intampla cu endometrul meu, de ce nu creste. mi-a facut o schema de tratament pe care o sa o pun in practica in luna in care voi face embriotransferul. a ramas ca imi va trimite niste ovule cu estrofem din israel, pt cresterea endom.(intre timp mi le-am cumparat eu) ! dr tutunaru mi-a spus sa il sun cd imi vine menstruatia. acum am obsv cateva pete. mi-a intarzaiat 13 zile. astept sa imi treaca si probabil dupa, voi face histero. cred ca nu se poate ca luna asta sa fac si ET pt ca schema de trat tb inceputa din z2. asa ca mai trec inca 2 luni...

bafta tuturor ! pupici multi ! si...LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SERBEAZA MAINE ZIUA NUMELUI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

UN AN NOU ,CU MULTE REUSITE,SANATATE MAXIMA SI CALDURA SUFLETEASCA VA DORESC DIN TOATA INIMA,TUTUROR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

La multi ani de ziua numelui! Sa fiti fericite si iubite!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Laura , imi pare tare rau. Dar trebuie sa crezi ca data viitoare va fi bine.
Sarrah, si noua ne-a fost dor de tine. Bafta multa la histero si un ET norocos dupa aceea .

Pup toate fetele dragi.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetele mele dragi!
Felix chiar ti-am simtit lipsa, ce mai faci tu? mai spune-mi de planurile tale ...
Sarah ma bucur ca ai un plan de bataie, sunt convinsa ca totul va fi bine pina la urma...
Multumesc de incurajari fetelor, cred ca a fost cea ma grea saptamina din viata mea, dar si cea mai frumoasa. Hai sa va povestesc....de simbata au inceput durerile si diverse scurgeri, la inceput erau maro, apoi au fost si rosii. Nu erau cantitativ insemnate, dar erau. Luni la prinz am fost la cab la dr T, la ecografie nu s-a vazut deocamdata nimic, era un punctulet acolo dar dr nu era sigur ca este ceea ce cautam. Mi-a spus ca endometru este gros ca si cum ar fi sarcina dar inca nu poate fi sigur pina nu vede. M-a trimis sa fac un beta HCG la urgenta si a iesit luni 550. Am vb cu el pe seara si i-am spus cum a iesit beta, si sfatul lui a fost sa stau acasa linistita citeva zile, sa nu mai iau nimic, sa nu mai bag nimic acolo, si sa ma duc vineri sa vedem ce se vede la ecograf. Nici pt dureri sau acele mici scurgeri nu mi-a dat nimic, a spus ca pina nu stim despre ce este vorba mai bine nu iau nimic. Cred ca se teme de o extrauterina...sincer si eu ma mai gindesc, mai ales ca cele mai mari dureri au fost in partea dreapta, acolo unde am si ovulat. Din disperare am facut test de sarcina in fiecare zi, cu atitea sangerari imi era f frica.....Azi am fost sa mai fac inca un beta sa vedem ce valoare are azi, asta pt ca vad ca azi nici nu mai curge nimic si nici dureri sau jena nu mai am, si ma rog sa fie totul bine......
Pe la ora doua o sa iasa beta si o sa va zic cit iese.
Imi cer scuze daca v-am zapacit de cap, dar am simtit nevoia sa ma descarc si sa recunosc cuiva ca imi este f frica, ca ne dorim atit de mult acest copilas, ca as face orice....
Va pup si va multumesc din nou

Mergi la inceput

Adriana, fii cumintica, asculta-l pe dr.T si ne rugam sa fie pozitionata sarcina acolo unde trebuie .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Multumesc magdita
Incerc sa stau cuminte si ma rog sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna,

adriana- felicitari graviduto !

fetelor, eu maine merg la Elias, fac analizele necesare pt histero iar vinei dimineata ma opereaza. sunt ingrijorata ca mie nu imi trece menstruatia pana atunci...a mai facut cineva histero cd era la menstruatie?

Mergi la inceput

Sarrah, eu stiu ca nu se face histero la cm, pentru ca trebuie sa fie cavitatea libera, ca sa se poate vizualiza ce este acolo ( posibili polipi, aderente, sau altceva ). Si nu se face nici dupa ovulatie, cam din aceleasi motive, sa nu fie crescut endometrul, din cauza caruia nu s-ar mai vizualiza cum trebuie peretii uterului. Poate ar trebui sa ii spui dr.T si sa te reprogrameze saptamana viitoare. Bafta multa iti urez .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput