Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90
Raspunsuri - Pagina 7
jasmine30 spune:
Draga Crisarh despre ce infectie e vorba? Tu ai descoperit cauza pierderii primei sarcini?
Scuze ca te intreb dar chiar eram curioasa ca eu nu mai stiu ce cauze sa ma investighez.
Te asteptam in tara sa ne aduci si noua noroc !
Pup!
machus spune:
Magdita, e bine cum gandesti; sa dea DD ca in primavara asta sa inmugureasca la tine in burtica minunea pe care o astepti!
Lucialu, multumesc pentru gandurile tale; sa fie sanatate si daca da DD ii facem o pereche lui Bogdan.
Ana Alexia, si eu te pup si te imbratisez.
Va doresc si eu un an bun, prosper, armonie si intelegere in case si numai lucururi bune si frumoase sa vi se intample!
In anul 2008 s-a intamplat
Poze
cristy1977 spune:
buna dimineata fetelor
pleassse, am nevoie de ajutorul vostru
, am facut laparo acum 3 saptamani, toate bune pana ieri cand am iesit afara si cred ca am stat prea mult in frig. ideea este ca m-am intors acasa cu o durere puternica de ovar drept, ca niste cutite, care aseara dupa ce am facut o baie fierbinte si am stat la caldura au mai cedat in intensitate, insa persista. sunt disperata, nu am cum sa iau legatura cu dr. T pana dupa sarbatori si nu stiu ce sa fac. aveti idee ce prescrie dansul pentru raceala la ovare (anexita).
va pup si va multumesc anticipat
"After all, tomorrow is another day!"
crisarh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jasmine30 Draga Crisarh despre ce infectie e vorba? Tu ai descoperit cauza pierderii primei sarcini?Scuze ca te intreb dar chiar eram curioasa ca eu nu mai stiu ce cauze sa ma investighez.Te asteptam in tara sa ne aduci si noua noroc !Pup! |

toate fetele
5+
ralu_t spune:
cristina
te felicit si pe forum. m-am gandit mult la voi fiindca am fost la petrecrea de craciun data de firma si mihaela era gravida in luna a 9-a
mare soc, m-am bucurat de n-am mai putut. si m-am gandit ca trebuie sa vii si tu cu o surpriza placuta in curand si chiar asa a fost! Doamne ajuta, sigur va fi bine. cosmarurile sunt din nefericire inevitabile, vor trece pe masura ce sarcina va decurge bine...pana ajungi la orice dr. ia macar acid folic, daca nu ma inseala memoria parca nu luasei nici la prima sarcina si-ti faceai probleme,sigur se gaseste si in fr. fara reteta. la noi se iau 5mg/zi.
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
lucialu spune:
La multi ani tutunici!!!
Va doresc sanatate, bucurie, dragoste si implinire!!!Sa aveti un an nou minunat alaturi de cei dragi inimilor voastre!
Magdi
creste burtica si sper ca frumos.Momentan suntem obositi si raciti,dar ne tratam
Cu siguranta vei ramane gravi cat mai repede,ai sa vezi si noi vom fi pe aici sa te felicitam si sa ne bucuram din toata inima alaturi de voi![]()

my little sunshine
vally spune:
ANUL NOU sa va aduca Sanatate,liniste sufleteasca,fericire alaturi de cei dragi si multe realizari si visuri implinite! LA MULTI ANI 2009!
7+

http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png
adrianaady spune:
LA MULTI ANI FETELE MELE DRAGI!!!
sa dea d-zeu sa avem un an mai bun, sa fim sanatoase si fiecare dintre noi sa isi indeplineasca visul.
Fetelor am prima veste buna a anului 2009 - CRED CA SUNT INSARCIATA!!!!!
Primul test l=am facut pe 31 si a doua liniuta a iesit putin cam pala, dar era a doua liniuta, iar azi am mai facut un test si a iesit a doua lniuta mai bine conturata. Azi este a 4 zi de intarziere, deci eu zic ca este cu ochisori.....Parca nu imi vine sa cred, pare un vis....Dupa 8 luni de incercarci, s-a intimplat minunea.....
Cred ca luni ma duc sa fac beta HCG, sa am confirmarea , si apoi m-as duce la dr T sa vedem ce imi zice el. Voi stiti daca luni sau marti este la cabinet? Ce sa iau fetelor pina ajung la dr T, iau acid folic , dar nu stiu ce altceva sa mai iau.... Va rog da-ti-mi un sfat cit mai repede.....
Va pupic
ubirica spune:
Felicitari!!!

.
Ce inceput de an 

......bravo !!!!!
Tutu deobicei, recomanda acid folic si utrogestan (2 seara intravaginal).