Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Felicitari Adriana!
Sarcina usoara si un copilas sanatos, frumos si mancacios!!!
SEMNE BUNE ANUL ARE!!!

Eu am luat acid folic, utrogestan, pregnyl si magneB6. Tratamentul mi l-a prescris dupa prima ecografie.

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor!
La Multi Ani!!!!!
Am o mare problema!... Sunt programata saptamana viitoare la dr. T sa fac laparo. As vrea sa vb cu cineva care a facut de curand sa aflu si eu preturile de acolo...
Va rog mult cine poate sa-mi dea niste relatii??!!...
Am incercat sa caut prin arhiva dar ce am gasit este prea vechi, si nu ma cam ajuta....
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adriana,asa inceput de an mai zic si eu...Felicitari,draga mea si asteptam vesti!Au trecut deja cateva zile de la testul acela.Acum este clar pozitiv?Bucura-ne cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor!
Multumesc pt felicitari si incurajari!
Din nefericire ieri am avut parte de cteva ore oribile, desi am stat in casa toata ziua si nu am facut nimic, spre seara am observat o pata maronie-rosie cam cit jumatate de deget. Si erau si ceva dureri, intepaturi,unele ca la ciclu. M-am pus in pat si ma rugam la d-zeu sa nu imi ia minunea....Ce era mai rau e faptul ca nu aveam pe cine sa sun, sa intreb, ca doctor ma refer, i=am dat un sms lui Dr T , dar degeaba. Asa ca din cite citisem pe aici l-am trimis pe sotul meu la farmacie sa cumpere utrogestan si magne B6, plus inca un test de sarcina. Testul a iesit tot pozitiv, nu era liniuta la fel de rosie ca cea de control, dar era evidenta. Mi-am bagat doua ovule de utrogestan, am luat un magne B6 si am stat linistita in pat. Pe parcursul seri au mai fost mici scurgeri asa rosiatice, nu ca cele de la ciclu, dar erau. Azi vad ca dureri nu mai sunt deloc, putina scurgere rosiatica mai este....Nu stiu ce sa mai fac, ce depinde de mine. O sa stau linistita azi in pat, si o sa ma rog sa fie totul bine.
Maine dim ma duc sa fac analiza la sange, si dupa amiaza m=as duce la cabinet la dr T. Voi stiti fetelor cind il gasesc maine la cabinet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Ady, nu intra in panica; se mai intampla sa apara pete in preajma CM de la implantare. Te asteptam maine cu vesti bune!
Andrutza, imi pare rau ca nu te pot ajuta, nu stiu care sunt tarifele actuale.

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

La multi ani fetelor! si la cat mai multe sa ma urmati Adriana stai linistita, sangerarea ta se numeste nidare, uite: Implantarea (nidarea) In primele 24 de ore dupa producerea fecundatiei, ovulul incepe sa se divida rapid in mai multe celule. El ramane in trompa uterina timp de aproximativ trei zile. Ovulul fecundat (numit zigot) continua sa se divida pe masura ce se deplaseaza incet prin trompa uterina catre uter, unde urmeaza sa se ataseze la nivelul endometrului (proces numit implantare sau nidare). Initial zigotul se transforma intr-o structura celulara plina, de forma rotunda, apoi acesta evolueaza si devine o structura celulara goala, numita blastocist. Inainte de nidare, blastocistul se detaseaza de invelisul sau protector. In momentul in care blastocistul intra in contact cu endometrul, schimbul hormonal ce are loc, ajuta blastocistul sa se ataseze. Unele femei observa aparitia unor mici spoturi sangvine (sau sangerari usoare) la nivelul lenjeriei intime, pe o perioada de una sau doua zile atunci cand are loc nidarea. Ulterior, endometrul se ingroasa si colul uterin este obstruat printr-un dop de mucus.Si eu am avut de data asta cateva pete rozalii, data trecuta nu am avut nici o pata, deci stai calma ca o sa fie bine. 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

La multi ani, cu multa sanatate, bucurii, realizari si impliniri pe toate planurile ! Sa ne ajute Bunul Dumnezeu ca anul 2009 sa fie plin de vesti minunate despre gravidutze si bebelusi sanatosi !

Adriana, sarcina usoara si la termen si bebelus sanatos ! Tinem pumnii sa vii cu vesti bune azi !
Machusica, Lucic, Felicic, multumesc de urari, sa se adevereasca si sa reusim toate sa ne vedem visul cu ochii anul asta .
Andruzac, eu am facut laparo in decembrie 2007, deci acum un an si un pic, dar nu cred sa se fi schimbat prea mult conditiile. Astept pe PM orice intrebari sau nelamuriri si te ajut cu tot ce pot .

Pup toate fetele mele dragi si sa auzim numai de bine .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

La multi ani fetele mele dragi. fie ca acest an sa ne aduca sanatate si numai bucurii. chiar daca intru mai rar eu sper sa nu ma uitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!
MULTA SANATATE SI MULTE IMPLINIRI!
SA VINA BARZA LA CAT MAI MULTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna Fetele!! La multi ani!! si eu sunt o aspiranta din umbra asa va privesc

voi cum ati facut cu monitorizarile la Tutu, ca eu deja am ratat o luna ca nu l-am prins mai deloc, ba era prea tarziu, ba s-a dus la spital ca avea o nastere....cum procedati voi? trei zile la rand veniti si stati acolo cate 4 ore(cat dureaza coada)??? ; eu nu prea pot,ca fug mai pe seara de la servici dar e riscant.... cum sa fac?

pup,
multumesc de raspuns

Mergi la inceput